Jump to content
hash.bg - биткойн форум

KhanValentin

Members
 • Мнения

  134
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  2

Всичко публикувано от KhanValentin

 1. Да сложим по един ETH залог в Augur, мисля той беше за такива залози. Ей така, за кефа?
 2. Точно и моето предположение от месеци насам, въпреки че ме мързеше да търся появата на МА100, 200 и т.н. Нека да видим. За мен най-голямото неизвестно си остава как ще се отрази глобалната рецесия на Биткойн. То и 10 000 беше чиста сделка, сега едвам крепим 3 000. Да не се лъзнеме до 500 само...
 3. Според мен не трябва да се използва CoinmarketCap за какъвто и да бил източник за обем, освен за някой никому непознат шиткойн - несериозно е Особено за Биткойн си има индекс цена към обем и ливкидност -BraveNewCoin. www.bravenewcoin.com - доста добът източник на информация също, имат много материали. Индексът в TV - https://www.tradingview.com/chart/91WM7Auy/ Интересно е, дали и там се наблюдава този феномен. Дневна е най-малкият период.
 4. Само не ми е ясно, как ти знаят, адресите на Биткойна, като си пращал към Койнбейз? Мен само ме подканиха да си закрия семтката в ЦКБ и турската банка, но в Уникредит нямам проблеми. Как ти знаят адреса на Биткойните? Че лесно ще ги препереш с един фалшив акаунт в Финекс, или ще ги пуснеш към Бинанс и от там ще ти ги пуснат от нов уникален адрес? А за това, че си бил познал нещо си.... - https://en.wikipedia.org/wiki/Survivorship_bias
 5. Когато обикновения човек едвам свръзва двата края, да си плати наема и да си изхрани децата, няма да скача в нещо волатилно като Биткойн.
 6. Според мен, чакаме още един wick под SMA200 на седмична :). 2к има смисъл. От друга страна, Биткойн никога не е виждалм мечи пазар за себе си + рецесия в световен мащаб. Това е голямото неизвестно. https://www.tradingview.com/chart/BTCUSD/baUKxYWo-BTCUSD-crypto-market-down-trend-has-ended/
 7. Абе, ми то и Гугъл или Амазон май не раздаваха дивиденти, ми значи и то е пирамида. А иначе, сега разбрах, че Биткойна е предприятие. Аз сега като съм купил койните преди 10 дена на по-висока цена, електронно, според Европейския Закон имам право да си получа парите обратно в рамките на 14 дни без да давам обяснения. Как да се свръжа с CEO-то, господин Сатоши?
 8. Какво IQ90 - неговото се движи около цената на НЕО. Имаче то и инвестирането в имот е комар - ако утре стане война, или пък тоя район се окаже с некви забрани...
 9. Doc отвори къси и ги дръж до 0$.
 10. Pistolero, не се заблуждавай по такива рисунки, извади от някакъв си контекст. Виж го тоя клоун какво е споделил май миналата година, сега само може да си мечтае за 7К.
 11. Могат да се печатат с определена инфлация - все пак, тя се разпределя между останалия свят, така да го кажем. За мен, стейбълкойнът на блокчейн е може би най-доброто пръкнало се в това крипто, след самото съществуване на БТЦ и ЕТХ. От другите прокет всичко е вятър. Включително българските - aeternity, Nexo, Vernam (измама, избягаха с на хората парите), LockChain (лол).
 12. В момента, в света има около 80 трилиона долара.. Нека да кажем, че са 100 трилиона, дори 200 трилиона. Дори 300 трилиона. Има, грубо казано 17 473 000 биткойна изкопани. Един трилион е цифрата 1, с последващи 12 нули. 17 000 000 биткойна х 100 милиона долара всеки, се равнява на 1700 трилиона. За да в този случай, Биткойна все още да се смята в долар, ние трябва да имаме да речем сто милиона трилиона, иначе Биткойн > долар, в световен мащаб. Което няма как да стане. САЩ ще унищожат всичкi ферми с бомбардировки или ще се договорят с правителствата преди това да се случи.
 13. Говорил съм си с един от главните в Бивол, те не вярват, че има такива Биткойни. 1. МВР-то нямат такива познания. 2. Ако имаш 200к койни, имаш как да ги възстановиш. Задържаният беше пуснат, т.е. и да ги е имал, след това си ги е дръпнал. 3. МВР има навика да преувеличава, и това беше главната идея.
 14. Извинявам се, ако думите ми са засегнали някого. Човек над средното ниво, трябва да има елементарни политически и геополитически познания, и да не се засегне, а просто да се посмее. Директно закупуване на злато с Биткойн, от производител - https://www.moro.si/morobitcoin/# Тествани.
