Jump to content
hash.bg - биткойн форум

MartenBG

Members
 • Posts

  26
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

MartenBG last won the day on February 10 2019

MartenBG had the most liked content!

Recent Profile Visitors

922 profile views

MartenBG's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

 1. https://stats.buybitcoinworldwide.com/stock-to-flow/ S2F работи като швейцарски часовник. $100К го дава края на август. Самият модел показваше, че е надценен пазара, макар и с малко. Според мен, просто уредиха много свой човек да купи тънко.
 2. Ако е така, не е ли подсъдно?
 3. Това връщане го чакам от 28К като резултат от това съм минус 0.25 BTC. Викам си ще продам, като върне ще купя повече. Всякакви гуровци са плъзнали по чатове, форуми и канали в тубата и ти обясняват, че вече нЕма как да не върне и ти купуват сатошитата. Не обвинявам никого за моята неграмотност и алчност.
 4. Какъв е мотивът на Гейтс? СЗО - това е ясно. Вирусът е създаден, което го прави опасен! Защо всички политици "яхнаха" вируса, а не вирусолози и клинични лекари например? Има пробиви и методи в лечението, но в устите на медиите нищо, само смърт, защо? Трета Световна ли се води в момента?
 5. Не знам да се води статистика за починали гълъби по държави за денонощие.
 6. Вчера, за един ден починаха 475 живи същества в Италия!!!
 7. Вероятно се възползват добре от ситуацията, тези, които искат да купят евтино. Пуска се бактт, но никой не купува. Генерира се умишлен фал старт, което генерира това, което виждаме. Въпросът е колко са търпеливи и по-важното, ами ако наистина няма интерес?
 8. Като заложиш предварително на какъв курс Револют да направи превалутирането. 1.95583 е на БНБ, а при Револют е през работни дни около 1.94xx, а събота и неделя около 1.92xx
 9. Дано е повече! Не бързам за никъде. За мен Биткойн е пенсионен фонд, че и по-надалеч гледам. Вероятно няма да го харча. Вероятно вярата ми в Него е по-голяма от реалността, но поживём увидим. Версията зависи, колко напред гледаш и колко вярваш. Чиста рулетка, ако ме питаш.
 10. При мен работи. Не забелязвам нищо странно.
 11. Виж май месец, че е близо до ограденото в зелено. Волюмът не означава едностранно по-голям интерес при по-ниска цена. Може да има голям интерес и при висока цена, а може и да няма интерес и при ниска. За мен тези анализи са "според каквото ми изнася". Математиката е най-точната наука, но тя си включва и маса фактори. Има цикличност, но и странични параметри, които могат да я объркат. Този, който ти туитва какво ще стане, а не е в топ 10 по богатство си е чист шарлатанин за мен.
 12. Пластиката е удобна, защото можеш да я контролираш от телефона. Теглиш от банкомат и активираш тегленето преди операцията. Плащаш безконтактно, активираш преди това и тн. Ако патуваш теглиш в съответната валута, защото към една пластика може да имаш много валути. Може да сложиш дневен лимит на пластиката - например ако даваш пари на дете. Пластика като всички останали, но с много екстри.
 13. MartenBG

  Ethereum

  The Constantinople 'Network Upgrade' activates at Block #7080000 4 days 20 hrs left till activation. Искам мнение, дали да обирам всичко разпиляно по басейни и борси и какво прогнозирате, че следва? Какви стъпки да предприемем, за да не сме изненадани после?
 14. А зад Фейсбук какво седи? Не е ли пирамида? Щом и бабите от село се регват, значи е време Марк да стяга куфарите. Не може еднозначно да се каже - това е пирамида. Трендът е надолу и вече край. Може да няма нов булрън, може Биткойн да не е царят, но блокчейн ще има, дали сега, дали след 20 години. Не е реално светът да се развива, а да седи в първобитно - общинен строй с разплащателни средства, които дори нямат покритие. На всички им е ясно, че това е бъдещето, но далаверката ще секне, защото сега е много лесно сенатът да гласува да се напечатат, уж за последно, няколко милиарда хартийки без покритие!
×
×
 • Create New...