Jump to content
hash.bg - биткойн форум

diablodh

Members
 • Posts

  43
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by diablodh

 1. Преди 18.12.2017 цената ще удари връх за тази година и най вероятно ще между 13-14К.
 2. Новата атака срещу Биткойна вече тече От сутринтта започна помпане на Етера. Бкаш пада прехвърлят пари в етер. На корейските борси плавно вдигат цената на Етера.
 3. diablodh

  Ethereum

  Етера го помпат в момента.
 4. Някой от знаещите колеги може ли да ме светне Zcash пак ли беше на Рогер Вер?
 5. Много е просто защо има всичко опира до това кой ще прибира таксите от транзакциите. Миньорите искат да ги прибират чрез по-голям блок щото след 2г като стане по 6.25 биткойна на блок и си остане 1МБ блока им пада дохода, а трудността се вдига всеки 14 дена. ЛН от друга страна не става за миньорите понеже това не е да наблъскаш в едно хале Асици, а трябва да подържаш софтуерен сървър да го апдейтваш и мониторираш 24/7 за да не ти избяга печалбата от таксите.
 6. Това не е първата атака на БКЕШ към биткойн и най-вероятно няма да е последната. За съжаление цената на БКЕШ отскочи от $1100 и най-вероятно ще има вдигане.
 7. Миньорите следват профита както се случи вчера в момента в който цената на БКЕШ стана неизгодна за копаене се върнаха обратно в БТЦ. В китай копането е индустия за милиарди цели провинции се изхранват от него. Защо мислиш китайското правителство не се опита да забрани копането на крипто? "Пазара винаги е прав" Това е основното правило на свобдния пазар. В момента в който Вер се опита да заплаши биткойн срещу него скочи цялото комюнити. Понеже в момента мрежата е задръстена все още не виждаме колко пари са на път да се излеят в биткойн, но до няколко дена очаквам да се върнем на нивата от $7500.
 8. Това е класиката на жанра подгрява се стадото, пускат се статии за 1000% печалба разиграва се драма как един шиткойн с открадната марка ще замени оригинала. И народа вярва и си продава оригиналните койни за шит койни за да направи хедж на риска което е малоумно все едно да си взимаш сам пари от дългосрочната си инвестиция. https://www.youtube.com/watch?v=DWumnhLQowA Но за сметка на това такива страсти се разиграват 50 shades пасти да яде.
 9. Мойте биткойни съм ги купувал на $300 никаква парабола не може да ме уплаши. Ако Вер беше изчакал една седмица да почне корекция на цената и тогава да тръгне да помпа кеша тогава можеше да има много по сериозни последствия. Сега обаче всички разбраха и бъди сигурен има дотатъчно хора с пари които ще му натрият носа.
 10. Диаграмата на кеша в момента е като айфеловата кула като я обърнеш се получава цена 250-300.
 11. Аз ще чакам $250 да си купя КЕШ....
 12. Bithumb се върна в играта, но и там бързо падна цената на Бкеш. Интересно ми е хакерите коя борса ще ударят следващия път като цената на Биткойна почне да пада. Те хората си държат парите в биткойн, а Вер решил да им ги вземе как да не му сложат палка в колелата.
 13. Вер отдавна изгуби влианието си върху биткойна за това и си направи шит койн, а след днешния ден ще научи една важна поговорка: не се ебавай с колектива за да не ти го сложат колективно. https://www.youtube.com/watch?v=sJAXH2FN9Dc&list=PLN0RF11rNdP0kkklAiif2pBLvbp2Y2Ap3&index=2
 14. Ако до понеделник не успее да свали цената значително му е свирено положението банките като отворят шорта ще му излезе през носа.
 15. Какво странно има блоковете на кеша са през минута, 80% от миньорите копат кеш. За БТЦ копат само СЛУШ и АНТ.
 16. Всъщност се оказа вариант 2 Вер и компания напомпаха кеша и направиха 8х на парите си.
 17. Ще ти дам един безплатен съвет никога не търгувай биткойн най-добрата стратегия с него е ХОЛД. Когато имаш свободни пари си купуваш още. Когато ти трябват пари обръщаш малко в ФИАТ и гледаш да възстановиш това което си похарчил възможно най-бързо.
 18. Сега като гледаш биткойна как се вдига яд ли те е?
 19. Започва плавен дъмп на Кеша до понеделник ще се постараят да продадът каквото могат.
 20. Дано да е така щото ако цената побие съпротивата на 6250 следващата спирка е $4К а там двата койна ще се изравнят по капитализация. И кой от тях народа ще купува не се знае.
 21. В момента виждам точно две възможности: 1. Вер и компания планират заместването на Биткойн с Бкеш 2. Вер и компания правят помпа за да направят пари преди коледа. Вариант номер 1 е много неприятен.
 22. Всъщност БКЕШ не е лошо нещо за еко системата, колкото повече хора привлече толкова по-добре, това че Вер не разбира разликата между консенсус и централизирана система си е негов проблем. Техническото решение с увеличаването на блока е неизбежно независимо дали има Сегуит и офф чейн ЛН. Платежните канали може да решат проблема с плащанията, но търговията на Алтовете която минава през биткойн няма да я решат.
 23. Цялото представление днес беше организирано от Вер и Джихан, а кулминацията ще е в неделя или понеделник в зависимост от това кога ще е форка на кеша. Не мога да не му призная, че беше гениално организирано сега остава в неделя с шиткойните си да си напазарува Биткойни и след няколко дена ще пусне клипче в тубата как е събрал пари да си купи Остров за свободата на крипто индустриата.
×
×
 • Create New...