Jump to content
hash.bg - биткойн форум

stanoev94

Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by stanoev94

 1. Не се ли притеснявате, че ще ви погнат за данъци, като си получавате парите от крипто директно в банковата сметка.Аз не бих го използвал за големи суми. Не че е неетично, но все пак.
 2. Не съм кодер. Имам някакви базови познания, но определно ми е по-лесно с UI. Просто виждам, че има няколко различни софтуера за флашване и използване на Lightning. Umbrel , MyNode , Start9 Embassy etc. Просто би било полезно, ако някой знае повече информация за тях да сподели, за да има яснота за новите, които биха искали да подкрепят Светкавицата ПП.Видях, че някой е писал, че трябва да отварям канали с количество БТЦ. Може ли жокер, ако някой знае какво количество БТЦ трябва да депозирам? Как да го защитя? С бекъп на каналите ли? ПП2. Намерих голям български нод - http://www.bitcoin.bg Има ли смисъл да отварям канал с тях, или да пробвам с някой по-голям?
 3. ⚡️⚡️⚡️ Здравейте! Най-накрая се реших и си купих Raspberry Pi за Lightning node. Мисля, че малката инвестиция си заслужава каузата за подкрепа на Лайтнинг. Поразрових се за бързо за софтуер и се спрях на Umbrel. Може ли да споделите наблюдения или пък предложения за друг софтуер?
 4. Здравейте. Преди 2 седмици мина гласуването, което се прие с над 90%. Можеш да видиш в https://taproot.watch
 5. Възможно е, но 2018 човечеството беше с около 20 трилиона долара по-малко...
 6. Здравейте. Доста изчетох по темата от няколко дни.До колкото разбирам, за да си взема BTG е добре да си направя нов wallet(спрял съм се на jaxx), различен от този, който съм ползвал от датата на форка и да си преведа BTC там, за да не ми го откраднат, когато си давам private keys.Ако греша, моля поправете ме. Но не ми стана ясно едно....аз като стар холдър си пазя Х BTC(още от 2014) в първия wallet - Bitcoin Core, който сваля блокчейна на РС. В такъв случай мога ли да си изтегля BCH и BTG по някакъв начин? ПС....сетих се за още едно питане.Гледам в coinmarketcap, че BTG все още няма никаква капитализация.Защо е това и очаква ли се да има?
×
×
 • Create New...