Jump to content
hash.bg - биткойн форум

MartenBG

Members
 • Мнения

  26
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

Всичко публикувано от MartenBG

 1. https://stats.buybitcoinworldwide.com/stock-to-flow/ S2F работи като швейцарски часовник. $100К го дава края на август. Самият модел показваше, че е надценен пазара, макар и с малко. Според мен, просто уредиха много свой човек да купи тънко.
 2. Ако е така, не е ли подсъдно?
 3. Това връщане го чакам от 28К като резултат от това съм минус 0.25 BTC. Викам си ще продам, като върне ще купя повече. Всякакви гуровци са плъзнали по чатове, форуми и канали в тубата и ти обясняват, че вече нЕма как да не върне и ти купуват сатошитата. Не обвинявам никого за моята неграмотност и алчност.
 4. Какъв е мотивът на Гейтс? СЗО - това е ясно. Вирусът е създаден, което го прави опасен! Защо всички политици "яхнаха" вируса, а не вирусолози и клинични лекари например? Има пробиви и методи в лечението, но в устите на медиите нищо, само смърт, защо? Трета Световна ли се води в момента?
 5. Не знам да се води статистика за починали гълъби по държави за денонощие.
 6. Вчера, за един ден починаха 475 живи същества в Италия!!!
 7. Вероятно се възползват добре от ситуацията, тези, които искат да купят евтино. Пуска се бактт, но никой не купува. Генерира се умишлен фал старт, което генерира това, което виждаме. Въпросът е колко са търпеливи и по-важното, ами ако наистина няма интерес?
 8. Като заложиш предварително на какъв курс Револют да направи превалутирането. 1.95583 е на БНБ, а при Револют е през работни дни около 1.94xx, а събота и неделя около 1.92xx
 9. Дано е повече! Не бързам за никъде. За мен Биткойн е пенсионен фонд, че и по-надалеч гледам. Вероятно няма да го харча. Вероятно вярата ми в Него е по-голяма от реалността, но поживём увидим. Версията зависи, колко напред гледаш и колко вярваш. Чиста рулетка, ако ме питаш.
 10. При мен работи. Не забелязвам нищо странно.
 11. Виж май месец, че е близо до ограденото в зелено. Волюмът не означава едностранно по-голям интерес при по-ниска цена. Може да има голям интерес и при висока цена, а може и да няма интерес и при ниска. За мен тези анализи са "според каквото ми изнася". Математиката е най-точната наука, но тя си включва и маса фактори. Има цикличност, но и странични параметри, които могат да я объркат. Този, който ти туитва какво ще стане, а не е в топ 10 по богатство си е чист шарлатанин за мен.
 12. Пластиката е удобна, защото можеш да я контролираш от телефона. Теглиш от банкомат и активираш тегленето преди операцията. Плащаш безконтактно, активираш преди това и тн. Ако патуваш теглиш в съответната валута, защото към една пластика може да имаш много валути. Може да сложиш дневен лимит на пластиката - например ако даваш пари на дете. Пластика като всички останали, но с много екстри.
 13. MartenBG

  Ethereum

  The Constantinople 'Network Upgrade' activates at Block #7080000 4 days 20 hrs left till activation. Искам мнение, дали да обирам всичко разпиляно по басейни и борси и какво прогнозирате, че следва? Какви стъпки да предприемем, за да не сме изненадани после?
 14. А зад Фейсбук какво седи? Не е ли пирамида? Щом и бабите от село се регват, значи е време Марк да стяга куфарите. Не може еднозначно да се каже - това е пирамида. Трендът е надолу и вече край. Може да няма нов булрън, може Биткойн да не е царят, но блокчейн ще има, дали сега, дали след 20 години. Не е реално светът да се развива, а да седи в първобитно - общинен строй с разплащателни средства, които дори нямат покритие. На всички им е ясно, че това е бъдещето, но далаверката ще секне, защото сега е много лесно сенатът да гласува да се напечатат, уж за последно, няколко милиарда хартийки без покритие!
 15. Аз мисля, че, ако продължава натискът надолу ще дойде една граница, на която ще се ипотекират недвижими имущества.
 16. Не си спомням дали трябваше малък превод за потвърждение. Преведи първо 2 евро, за да го отиграеш. Много е важно да посочиш твоят reference number.
 17. От Револют към Койнбейс и обратно няма никакви проблеми към момента. Койнбейс си смениха IBAN-а преди месец и нещо или два, без да уведомят по мейл. Получих такъв, едва наскоро, след като бях превел пари по старият им IBAN и се разправях със съпорта.
 18. От картата е 0. 4 цифрена не съм пробвал още
 19. Днес депозирах от Revolut към Coinbase с цел верификация на банкова сметка (Revolut), SEPA превод 2 евра, fee 0. Нямам международен паспорт. Всичко стана буквално за часове. Пътя ми е за депозит: PIB ->Revolut->Coinbase->GDAX->такси нула. Теглене GDAX->Coinbase->Revolut->FIAT-> такси 0.15 евро. Това е при стандартен пакет на Revolut за теглене от АТМ до 200 Euro за месец.
 20. Днес дръпнах от Coinbase към Револут, за около час дойдоха.
 21. С видеокарти не можеш да копаеш биткойн и лайткойн, та и доста други. Имаш 2 варианта: Първо яко четене, после купуваш 2 макс 3 видеокарти. Като се научиш да ги цедиш, без да ги повреждаш и ако намираш смисъл в това - инвестираш. Опция 2 е: Плащаш на някой да ти направи рига и после пак четеш. Отделно колко е правилно в момента да инвестираш изобщо не е ясно. От nVidia се очакват нови чипове скоро. Не е ясно и какво ще стане като пуснат асици с Ethash алгоритъм, където са силни AMD. В момента каквото и да инвестираш, ще го върнеш над година и нещо със сигурност. А до тогава ще има промени и в хардуер и в софтуер.
 22. С кредитна карта на PIB към Coinbase, първо ми даде отказана транзакция, при повторен опит мина без проблем. Имам 3d проверка на картата. На 30 евро ми удържаха 2 евро такса.
×
×
 • Създай нов...