Jump to content
hash.bg - биткойн форум

fashion_m

Members
 • Мнения

  30
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Всичко публикувано от fashion_m

 1. От БГ банка към Револют и от Револют към БГ банка правят ли проблеми? Аз си заредих Революта с дебитна карта, но ми е интересно с банковите преводи как стоят нещата.
 2. Здравейте! Преди време понечих да направя СЕПА трансфер от ЦКБ към Койнбейз. Дадоха ми една подробна бланка да попълвам за международен превод. Стигнах до това кой да плати таксата по превода - аз, получателя или по равно. Какво трябва да отговоря на този въпрос? И дали въобще ще ми одобрят превода от ЦКБ към Койнбейз? Не им споменавам думите "криптоборса", "биткойн" и "Койнбейз". И въобще някакви съвети относно зареждането на Койнбейз акаунт с банков превод? Благодаря.
 3. fashion_m

  NEO

  Аз ползвам https://neotracker.io/ А също има и мобилно приложение. Най-после живна цената на Неото.
 4. Купих малко Етер и Нео, използвах че биткойна сега е скъп. Може още да се вдигне и да имам пропуснати ползи, ноооо да видим какво ще стане... Лека диверсификация.
 5. Аз следя вас, защото сте по-напред от мен
 6. През последните седмици направих няколко прехвърляния и се попрецаках, не е ли по-добре да питам за мнение по-опитните? Нали форумите са за споделяне на мнения. Може пък вие да знаете нещо повече от мен, знам ли...
 7. Така е защото от скоро съм в света на криптовалутите. Какво лошо има да търся мнения?
 8. Дали това е топа засега? Чудя се дали да обръщам в Нео.
 9. fashion_m

  NEO

  Чудя се дали да обменя БТК в Нео. Не знам дали това сега в момента е Топ цената на БТК. А за Неото знае ли се дали ще се вдига?
 10. Простено ти е. След години обещаваме да те каним на партита на яхтите ни. Но ти мисли как ще обясняваш на внуците ти защо си продал биткойните си
 11. Това Telegram има ли уеб интерфейс, че не ми се инсталират шитни?
 12. fashion_m

  NEO

  Аз обърнах от Нео в БТК на 37 долара и се чувствам прецакан.
 13. fashion_m

  NEO

  Здравейте, отварям тема за криптовалутата NEO Като за начало, днес НЕО-то се вдигна главоломно от 29 долара на 37 долара (до момента). Знае ли се до колко ще стигне? Имам Нео-та купени на 29 долара, кога да ги обменям в БТК или Етер? Благодаря.
 14. Обмених всичкия етер за биткойн. Целта ми беше докато беше паднал биткойна да съм на етер за да не изгубя много (макар че и неговата цена падна малко) и сега като приключва спада да се върна с отскок на биткойн и да имам малко повече биткойни отколкото преди спада.
 15. Да обръщам ли етера в биткойн?
 16. Оф, не мога да му хвана спатиите на този биткойн вече...
 17. За да намаля загубата от падането на бтк и когато падне много да обърна етер в бтк.
 18. Дъмпих всички биткойн за етер.
 19. Биткойна, етера и НЕО-то падат, ще ме разорят, какво да правя? :(
 20. Добре де, а сега след като пропадна форка, защо не пада цената на БТК? Нали уж много хора са си накупили бтк заради фрии БТ2, и сега ще се връщат към алткойните си...? А той даже сега напук на всичко се вдига... Аз луднах вече, няма никаква логика в този биткойн...
 21. Да държим ли биткойн или да обръщаме в алтове?
 22. Оо даа, най-после изплувах от калта и съм на малка печалба Дано само да се вдига.
 23. Добре де, чисто икономически погледнато, когато цената на един актив пада, не е ли по-добре да го обмениш в друг актив, чиято цена не пада, за да се обезпечиш срещу загуба? Мисля, че това се наричаше хеджиране.
×
×
 • Създай нов...