 15. Лол, Това с ментетата злато ми направи мозъка дроб. Ебати конспирацията. Има 4-5 утвърдени производители, поне в Европа. Никой не искал да ги разваля. Ако искаш да купиш, ще знаеш и как. Другото са оправдания и бълвочи. Златния стандарт щял да се върне - тука ме хвана диария. Кой иска да го върне? Америка ли? Че Никсън затвори достъп до златните резерви, защото било опастност за националната сигурност, а всъшност вече си печатаха долар, обезпечен с нищо. Биткойн няма да бъде никога 100 милиона, дори и 10 милиона. При такива цени, доларът ще се смята в Биткойн, или едно кафе ще трябва да е 15 000 долара. Много муунбойс много нещо, останете реалисти малко.
 16. Въпреки, че има някои неща, които Докторът казва, и съм съгласен с тях, то Криптовалутите ти дават свобода. И ще ти дам пример. Новият закон, в процъвтяващата ни държава, благодарение на ГРОБ, за безсрочна конфискация на имущество, изискуемо и при оневинителен акт (да, колкото и тъпо да звучи). Ще се използва да се смачкват неудобните и да всява страх, Още по-голям. Има стейбълкойни - дали DAI, дали USDT, дали USDC - Може човек да си обърне част от кинтите в тях, и знае, че няма как да му ги вземат от под възглавницата, или да да му ги запорират от банката - така бяха и потушени протестите на WallStreet. Правителства няма да бутаме. От банки имаме нужда, или поне по-голямата част от населението, а фиатът като валута надали ще изчезне дори и за децата на нашите деца. Единственото правителство, което трябва да изчезне е Американското - да мирне светът, и всяка държава да поеме по свой път, а не по определеният такъв. Така че Док, помисли още малко - всяко нещо има и плюсове и минуси. Балансирай.
 17. Биткойн, не е виждал мечи пазар от неговите си с комбинация от СВЕТОВЕН МЕЧИ ПАЗАР. Това е едно от големите неизвестни. Всички знаят как се държи златото тогава. Може и биткойна да стане така, а може и да се срине. Ако се срине - имам ордери в Битстамп, дето го отварям един път на 6 месеца сложени на 600 долара Самият факт, че прогнозира цена от 100 млн., трябва да ти даде знак, че тоя нещо не е много наред с главата
 18. Докато спим, със стейкинг, който ти дава 15% годипно, или дори 20%, ама тя стойността и пада с толкова за ден. Инвстирайте в читави прокети, и няма да ревете, в дългосрочен план. SmartCash, Cloak, и т.н. са само добри в бичи тренд - когато койна помпа, всичко помпа. Иначе сега когато е мечо и хората са се нашили в пълните клоаки, с прокети, които имат 3 транзакции на ден, не знам как спят честно казано...
 19. Както в бичи пазар рядко лошите новини имат значение, така и в мечия добрите нямат никакво. Търпение.
 20. @stamat гледам, че си взленал малко преди пукането на балона. Имал ли си някога крипто? Смяташ ли да влизаш?
 21. Нищо не правиш с 1000 койна, особено разпределени между няколко борси. Дори и да ректнеш едната, ботовете ще го отреагират. Виж wick-а тази сутрин на Кракен. 1100 койна бяха дъмпнати, а Кракен има 35% по-малко обем от Койнбейз. 5.7% slippage за една секунда, но алгоритмите се напасват.
 22. Интересно, да. Това извадка от няколко адреса от много ли е, или всички преместили? Ако са 500 койна общо, не са много. Дъното е когато и холдърите са разтоварили. Койнбейз са със слаб обем, и пак търгуват 1200 койна на час. Не би трябвало 600-700, че дори и 1000 койна да са проблем за пазара.
 23. Чакайте, дайте му да захапе малко бикчета и после пак да се гмурнем. Дано да видим капитулацията с обем на 3к, че ако падне до 2.5к и няма такъв обем, значи е по-надолЕ
 24. "Моето скромно предположение е $250 000-$350 000 до първата половина на 2021 ( и все пак аз очаквах $30К това лято, така че не вземай под внимание случайните цифри изплуващи в главата ми)" Тук малко се изсмях. Само като видях тези цифри, и предвид факта, че 2021 е възможно най-късния момент да започне световна финансова криза, и просто не се сдържах. Безкешовите плащания, липсата на хартиени пари, фактът, че всичко е на мобилния телефон е просто друга епоха на фиата, но пак е фиат. Капитулацията е свързана с липса на вяра и притеснението за финансовото благосъстояние на съответния индивид. Проадването за да купиш по-надолу, по-евтино не е капитулация. Хората продали над 15к, не са капитулирали, така да се каже. Булиш - Баккт, фактът, че искат да работят със Старбъкс (а от там ще започне една вълна, както при премахването на сламките), и халвинга. Беариш : Финансова криза, волатилен актив, които не е виждал криза досега, регулации.
×
×
 • Създай нов...