Jump to content
hash.bg - биткойн форум

MartenBG

Members
 • Мнения

  24
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

MartenBG last won the day on Февруари 10 2019

MartenBG had the most liked content!

Относно MartenBG

 • Ранг
  Member

Последни посетители

402 профилни разглеждания
 1. Това връщане го чакам от 28К като резултат от това съм минус 0.25 BTC. Викам си ще продам, като върне ще купя повече. Всякакви гуровци са плъзнали по чатове, форуми и канали в тубата и ти обясняват, че вече нЕма как да не върне и ти купуват сатошитата. Не обвинявам никого за моята неграмотност и алчност.
 2. Какъв е мотивът на Гейтс? СЗО - това е ясно. Вирусът е създаден, което го прави опасен! Защо всички политици "яхнаха" вируса, а не вирусолози и клинични лекари например? Има пробиви и методи в лечението, но в устите на медиите нищо, само смърт, защо? Трета Световна ли се води в момента?
 3. Не знам да се води статистика за починали гълъби по държави за денонощие.
 4. Вчера, за един ден починаха 475 живи същества в Италия!!!
 5. Вероятно се възползват добре от ситуацията, тези, които искат да купят евтино. Пуска се бактт, но никой не купува. Генерира се умишлен фал старт, което генерира това, което виждаме. Въпросът е колко са търпеливи и по-важното, ами ако наистина няма интерес?
 6. Като заложиш предварително на какъв курс Револют да направи превалутирането. 1.95583 е на БНБ, а при Револют е през работни дни около 1.94xx, а събота и неделя около 1.92xx
 7. Дано е повече! Не бързам за никъде. За мен Биткойн е пенсионен фонд, че и по-надалеч гледам. Вероятно няма да го харча. Вероятно вярата ми в Него е по-голяма от реалността, но поживём увидим. Версията зависи, колко напред гледаш и колко вярваш. Чиста рулетка, ако ме питаш.
 8. При мен работи. Не забелязвам нищо странно.
 9. Виж май месец, че е близо до ограденото в зелено. Волюмът не означава едностранно по-голям интерес при по-ниска цена. Може да има голям интерес и при висока цена, а може и да няма интерес и при ниска. За мен тези анализи са "според каквото ми изнася". Математиката е най-точната наука, но тя си включва и маса фактори. Има цикличност, но и странични параметри, които могат да я объркат. Този, който ти туитва какво ще стане, а не е в топ 10 по богатство си е чист шарлатанин за мен.
 10. Пластиката е удобна, защото можеш да я контролираш от телефона. Теглиш от банкомат и активираш тегленето преди операцията. Плащаш безконтактно, активираш преди това и тн. Ако патуваш теглиш в съответната валута, защото към една пластика може да имаш много валути. Може да сложиш дневен лимит на пластиката - например ако даваш пари на дете. Пластика като всички останали, но с много екстри.
 11. MartenBG

  Ethereum

  The Constantinople 'Network Upgrade' activates at Block #7080000 4 days 20 hrs left till activation. Искам мнение, дали да обирам всичко разпиляно по басейни и борси и какво прогнозирате, че следва? Какви стъпки да предприемем, за да не сме изненадани после?
 12. А зад Фейсбук какво седи? Не е ли пирамида? Щом и бабите от село се регват, значи е време Марк да стяга куфарите. Не може еднозначно да се каже - това е пирамида. Трендът е надолу и вече край. Може да няма нов булрън, може Биткойн да не е царят, но блокчейн ще има, дали сега, дали след 20 години. Не е реално светът да се развива, а да седи в първобитно - общинен строй с разплащателни средства, които дори нямат покритие. На всички им е ясно, че това е бъдещето, но далаверката ще секне, защото сега е много лесно сенатът да гласува да се напечатат, уж за последно, няколко милиарда хартийки без покритие!
 13. Единят е икономист. Не се занимавам и не коментирам. Но са като пушачите на спирка: Ако ти преча с цигарата се мръдни. Не спират да ми намекват, че съм малоумен, че се интересувам от инвестиции в крипто.
×
×
 • Създай нов...