Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Eric Arthur Blair

Members
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Eric Arthur Blair's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

 1. Коментара е точен,щом сте толкова предубедени разменяйте всичкия кеш за биткойни и се наслаждавайте на загубата на свободата си!
 2. Логичното се случва,ако толкова искате кеша и свободата,изразена чрез него да отпадне,движете се към света на Оруел и Хъклси,обединени в едно.Остава и да ви чипират и ще цъфнете и вържете
 3. Няма как да вкарате в рамка това,което ще се случи(nocoiner,разбирачи и тоя,който мисли да вкара ред в форума,да ме прати да пиша тук).И за тор не ставате!
 4. Човек трябва да разчита на себе си,не да храни спекулата.Каква е ползата от Биткойн,блокчейн и т.н. -РЕАЛНАТА? Скоро няма да пиша,докато не стигне дъното измислената виртуална валута да прибира парите на тези,които не разчитат на себе си а на фикцията,че един ден ще се събудят богати.
 5. Вече малко сериозно,това нормално ли е според вас Bitcoin price has dropped to the lowest level since for two weeks and could drop below $9,000 in the next 24 hours, price charts indicate. The downward move follows a month for bitcoin when its market capitalization has tumbled from a high of $296 billion on Jan. 5 to $163 billion today – a $133 billion (44.93 percent) loss. от 5 януари доднес 163 билиона разлика,и си мислете,че не може да се манипулира цената ли,все още?
 6. Като има заблудени души,така ще е.
 7. С тея биткойн форкове-моркове-ще ви вземат парите и ще се облещите след време,но нека,поиграйте си с огъня,щом имате желание!
 8. Нека да ви светна,положителната промяна ще е краткосрочна,а кривата на падението ще ви помете.Аз ако реша да инвестирам-само и единствено в злато.Вие разчитайте,че ще промените света.А между впрочем,Япония и Южна Корея ще минат към лагера на Индия след време,много бързате,искате всичко наведнъж.
 9. Прочетете малко Оруел,Хъксли,Никола Николов и да не изброявам,образовайте се,стегнете се.Само долари пред очите Ви,ще бъдете изядени и сдъвкани,Hodl till the end!
 10. Мнението с което трябваше да започне темата, но понеже мненията се подреждат по дата допълвам най-старото: Нека в тази тема всеки новорегистрирал се(негативно настроен към крипто пазара) да влиза и да пише неговите си виждания тук. И най-вече: КАЗАХ ЛИ ВИ, ЧЕ БАЛОНА ЩЕ СЕ СПУКА... Разберете ние(ходлерите) имаме друг поглед, може би граничещ до поклоничество(във вашите очи) но това е нашият поглед. Със сигурност ще кажете нещо, което сме го чували, много пъти при предишни кризи и спадания на цената. Но го кажете отново в тази тема, че разводнявате другите теми. Надяваме се на обосновани и смислени мнения. Силно ни се искаше повече да няма пропадания на цената и движения по 10-20-30+% на ден, но уви има ги още и ще продължават явно за напред, може би години. Също така не забравяйте, че БТК не съществува от 2017 а от 2009 и че още е в много начален стадии на възприемане от обществото. Това, че някой е чувал не значи че го има. В момента може би има около 20-30 милиона човека притежаващи биткойни(или крипто валути), това е малък пазар, който лесно се манипулира от големи риби, но продължава да нараства! За добро или лошо някой се чувстваме така (днеска ми го прати един приятел, като разбра, че за мен бъдещето е светло и биткойна ще победи): Истинското мнението на потребителя: Индийците забраняват,щото нямат полза от виртуални "дъвки",а ти си живей в измисления биткойн свят и чакай цената да се качи до 500 млн.И Индия имат акъл и са водеща световна икономика,продължавай с "дъвките".
 11. След 1 година,считано от днес ви обещавам,че ще изглеждате жалки и смешни.Фантазиите ви,че биткойна ще ви донесе финансова независимост е далеч от реалността.А дотогава продължавайте с люпенето!
 12. https://bultimes.com/Зловещо-Криптовалутата-Биткойн-е-съз/ ,разчовъркайте си малко мозъците .В един момент биткойн ще се обърне срещу хората и ще съжалявате,че не сте ме послушали!
×
×
 • Create New...