Jump to content
hash.bg - биткойн форум

jamiedemon

Members
 • Мнения

  7
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

1 Последовател

Относно jamiedemon

 • Ранг
  Newbie
 1. Предлагат ми цена за продан 15.3к като в coinbase е 16к?
 2. Сериозен ли си или просто промоутър на крипто.бг?
 3. Не става и не става, това ми се случва за първи път, преди никога не е било така?
 4. Абе хора кво се случва... влизам си в coinbase, иска ми verification със СМС, ок пращат ми код, пиша го и казва, че е грешен???!?! И Така няколко пъти???!
 5. Писах на райфайзенбанк и ето отговора: Здравейте, В действителност към момента за този тип плащания, които са на стойност по-голяма от 1000 евро или тяхната равностойност в друга валута се изисква попълнена декларация за произход на средства за всеки един входящ/изходящ превод. На сайта на банката в раздел Корпоративни документи е публикувано становището на банката по отношение на Търговия с виртуална валута. Можете да го прочетете тук. https://www.rbb.bg/bg/za-bankata/koi-sme-nie/korporativni-dokumenti/ Поздрави, Екип на Райфайзенбанк
 6. Интересна тема в интересен форум, попринцип с всеки онлайн бизнес, с който се захвана избягвам БГ форумите, но тук май ще е различно. Онзи ден реших да купя още малко биткойн от акаунта на приятел, тъкмо за да взема бонуса за referring a friend а и за да увелича малко или много торбата. Първо пробвах от лаптопа, не ставаше и въобще не съм си мислил, че е от банката. Пробвах 5 пъти не става. Пробвах от телефона не става. Седнах на компа обаче и на втория опит ме пратиха за онзи 3д код за верификация и взе, че стана. Мислех, че е проблем с устройствата, пък то било нашата смръдлива банка Райфайзен. В крайна сметка стана, но за 325 евро, колкото му беше лимита, за по-големи суми вече се притеснявам. И аз понамазах от крипто бума, никакво намерение нямам да продавам още, но се притеснявам за деня, в който ще реша да тегля и се надявам сумата да е голяма, ще трябва да се търси начин за сигурно теглене. Добре да кажем, че утре реша да изтегля 100,000 евро от GDAX, кажете какво ви идва на ум за заобикаляне на данъците, защото предпочитам да си пратя биткойна на рандом адрес, от колкото да го пратя в джоба на нашите управници. Няма начин да няма начин да се заобиколят данъците, колкото и крупна да е сумата?
×
×
 • Създай нов...