Jump to content
hash.bg - биткойн форум

KhanValentin

Members
 • Мнения

  134
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  2

KhanValentin last won the day on Юли 1 2018

KhanValentin had the most liked content!

Относно KhanValentin

 • Ранг
  Advanced Member

Последни посетители

326 профилни разглеждания
 • hpz

 • skd

 • ivan

 • zzzz

 • beemer

 1. Да сложим по един ETH залог в Augur, мисля той беше за такива залози. Ей така, за кефа?
 2. Точно и моето предположение от месеци насам, въпреки че ме мързеше да търся появата на МА100, 200 и т.н. Нека да видим. За мен най-голямото неизвестно си остава как ще се отрази глобалната рецесия на Биткойн. То и 10 000 беше чиста сделка, сега едвам крепим 3 000. Да не се лъзнеме до 500 само...
 3. Според мен не трябва да се използва CoinmarketCap за какъвто и да бил източник за обем, освен за някой никому непознат шиткойн - несериозно е Особено за Биткойн си има индекс цена към обем и ливкидност -BraveNewCoin. www.bravenewcoin.com - доста добът източник на информация също, имат много материали. Индексът в TV - https://www.tradingview.com/chart/91WM7Auy/ Интересно е, дали и там се наблюдава този феномен. Дневна е най-малкият период.
 4. Само не ми е ясно, как ти знаят, адресите на Биткойна, като си пращал към Койнбейз? Мен само ме подканиха да си закрия семтката в ЦКБ и турската банка, но в Уникредит нямам проблеми. Как ти знаят адреса на Биткойните? Че лесно ще ги препереш с един фалшив акаунт в Финекс, или ще ги пуснеш към Бинанс и от там ще ти ги пуснат от нов уникален адрес? А за това, че си бил познал нещо си.... - https://en.wikipedia.org/wiki/Survivorship_bias
 5. Когато обикновения човек едвам свръзва двата края, да си плати наема и да си изхрани децата, няма да скача в нещо волатилно като Биткойн.
 6. Според мен, чакаме още един wick под SMA200 на седмична :). 2к има смисъл. От друга страна, Биткойн никога не е виждалм мечи пазар за себе си + рецесия в световен мащаб. Това е голямото неизвестно. https://www.tradingview.com/chart/BTCUSD/baUKxYWo-BTCUSD-crypto-market-down-trend-has-ended/
 7. Абе, ми то и Гугъл или Амазон май не раздаваха дивиденти, ми значи и то е пирамида. А иначе, сега разбрах, че Биткойна е предприятие. Аз сега като съм купил койните преди 10 дена на по-висока цена, електронно, според Европейския Закон имам право да си получа парите обратно в рамките на 14 дни без да давам обяснения. Как да се свръжа с CEO-то, господин Сатоши?
 8. Какво IQ90 - неговото се движи около цената на НЕО. Имаче то и инвестирането в имот е комар - ако утре стане война, или пък тоя район се окаже с некви забрани...
 9. Doc отвори къси и ги дръж до 0$.
 10. Pistolero, не се заблуждавай по такива рисунки, извади от някакъв си контекст. Виж го тоя клоун какво е споделил май миналата година, сега само може да си мечтае за 7К.
 11. Могат да се печатат с определена инфлация - все пак, тя се разпределя между останалия свят, така да го кажем. За мен, стейбълкойнът на блокчейн е може би най-доброто пръкнало се в това крипто, след самото съществуване на БТЦ и ЕТХ. От другите прокет всичко е вятър. Включително българските - aeternity, Nexo, Vernam (измама, избягаха с на хората парите), LockChain (лол).
 12. В момента, в света има около 80 трилиона долара.. Нека да кажем, че са 100 трилиона, дори 200 трилиона. Дори 300 трилиона. Има, грубо казано 17 473 000 биткойна изкопани. Един трилион е цифрата 1, с последващи 12 нули. 17 000 000 биткойна х 100 милиона долара всеки, се равнява на 1700 трилиона. За да в този случай, Биткойна все още да се смята в долар, ние трябва да имаме да речем сто милиона трилиона, иначе Биткойн > долар, в световен мащаб. Което няма как да стане. САЩ ще унищожат всичкi ферми с бомбардировки или ще се договорят с правителствата преди това да се случи.
 13. Говорил съм си с един от главните в Бивол, те не вярват, че има такива Биткойни. 1. МВР-то нямат такива познания. 2. Ако имаш 200к койни, имаш как да ги възстановиш. Задържаният беше пуснат, т.е. и да ги е имал, след това си ги е дръпнал. 3. МВР има навика да преувеличава, и това беше главната идея.
 14. Извинявам се, ако думите ми са засегнали някого. Човек над средното ниво, трябва да има елементарни политически и геополитически познания, и да не се засегне, а просто да се посмее. Директно закупуване на злато с Биткойн, от производител - https://www.moro.si/morobitcoin/# Тествани.
 15. Лол, Това с ментетата злато ми направи мозъка дроб. Ебати конспирацията. Има 4-5 утвърдени производители, поне в Европа. Никой не искал да ги разваля. Ако искаш да купиш, ще знаеш и как. Другото са оправдания и бълвочи. Златния стандарт щял да се върне - тука ме хвана диария. Кой иска да го върне? Америка ли? Че Никсън затвори достъп до златните резерви, защото било опастност за националната сигурност, а всъшност вече си печатаха долар, обезпечен с нищо. Биткойн няма да бъде никога 100 милиона, дори и 10 милиона. При такива цени, доларът ще се смята в Биткойн, или едно кафе ще трябва да е 15 000 долара. Много муунбойс много нещо, останете реалисти малко.
×
×
 • Създай нов...