Jump to content
hash.bg - биткойн форум

KhanValentin

Members
 • Мнения

  131
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  2

KhanValentin last won the day on Юли 1 2018

KhanValentin had the most liked content!

Относно KhanValentin

 • Ранг
  Advanced Member

Последни посетители

231 профилни разглеждания
 • hpz

 • skd

 • ivan

 • zzzz

 • beemer

 1. KhanValentin

  За цената на биткойн

  Само не ми е ясно, как ти знаят, адресите на Биткойна, като си пращал към Койнбейз? Мен само ме подканиха да си закрия семтката в ЦКБ и турската банка, но в Уникредит нямам проблеми. Как ти знаят адреса на Биткойните? Че лесно ще ги препереш с един фалшив акаунт в Финекс, или ще ги пуснеш към Бинанс и от там ще ти ги пуснат от нов уникален адрес? А за това, че си бил познал нещо си.... - https://en.wikipedia.org/wiki/Survivorship_bias
 2. KhanValentin

  За цената на биткойн

  Когато обикновения човек едвам свръзва двата края, да си плати наема и да си изхрани децата, няма да скача в нещо волатилно като Биткойн.
 3. KhanValentin

  За цената на биткойн

  Според мен, чакаме още един wick под SMA200 на седмична :). 2к има смисъл. От друга страна, Биткойн никога не е виждалм мечи пазар за себе си + рецесия в световен мащаб. Това е голямото неизвестно. https://www.tradingview.com/chart/BTCUSD/baUKxYWo-BTCUSD-crypto-market-down-trend-has-ended/
 4. KhanValentin

  За цената на биткойн

  Абе, ми то и Гугъл или Амазон май не раздаваха дивиденти, ми значи и то е пирамида. А иначе, сега разбрах, че Биткойна е предприятие. Аз сега като съм купил койните преди 10 дена на по-висока цена, електронно, според Европейския Закон имам право да си получа парите обратно в рамките на 14 дни без да давам обяснения. Как да се свръжа с CEO-то, господин Сатоши?
 5. KhanValentin

  За цената на биткойн

  Какво IQ90 - неговото се движи около цената на НЕО. Имаче то и инвестирането в имот е комар - ако утре стане война, или пък тоя район се окаже с некви забрани...
 6. KhanValentin

  За цената на биткойн

  Doc отвори къси и ги дръж до 0$.
 7. KhanValentin

  За цената на биткойн

  Pistolero, не се заблуждавай по такива рисунки, извади от някакъв си контекст. Виж го тоя клоун какво е споделил май миналата година, сега само може да си мечтае за 7К.
 8. KhanValentin

  За цената на биткойн

  Могат да се печатат с определена инфлация - все пак, тя се разпределя между останалия свят, така да го кажем. За мен, стейбълкойнът на блокчейн е може би най-доброто пръкнало се в това крипто, след самото съществуване на БТЦ и ЕТХ. От другите прокет всичко е вятър. Включително българските - aeternity, Nexo, Vernam (измама, избягаха с на хората парите), LockChain (лол).
 9. KhanValentin

  За цената на биткойн

  В момента, в света има около 80 трилиона долара.. Нека да кажем, че са 100 трилиона, дори 200 трилиона. Дори 300 трилиона. Има, грубо казано 17 473 000 биткойна изкопани. Един трилион е цифрата 1, с последващи 12 нули. 17 000 000 биткойна х 100 милиона долара всеки, се равнява на 1700 трилиона. За да в този случай, Биткойна все още да се смята в долар, ние трябва да имаме да речем сто милиона трилиона, иначе Биткойн > долар, в световен мащаб. Което няма как да стане. САЩ ще унищожат всичкi ферми с бомбардировки или ще се договорят с правителствата преди това да се случи.
 10. KhanValentin

  За цената на биткойн

  Говорил съм си с един от главните в Бивол, те не вярват, че има такива Биткойни. 1. МВР-то нямат такива познания. 2. Ако имаш 200к койни, имаш как да ги възстановиш. Задържаният беше пуснат, т.е. и да ги е имал, след това си ги е дръпнал. 3. МВР има навика да преувеличава, и това беше главната идея.
 11. KhanValentin

  За цената на биткойн

  Извинявам се, ако думите ми са засегнали някого. Човек над средното ниво, трябва да има елементарни политически и геополитически познания, и да не се засегне, а просто да се посмее. Директно закупуване на злато с Биткойн, от производител - https://www.moro.si/morobitcoin/# Тествани.
 12. KhanValentin

  За цената на биткойн

  Лол, Това с ментетата злато ми направи мозъка дроб. Ебати конспирацията. Има 4-5 утвърдени производители, поне в Европа. Никой не искал да ги разваля. Ако искаш да купиш, ще знаеш и как. Другото са оправдания и бълвочи. Златния стандарт щял да се върне - тука ме хвана диария. Кой иска да го върне? Америка ли? Че Никсън затвори достъп до златните резерви, защото било опастност за националната сигурност, а всъшност вече си печатаха долар, обезпечен с нищо. Биткойн няма да бъде никога 100 милиона, дори и 10 милиона. При такива цени, доларът ще се смята в Биткойн, или едно кафе ще трябва да е 15 000 долара. Много муунбойс много нещо, останете реалисти малко.
 13. KhanValentin

  За цената на биткойн

  Въпреки, че има някои неща, които Докторът казва, и съм съгласен с тях, то Криптовалутите ти дават свобода. И ще ти дам пример. Новият закон, в процъвтяващата ни държава, благодарение на ГРОБ, за безсрочна конфискация на имущество, изискуемо и при оневинителен акт (да, колкото и тъпо да звучи). Ще се използва да се смачкват неудобните и да всява страх, Още по-голям. Има стейбълкойни - дали DAI, дали USDT, дали USDC - Може човек да си обърне част от кинтите в тях, и знае, че няма как да му ги вземат от под възглавницата, или да да му ги запорират от банката - така бяха и потушени протестите на WallStreet. Правителства няма да бутаме. От банки имаме нужда, или поне по-голямата част от населението, а фиатът като валута надали ще изчезне дори и за децата на нашите деца. Единственото правителство, което трябва да изчезне е Американското - да мирне светът, и всяка държава да поеме по свой път, а не по определеният такъв. Така че Док, помисли още малко - всяко нещо има и плюсове и минуси. Балансирай.
 14. KhanValentin

  За цената на биткойн

  Биткойн, не е виждал мечи пазар от неговите си с комбинация от СВЕТОВЕН МЕЧИ ПАЗАР. Това е едно от големите неизвестни. Всички знаят как се държи златото тогава. Може и биткойна да стане така, а може и да се срине. Ако се срине - имам ордери в Битстамп, дето го отварям един път на 6 месеца сложени на 600 долара Самият факт, че прогнозира цена от 100 млн., трябва да ти даде знак, че тоя нещо не е много наред с главата
 15. Докато спим, със стейкинг, който ти дава 15% годипно, или дори 20%, ама тя стойността и пада с толкова за ден. Инвстирайте в читави прокети, и няма да ревете, в дългосрочен план. SmartCash, Cloak, и т.н. са само добри в бичи тренд - когато койна помпа, всичко помпа. Иначе сега когато е мечо и хората са се нашили в пълните клоаки, с прокети, които имат 3 транзакции на ден, не знам как спят честно казано...
×