Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Imperator

Members
 • Posts

  131
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Imperator last won the day on April 16 2015

Imperator had the most liked content!

Recent Profile Visitors

781 profile views

Imperator's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

46

Reputation

 1. Усещам че идва балон. Вие какво мислите?
 2. Време е да презаредим с евтини монети.
 3. Мен ме тревожат 2 неща - количество транзакции и стойност на количеството транзакции. Ако погледнем последните 3 години, са се качили двойно, най-много тройно. Това не е кой знае какъв разтеж за революционна технология.
 4. Ето нещо много интересно, ако е вярно то разбива всякакви митове за Китай: http://willyreport.wordpress.com/
 5. Да много интересно. И последните няколко дни се раздвижи цената и много новини отново започнаха да заливат интернет.
 6. Май че отдавна не сме пускали нищо интересно тук. Попаднах тази сутрин на тази статия, към средата/края става особено интересна. За тези които незнаят Марк Андреесен е един от най-големите венчър капиталисти в света в тех сферата. Създал е не един и два тех гиганта. http://www.washingtonpost.com/blogs/the-switch/wp/2014/05/21/marc-andreessen-in-20-years-well-talk-about-bitcoin-like-we-talk-about-the-internet-today/
 7. Приемат ли хазартни бизнеси (с биткойни)? Колко мислят да вкарат средно на стартъп?
 8. Хахах да сега започна да става интересно. Дали не се е обърнала посоката Стамене напиши наистина едно ревю на конференцията че и на мен ми е интересно (май че на всички тук).
 9. Гоогле май че ги е страх да влязат все още. По едно време миналата година вървяха някакви слухове че гоогле тествали нещо ама така и си остана...
 10. Нещо зациклихме ми се струва? Смея да твърдя че от около месец насам сме в онази фаза на затишие която се наблюдаваше през Май-Септември миналата година. Вече ежедневните новини не са ни интересни защото са ни омръзнали, и всички които го наблюдаваха и се чудиха дали да си купят в момента си казват "добре че не се набутахме, ето че отшумява". Коя ли ще е искрата която след няколко месеца ще запали новата вълна? Явно че няма да са Китайците, нито Силк роад, те се изтъркаха. Няма и да е легализирането на биткойните, а институционалните инвеститори трябва да вкарат милиарди че да бутнат цената а ме съмнява да го направят бързо. Идеи?
 11. ох момчета и аз я чакам тази цена да тръгне нагоре. по коледа си казах за под 10 бона на биткойн не продавам. сега мисля че 1500 е добре само дано не падне до 100-200 че тогава яко ще затънем.
 12. Пак ли пада? Защо пада този път?
 13. Това е много интересно с партията. Явно и политиците искат да са иновативни.
 14. Този пич от СекондМаркет ще е ключов в навлизането на Уолстрийт. Той в момента подготвя напълно легална борса в САЩ. Когато я пусне (а той казва лятото), ще има наплив от сериозни пари. Все пак да не забравяме че в неговата борса се търгуват стотици милиони и милиарди и е утвърден играч на Уолстрийт. При него се продават акции и на ФБ и на туитър и на която и да е голяма пре-ИПО тех фирма. Само се надявам докато я пусне да не е твърде късно. А може и някой нов да се появи дотогава
 15. С тези темпове ни трябва още едно сериозно разтърсване за да паднем до 200-250. А за обръщане незнам, нещо много плах ми се вижда подема на цената, едвам изплувахме над 400.
×
×
 • Create New...