Jump to content
hash.bg - биткойн форум

skd

Members
 • Мнения

  354
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  7

skd last won the day on Май 24 2020

skd had the most liked content!

1 Последовател

Относно skd

 • Ранг
  Advanced Member

Последни посетители

667 профилни разглеждания
 1. Главно надолу, но и нагоре по-рядко. А на нас ни пробутват тука някакви си корекцийки и тинтири-минтири. Я слагайте следващия път направо на 500К сел ордери и да не се занимаваме повече с глупости.
 2. "Разпечатка" от една малка борса. Не си играят хората и направо са изкъртили Луната на първо четене
 3. Продали сме вече в краткосрочен план. Нахъсал съм се да купувам на около 21 до 24К на DCA, ако я докараме до там. Това ме удовлетворява. Освен ако не е нещо драстично под 20К.
 4. И въпреки това започва да ми изглежда леко подозрително, колкото и до вчера да ми беше напълно нормално. Чак пък ново, не е чак толкова ново. Хубаво е все пак да си имаме едно на ум и да внимаваме. Следва ги то рано или късно, въпросът е в какъв тайминг.
 5. Според мен това е всичко друго, но не и нормално, нито полезно в дългосрочен план, ако продължи така. И аз започвам да имам сериозни притесненния вече, откакто минахме 35.5К. Не стига че профучахме като експресен влак всички възможни линейни, логаритмични и психологични бариери и счупихме всички осцилатори, ами сме на светлинни години от 21-дневната седмична, която в момента е някъде около предния АТН. Такива неща са поне меко казано обезпокоителни и няма нещо, ако ще и битцаревица да е, което вечно да расте по този начин. Не бихме искали нещо подобно както през 2019 г., но дори там си имаше граница. Дано да не съм прав. Колкото и да не искам да се притеснявам, няма как, като гледам това.
 6. Ей много нещастно това мече Митко бе. Дайте му много мед да се утеши.
 7. Като се обадиш на съпорта, ще ти отговорят, че ще го имат предвид, но не дават гаранция. Между другото намъкнахме се отгоре пак, но сега фиб 0.618 на около 23200 и 20-дневната ЕМА може да са проблем. Дано да го минем, за да не ни индекира нещо друго. Може да се опитат пак да направят дабъл ботъм като предните пъти. И това е вариант.
 8. Да. Не са за подценяване в съвкупност с цялата останала информация.
 9. Колега, аз не обичам някакви приказки от криптото, а се водя по фактите в чартовете, които никога не са ме подвеждали или поне в голяма степен. Не знам какви са тези конспирации, но фактите са си факти и всеки ги вижда. Трябва да изскочим от канала или се дъмпим - това е положението. То и без това отдавна трябваше, да взимат да правят голямата корекция и да си ходим после от борсата поне до края на 2021
 10. Това не ми изглежда добре засега. Навлезе в предишния канал и сякаш получава реджекшън да излезе от него. Трябва да го преодолее или пак надолу.
 11. Завиждам ти. Моят ордер се изпълни на 21 980, но нещо не съм оптимист все още как могат да се развият нещата. Напълно реално е потапянето да продължи до 21.5 и надолу, ако загубим този съпорт.
 12. Таргетът се изпълни, но нещата остават леко притеснителни. Стоплос под 22К би бил благоразумен.
 13. За противниците на техническия анализ. Перфектен възходящ клин. Мисля, че таргетът е поне двайсет е две ка.
 14. Точно така. 5 е магично число. И не забравяй - законите на Мърфи са такова зло, че ако ги беше оставил, можеше да си с 1/10 от сега притежаваното.
×
×
 • Създай нов...