Jump to content
hash.bg - биткойн форум

hjzagf4sb

Members
 • Мнения

  253
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  10

hjzagf4sb last won the day on Януари 12

hjzagf4sb had the most liked content!

Относно hjzagf4sb

 • Ранг
  Advanced Member

Последни посетители

368 профилни разглеждания
 1. "да ни свършат голяма работа" е малко абстрактно за някой голяма работа е да си купи яхта, за други да си внесе първата вноска по ипотеката А и ако криптото те стресира в момента може би е време да си вземеш почивка от пазарите, чартовете и форумите
 2. И аз това имах предвид, но ако вземем "изгубените" монети под внимание (които не знаем колко са разбира се) сметката ще излезе <0.3BTC. Според моето скромно мнение всеки трябва да си "закъта" едни 0.3BTC за вбъдеще.
 3. Дори и 0.3 BTC те поставя в топ 1% в световен мащаб
 4. Не мисля, че ще падне под $3,000. Мисля, че известно време (няколко месеца) ще се люшкаме между $4,000 - $4,500.
 5. по-малко монети => по-голям недостиг не мога да се сетя за друга причина
 6. То всички сме ентусиасти ама си шортим. Аз съм ентусиаст и искам да купя колкото се може по-евтино и колкото се повече за дългосрочен план. Друг ентусиаст може да иска цената да не пада никога повече, защото е доволен от това, което има. Май говорим за една и съща монета, но с две страни.
 7. Води до централизация на какво? Производството на картофи? Как означава ще спрат биткойн, т.е. ще му дръпнат кабела и повече биткойн-о няма да съществува? Големите китайски миньорски операции отварят ферми и в други части на света,което е своего рода гаранция срещу този сценарии (въпреки че кой би се застрелял сам в крака?!). Това, което си дал като аргументи попада в графата "има някакъв % вероятност да се случи x, което ще доведе до y". Дай пример за децентрализирана монета, с по-сигурна мрежа и доказала се във времето като надеждна "инвестиция". И нека да не е нещо със "CEO", все пак се води "сериозна" дискусия било то и в грешната за това тема.
 8. Назови POW coin с по-голям хашрейт, съответно по-сигурна мрежа. Инстантни и безплатни транзакции, нали? Това е аргумента на всичките алткойнъри, но ще разбереш, че всичко това е за сметка на сигурност. Ако ти си склонен да изтъргуваш сигурността за "безплатни" транзакции, това е твоя воля, но всеки технически грамотен знае, че това е троянския кон на всяка друга монета, която се продава като "бърза и безплатна"(особено тези с Premine). В този ред на мисли, всекиднения потребител няма нужда от такава момента, защото със същата(а даже и по-добра) ефективност може да използва и Visa...
 9. Рипъла не е нито децентрализиран, нито сигурен. Не отговаря на 2 от 3 от нещата едно нещо да бъде наистина криптовалута - децентрализация, сигурност, бързина. Монетата, която отговаря на това е ясна. Втори претендент е Monero.
 10. Не знам колко от вас следят Joe Rogan, но вчера гост му беше Alex Jones (за непознатите от вас с него - https://en.wikipedia.org/wiki/Alex_Jones) същият, който преди време му бяха запорирани 5 банкови сметки с милиони вътре и беше заклеймен като терорист, paypal отказа да работи с него, youtube свалиха канала му и др. Същият се обърна към биткойн като средство за разплащане точно малко след скандала с paypal. Та вчера при Joe Rogan направи следното заявление : https://www.ccn.com/alex-jones-tells-joe-rogan-george-soros-offered-me-5-million-to-pump-bitcoin Има и 4chan дискусия по темата тук : http://boards.4channel.org/biz/thread/12882865 По времето, когато Сорос е предложил толкова биткойн на Джоунс или $5,000,000 в BTC, това се равнява на 15% от целия circ.supply тогава. Просто ми е малко невероятно да го повярвам.
 11. Ако ще Shill-ваш алткойни, то по-добре го прави в другата тема:
 12. Когато някой ти каже, че биткойн е "пирамида" разбираш, че с хора с под 90IQ няма смисъл да се разправяш.
×
×
 • Създай нов...