Jump to content
hash.bg - биткойн форум

pirosog

Members
 • Posts

  109
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by pirosog

 1. Вер и ко имат такова влияние, че ако искат могат да направят Биткойн и 300 долара. За Вер и неговите шортове не се притеснявай. Като отворят банките - така напвремето се успокояваха хората като ETH падаше от 420. Пък и е veterans weekend. Както казах - 4 поредни доста червени дни, тук-таме трябва и да има зеленичко, да захапят дълги позиции.
 2. Какво общо има харрейта с това дали ги е дъмпил? 1.Вер не е тъп, ама хич. Това с движението (защото знае, че адресите му се следят) може да е блъф. Преди това от други топ адреси имаше движения. 2.Откъде знаеш, че са продадени а не ленднати? 3.Я виж какво се случва ако разтовариш 25к БТЦ, или дори 10к. Ratio-тата също не бяха окей. И да го е правил с БЦХ (а то тогава почна ривърсъл), се е метнал обратно достатъчно рано. 4.Не е тъп да продаде на четвърти червен ден със спорен волюм и отворени къси. Ще чака да се отворят дълги, да се качи цената и тогава ще започне цирка.
 3. И за тези, които казват, че Вер е продал 25к между 5400 - 5800...много фантазии, човекът не е тъп, плюс нямаше такъв обем. Жокер : Я погледнете сега стените докъм 10-11к и ги срявнете с тези отпреди 12 часа
 4. Ще бъде игран винаги на помпа. Има достатъчно хора с дълбоки джобове, които също не знаят какво правят. А и много плитки джобове накуп не са за подценяване. То и DOGE е тъпотия, ама прави ATH след ATH.
 5. А не ви ли е хрумвало, че BCH ще бъде винаги игран? Сега се отървават от слабите ръце и започват още една помпа?
 6. Всъщност 5500 и то на GDAX не е толкова далече от обявеното от мен дъно от 5200 (финекс), но не знам защо, психологически ми се струваше на 6200, и все едно има още доста надолу. Нека видим.
 7. https://blockchain.info/tx/6ba0e3732c71b04a66a739a20f6a4bdbaa8588c6d34d0be0e1bdb2de0c46c376 Ето ви и прехвърлянето на койните на живо 250ММ по веригата.
 8. Return to normal 7K? Още има надолу, ако не или още по очевиден M-топ (и по-голяма корекция), или недостатъчен рисет (пак по-голяма корекция за вбъдеще), или ретърн ту нормал. Имаме 4 червени дни, ще има тук-таме зеленко. Имаше нужда от 45 да направи +140%, няма да направи -40% за 5 дни, спАкойно.
 9. Защо търгувате, когато не знаете елементари индикатори? Накрая нямаше никакъв обем на продаване. Стена от 400 BTC натиска надолу, цената не мръдва а само купуват. Никога не продавайте, след като цената е падналата 8-10-12-15% за ден. Ще има скок и тогава продайте. Такива хора като вас правят пазара. Разбирам, че се притеснявате, и действате импулсивно. Пожелавам ви да видите как портфолиото ви мърда със шестцифрени суми за минути, и да видите тогава как си ядете ноктите и дърпате косите. Не случайно се казва - Инвестирай толкова, колкото дори и да загубиш, да не ти повлияе на качеството на живот. Аз пък казвам - Инвестирай толкова, колкото си готов да забравиш. Погледни пак след някоя друга година
 10. https://bitsonline.com/gavin-andresen-endorses-bitcoin-cash/
 11. Според мен гледа седмичен SMA, което не е лошо и също уважавано, но то се вдига рязко, така че пак няма да е 4300. Или 5 вълни от 950 до 7800, с ABC корекция на 50%.
 12. Имам чувството, че стреляш някакви цифри за хоби. Ако падне под 5200 със стабилно тяло и рязко, нарушаваме канал, уважаван и следван една година. Да ти обясня ли тогава какво става? Има някаква истина в цифрите - дъното е около 450 долара, чисто теоритично.
 13. Не знам какъв ТА обладаваш ти, но следващата спирка е 5к, в канал, уважен 3 пъти вече. Ако той се пробие става грозно.
 14. flibbr е експерт в троленето. Нека видим какво ще се случи, интересни времена.
 15. Издават USDt с истинските доларЕ, които са си пак тяхни.
 16. BTC > USD > Банка > издават USDt да ти служи като collateral (не знам как е на български терминът)
 17. Има толкова много покупки, защото цената расте. Ако цената не растеше, нямаше да има интерес. Точно това е целта. Кой контролира пичовете от Финекс какво правят с тетероите и дали ги унищожават? Че те я играят тая игра.
 18. Струва си да се прочете. http://www.ofnumbers.com/2017/11/09/a-note-from-bob-on-the-transparency-of-tether/
 19. Ти не знам накъде си се запътил, ама BTC трябва да слезне няколко етажа надолу, преди да вземе ескалатора за нагоре . Шортовете трябваше да затворят + продаването намаля.
 20. 30MM тетера са на път - http://omnichest.info/lookupadd.aspx?address=3MbYQMMmSkC3AgWkj9FMo5LsPTW1zBTwXL
 21. Timelaps на 1 седмица от Биткойн в 10 минути, направена от мой приятел. Всичко най-интересно.
 22. Сега не е така на сайта. Или грешка или fake.
 23. Всички се радвате, че Койнбейз добавя или е добавила 100 000 човека. Ама забравяте, че тези същите както панически купуват, така и като видят да им се стопява инвестицията, панически продават... Според мен има още надолу.
×
×
 • Create New...