Jump to content
hash.bg - биткойн форум

hjzagf4sb

Members
 • Мнения

  344
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  12

Всичко публикувано от hjzagf4sb

 1. Добре е да си припомним как Мъск беше пушил марихуана при Джо Роугън, как на другия ден акциите на теслата му се сринаха и той си накупи. Не знам защо има учудени от това, което прави.
 2. И аз това му казвах на Иван, че това колко койна има на борсата е най-тъпата метрика. Както няма, в следващите 10 минути буквално има хиляди.
 3. Аха. Или китайчетата си търсят ликвидност в лицето на ритейла. Като знам какви хора започнаха да купуват, работата не върви въобще на добре...
 4. След днеска и вчера чакам @ivan да се включи в темата за да каже как нямало bitcoin по борсите
 5. Vamp, като ги постваш поне ги обяснявай
 6. Аз се верифицирах там чрез банково извлечение от любимата банка на @vamp111 - ДСК. Ако имаш банкова сметка там можеш да опиташ.
 7. Буквално хората в тоя форум като се говори за цената
 8. От 4 години и половина не съм продал и 0.1 BTC. Кръв повръщам, но биткойн не връщам...
 9. "Bitcoin goes up, Bitcoin goes down." Ти търси причини колкото искаш
 10. Въпроса е, като всичко това приключи къде ще отидат парите на ритейла
 11. Hpz, много говориш ама така и не сме видели Profits and Losses от тебе
 12. Каквото съм научил от тоя форум за толкова време е следното : правиш обратното на това, което каже @Pistolero Голям дървен философ...
 13. Къде е Ванката сега с неговите теории за недостатъчно койни по борсите
 14. Що не сравниш с eth такса за транзакция? За да влезеш в тея Defi шитни си приготви солидно едни $50-60-70. Що като eth е 'world computer', 'the backbone of modern finance' и всякакви такива buzzwords без смисъл eth/btc ratio-то е между 0.02 и 0.03 от над година насам? Що всеки се бута да купува BTC като hedge, а не ETH? Нормално като мрежата е bloated миньорите да вадят повече...
 15. Аз не разбирам това колко койни има ли няма по борсите каква метрика е и колко е показателна?! Както няма койни така може да има хиляди в следващия момент, които да се издъмпят. Общия брой койни по борсите не е особено устойчива метрика.
 16. И какъв е индикатора на пикова еуфория
 17. Това го казваш, защото пиеш кафе с дъщерята собственика или защото наистина го мислиш? Откога лийк на кредитната ти карта е просто 'достъп до лична информация'. Спри да говориш наизуст.
 18. iCard.com Database - Leaked, Download! https://raidforums.com/Thread-iCard-com-Database-Leaked-Download?fbclid=IwAR3XIBz4kXbURdcj2T-HDhitE-VGY_XI3AIVyGfZrUcLUdx-URkN9Zz0TzU Честито
 19. Хаха Няма да продавам. HODL. Бих продал единствено, ако ми трябват спешно $. Но нека стигнем $20,000 първо.
 20. През времето, в което имам регистрация в този форум (а и преди това) е имало всякакви мечки като теб - най-ясен спомен имам за Stamat и още някакви с прогнози от 1к, 2к, 3к. Все много им знаеха устите за цената, но днес е 16.11.2020, биткойна е $16300, кервана върви и кучетата си лаят, а въпросните не виждам да пишат повече.
 21. Обръщаш ги в USDC и ги съплайваш в някой протокол. Аз така правя, тъй като и без това алтове не ме интересуват особено.
×
×
 • Създай нов...