Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Ani

Members
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

Ani's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

 1. Криптолева е вързан с лева. Ако аз съм продала един биткойн за 20 000 клв и след един месец Боби иска да си купи биткойни на стойност 20 000 лв, но цената за биткойн вече е 40 000лв, то той ще получи половин биткойн за криптолевовете, които ще получи от мен. Right?
 2. Имайте едно на ум къде инсталирате bitpie. Извиняваме се за лошото качество, от ТВ не мога да направя скрийншот...
 3. А как се случва самата покупко-продажба? Купувам си бтц с парите, който имам по сметката и давам адрес в портфейл? И съответно, ако искам да продам къде изпращам бтц? Edit: Разбрах. Просто холдваш. Можеш да обърнеш валутата, която си заредил в други фиатни или в крипто. И просто да си седи така. В някакъв момент сигурно ще можеш и да ползваш картата за разплащане директно в крипто, там където търговецът приема. Можеш да изпращаш на други клиенти на Револют, мигновено и безплатно, както е с фиат. Тегленето от банкомат е безплатно до 200Е на месец. После 2%...
 4. @vamp111 Благодаря, взех ги още с биткойн голд. Извинявам се за повторението. @Sundy След голд са излязли много, виж линка на vamp1111 по-горе. Това, което може да се клеймва (без претенции за изчерпателност) е: Bitcoin Gold и Bitcore - Coinomi Bitcoin Diamond, Super Bitcoin и Bitcoin World - Bither -> Bitpie
 5. Няма в тези сайтове. Затова го написах.
 6. Не знам дали някой е попадал на това. https://bitcore.cc Нещо като хибриден форк, но не съм задълбавала. Споменавам го, само защото дават 0,5 за бтц, цената му е около 25$. Клеймва се в coinomi, продава се в hitbtc.com.
 7. Абсолютно никакви. Прехвърлянето от bitpie в gate.io е малко бавно, иска 10 потвърждения.
 8. Работи лесно. Вкарваш private key в bither и клеймваш.(В десктоп версията на bither не можах да открия опциите за клеймване. Стана през мобилната версия. Също така трябва последен ъпдейт за новите койни) Можеш да ги получиш само и единствено на адрес в bitpie. Там така или иначе нито борсата, нито ексчейнджа поддържат BCD. От там ги депозирах в gate.io. и вече си ги харча...
 9. Хитро... Ако го искаме - задръстваме мрежата, ако не го искаме - отива у тях... Да си го харчат със здраве.... Въпреки че... Ако искаш да получиш който и да е от декемврийските форкове трябва да прехвърлиш. Тоест всеки форк, независимо дали цели или не, косвено отговаря за задръстването на мрежата.
 10. Аз по-скоро не разбирам защо ти е да правиш частична трансакция. Нали приетото "правило" за клеймване на койни от форк е да си изчистиш адреса от бтц преди да клеймваш. Тоест, аз ако искам да си взема UB, така или иначе трябва да направя трансакция и да прехвърля всичкото бтц на нов адрес. С един куршум два заека. Спасявам си бтц и отговарям на условието им. Или бъркам?
 11. Свалих и двете. В bitpie не можеш да ресторнеш нищо. Позволяват ти да направиш само нов портфейл и да депозираш. Ще поддържат и всички форкове на бтц и за напред, възможно най-бързо. Явно срещу това да си държиш биткойните при тях. А в bither можеш да си вземеш само кеш, голд и супер.
 12. Да, не съм го видяла. А намираш ли откъде да вкараш частни ключове? Приема сийд само от bitpie.
×
×
 • Create New...