Jump to content
hash.bg - биткойн форум

skd

Members
 • Мнения

  354
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  7

Всичко публикувано от skd

 1. Главно надолу, но и нагоре по-рядко. А на нас ни пробутват тука някакви си корекцийки и тинтири-минтири. Я слагайте следващия път направо на 500К сел ордери и да не се занимаваме повече с глупости.
 2. "Разпечатка" от една малка борса. Не си играят хората и направо са изкъртили Луната на първо четене
 3. Продали сме вече в краткосрочен план. Нахъсал съм се да купувам на около 21 до 24К на DCA, ако я докараме до там. Това ме удовлетворява. Освен ако не е нещо драстично под 20К.
 4. И въпреки това започва да ми изглежда леко подозрително, колкото и до вчера да ми беше напълно нормално. Чак пък ново, не е чак толкова ново. Хубаво е все пак да си имаме едно на ум и да внимаваме. Следва ги то рано или късно, въпросът е в какъв тайминг.
 5. Според мен това е всичко друго, но не и нормално, нито полезно в дългосрочен план, ако продължи така. И аз започвам да имам сериозни притесненния вече, откакто минахме 35.5К. Не стига че профучахме като експресен влак всички възможни линейни, логаритмични и психологични бариери и счупихме всички осцилатори, ами сме на светлинни години от 21-дневната седмична, която в момента е някъде около предния АТН. Такива неща са поне меко казано обезпокоителни и няма нещо, ако ще и битцаревица да е, което вечно да расте по този начин. Не бихме искали нещо подобно както през 2019 г., но дори там си имаше граница. Дано да не съм прав. Колкото и да не искам да се притеснявам, няма как, като гледам това.
 6. Ей много нещастно това мече Митко бе. Дайте му много мед да се утеши.
 7. Като се обадиш на съпорта, ще ти отговорят, че ще го имат предвид, но не дават гаранция. Между другото намъкнахме се отгоре пак, но сега фиб 0.618 на около 23200 и 20-дневната ЕМА може да са проблем. Дано да го минем, за да не ни индекира нещо друго. Може да се опитат пак да направят дабъл ботъм като предните пъти. И това е вариант.
 8. Да. Не са за подценяване в съвкупност с цялата останала информация.
 9. Колега, аз не обичам някакви приказки от криптото, а се водя по фактите в чартовете, които никога не са ме подвеждали или поне в голяма степен. Не знам какви са тези конспирации, но фактите са си факти и всеки ги вижда. Трябва да изскочим от канала или се дъмпим - това е положението. То и без това отдавна трябваше, да взимат да правят голямата корекция и да си ходим после от борсата поне до края на 2021
 10. Това не ми изглежда добре засега. Навлезе в предишния канал и сякаш получава реджекшън да излезе от него. Трябва да го преодолее или пак надолу.
 11. Завиждам ти. Моят ордер се изпълни на 21 980, но нещо не съм оптимист все още как могат да се развият нещата. Напълно реално е потапянето да продължи до 21.5 и надолу, ако загубим този съпорт.
 12. Таргетът се изпълни, но нещата остават леко притеснителни. Стоплос под 22К би бил благоразумен.
 13. За противниците на техническия анализ. Перфектен възходящ клин. Мисля, че таргетът е поне двайсет е две ка.
 14. Точно така. 5 е магично число. И не забравяй - законите на Мърфи са такова зло, че ако ги беше оставил, можеше да си с 1/10 от сега притежаваното.
 15. Също така народът е казал, че "всяко зло за добро". Маркетмейкърите обичат да натискат рандъм копчета за заблуда на "врага".
 16. За тази стратегия не бях се сещал, ще я пробвам първо в демо вариант.
 17. По Коледа съм виждал и много гадни неща в криптото, така че...
 18. Възможно е и това. Знаеш всичко са допускания, но в крайна сметка мисля, че по принцип подлежим на корекция, като гледам прегрялата седмична и дневната, та трябва да сме реалисти и предпазливо да се отдръпнем засега от търговията, това искам да кажа. А ако дал Господ, ще има и царевица с дискаунт. То му трябва време да се развие, но мисля, че като нищо може да отиде поне на 22К, ако не удържи на първо време дневните съпорти около 23 500.
 19. Ъпдейт на ситуацията. Може да има "евтина" царевица скоро.
 20. В момента се налага малко по-консервативен подход и задействане на стоповете кой отдолу, кой отгоре. Лично аз съм пас, след като приключих лонг позицията си на 24,2К. Ще чакам да видя дали ще се возим още, или не. Наблюдават се обаче множество дайвърджънси на различни фреймове, грийд индексът е много весел и това, което се заформя, ми идва малко в повече. Ще видим... Но така изглежда.
 21. Много е неприятно наистина. Аз нямам никаква вина при това. Не може да слагаш стоплос едно, а да ти изпълняват на м... си. Хайде разбирам там 100-200 разлика, но това... И сега се чудя какво ще ми отговорят и как ще си измият ръцете. Но логичен отговор за това никога няма да има. Наистина си изкарал късмет, защото иначе щеше много да се ядосваш. Ако бях в долари или евро, въобще нямаше да го има този проблем. Не може да ти теглят игла от горе до долу, че и да манипулират така грозно ордерите.
 22. Мисля си, че има "мегдан" за 24К и дори 25.2К. Да видим... Whipsaw волатилността е много опасно при силен тренд, трябва да се внимава.
 23. Вероятно някои от по-опитните са запознати, но много внимавайте със стоповете в Кракен. Този scam wick в двойката BTC/USDT посред нощ не само че ме е ударил, ами ме е завлякъл сериозно, като борсата при SL цена на 21600 го изпълнява на 20200, при което отчетох сериозна загуба. Това са цели 1400 надолу. То по тази логика може и на 1000$ да я изпълнят и да кажат "готово". Ако пуснеш лимит стоп пък няма гаранция, че ще се изпълни въобще. Изобщо ни така, ни иначе. Да не говорим, че ако го нямаше този уик, въобще нямаше да ми засегне позицията и щеше да си е още лонг, както в USD. Пуснах тикет до съпорта и отговора е, че щели да разследват и да ми отговорят до "няколко" дни, ако имали тежък наплив от жалби. Не знам какво да очаквам въобще и дали ще ми възстановят щетите, но определено това е повече от скандално не само относно манипулациите на ордер бука, ами и произволните цени, на които се изпълняват ордерите.
×
×
 • Създай нов...