Jump to content
hash.bg - биткойн форум

k00sum1

Members
 • Мнения

  42
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  2
 1. Може ли малко кучета, благодаря! noEdUHPzkeH2iqGbKpJADvUYxhVdiS68Pg
 2. Това с гаранцията на цената е добре, но не е ли по-добре пазара да определя цената? И според търсенето и предлагането да се променя цената на продава.
 3. k00sum1

  AltCoins Trading

  Тези кога почват да продават картите? Има ли обявен някакъв график и къде може да се следи за актуална информация?
 4. k00sum1

  DogeCoin

  Отново над 200? Аз за момента ще изчакам с продажбата на кучета, надявам се да върне позиции,
 5. k00sum1

  MazaCoin

  MazaCoin: Native American tribe adopts bitcoin derivative as 'national currency' http://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/mazacoin-native-american-tribe-adopts-bitcoin-derivative-as-national-currency-9165314.html http://www.mazacoin.org/ Подобен на "Auroracoin" койн, цената за момента е още ниска, но може и да изригне?
 6. Бих се включил в схемата Trello - k00sum1
 7. k00sum1

  nxtManager

  Браво на екипа за клиента, сега само да пожелаем създателите на NXT да не се издънят или пък някой голям инвеститор да ги изкупи и да развие системата
 8. k00sum1

  DogeCoin

  И аз имам същите притеснения, взех доста кучета и се чудя дали да излезна на загуба, но по скоро ще изчакам старта на олимпиадата, като се надявам малко да върне позиции покрай евентуалната реклама.
 9. k00sum1

  Ethereum

  Липста на лесен клиент за по-масово ползване от потребителите, което може да е сериозна пречка за събиране на инвестиций и за масовото ползване в последствие. Високата първоначална цена която са обявили, проблема и неяснотите около Dagger и т.н. Дори след време, ако успеят да оправят всичко, мисля че няма да е късно да се купи. Поне да се види цената дали ще е реална според пазара, а не това на което те са я оценили.
 10. k00sum1

  Ethereum

  Успешно го инсталира, но клиента пак не тръгва. Ще изчакам да си оправят всички бугове и след време пак ще пробвам, така или иначе мининга няма да го пускат скоро, а и се отказах да купувам.
 11. k00sum1

  DogeCoin

  При мен плащането стана в рамките на няколко часа, но като се има в предвид че при тях беше 4ам като пуснах тегленето, мися че забавянето е поносимо.
 12. k00sum1

  DogeCoin

  Пуснах теглене от cryptsy, пък да видим кога кучетата ще се приберат вкъщи
 13. k00sum1

  Ethereum

  Само 4% след това изкачат грешки и до там и се отказах. Scanning dependencies of target ethereum [ 4%] Building CXX object libethereum/CMakeFiles/ethereum.dir/State.cpp.o In file included from /home/k00sum1/cpp-ethereum/libethereum/BlockChain.h:24:0, from /home/k00sum1/cpp-ethereum/libethereum/State.cpp:39: /home/k00sum1/cpp-ethereum/libethereum/Common.h:39:44: fatal error: boost/multiprecision/cpp_int.hpp: No such file or directory compilation terminated. make[2]: *** [libethereum/CMakeFiles/ethereum.dir/State.cpp.o] Error 1 make[1]: *** [libethereum/CMakeFiles/ethereum.dir/all] Error 2 make: *** [all] Error 2
 14. k00sum1

  DogeCoin

  За ден се изкопават около 1 милиард DOGE, като скоро ще минат половината от всичките 100 милиарда, добива ще почне да пада а цената да се покачва? Въпроса е на каква цена миньорите/тези които изчакват цена/ ще са доволни и ще почнат да разпродават изкопаното? @dan4o_pra4a мерси за разясненията за DOGЕ и борсите, аз преди дни взех кучета в cryptsy и се надявам да нямам проблем след време с тегленето ще се възползвам от линка ти при първа възможност.
 15. k00sum1

  DogeCoin

  a сега видях и че има много голяма ликвидност на DOGE/BTC пазара. Взех си малко кучета
×
×
 • Създай нов...