Jump to content
hash.bg - биткойн форум

AdamKadmon

Members
 • Мнения

  188
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  5

AdamKadmon last won the day on Март 8

AdamKadmon had the most liked content!

Относно AdamKadmon

 • Ранг
  Advanced Member

Последни посетители

230 профилни разглеждания
 1. Пускам още едно от творенията си, за което съм отделил повече време от всичко друго което съм правил. Истинско изпитание за търпението и нервите, и истинско удоволствие за окото, когато всичко се завърши. Работата по кратунката се състои в периода от 5 месеца, завършена е миналата година септември месец. Общо има 700 часа работа( +/- 40) Диаметърът на кратунката е 16 см, а височината на цялата лампа 30см. Работи на 12v с халогенна лампичка, с възможност за вкарване на удължител и прекъсвач. Третирана е с импрегнант и лак. Създава много уют и спокойствие ( да не говорим за романтика) при включването и вечер. През деня пък краси помещението като прозиведение на изкуството сама по себе си. Свидише ми се да я продам срещу евро, но срещу 0.3 BTC бих се разделил с нея.
 2. Някой запознат ли е с този проект ? Интервюто започва от 14та минута, и човекът ми изглежда напълно легитимен. Всичко което казва е напълно логично. Някакви мнения или наблюдения ?
 3. Ако от тук сме на долу, заковахме доминацията момчета. Още Ноември месец колективното гласуване показа 59-63% като осреднен отговор, въпреки, че само 3ма човека реално гласуваха за него. На мен лично ми беше изключително любопитно да видя как ще се развият нещата с тази анкета.
 4. Аз понеже не разбирам, мога ли да попитам един глупав въпрос ... Възможно ли е да се отвори позиция на къси/дълги и след 30 мин ако цената падне/вдигне да си вземеш профита ? Въпросът ми по-конкретно е следния: Възможно ли е този кит да си затовори тлъстите къси най-показно, без цената да го отчете, т.е "той има вътрешна информация че ще расте" (биха си помислили всички) и биха се набили още повече хора в дълги, след това един слънчев ден, същия този кит решава пак да си ги отвори тези къси(разбира се случайно ?), и след 30 мин цената да се срине, и китът да излезе още по-дебел и щастлив ?
 5. Абе защо никой по социалните мрежи не говори, че много особено се съвпадна( на този етап )дъното на алтовете спрямо BTC и хакът и последващите прекъсвания на търговията в Binance ? Сега ще ги пускат уж, след 10-30% помпа спрямо BTC, след дъжд качулка. Мен не ме касае толкова, понеже съм си в алтове отдавна, но все пак няма как да не забележа тази схема. Започвам да си мисля, че и там всичкото е един голям оркестър с китайски диригент ?
 6. Нали уж EOS даже не е на базата на блокчейн ? Или съм чел някакви глупости някъде ?
 7. От както съм започнал миналата година февруари месец, нито веднъж не съм поглеждал цената на алтовете в $. На много от тях не я и знам. Интересува ме само BTC. Изобщо не гоня 100х 1000х. Искам просто да си изляза на чисто или най-много на 2х от година и 3 месеца насам. Много лош тайминг просто... предпочитам да бях чул за BTC сега. Добре, че нямам големи възможности, че не си представям ако бях вкарвал някакви 5 цифрени суми как щях да спя Да продам сега за btc няма как да стане, предпочитам всичко да си отиде бавно и безславно, отколкото всичкото време което съм отделил през последната година да е било напразно ...
 8. Аз си пожелавам да спрат да падат алтовете, и евентуално да скочат с 100%, та да изляза от всички и да не ги приближавам повече !
 9. Аз мисля, че ще пада до 3300, но съм много ФОМО и съм пуснал ордъри само до 4200. Ако от тук сме само на горе, пак съм доволен
 10. Обръщането към алтове, все още не е започнало, така, че анкетата остава активна. Някой да си е променил нагласите през последните 6 месеца ? Все още се очаква да разберем дали сме били достатъчно гласувалите.
 11. Слагам Doge адрeс на coinomi wallet, но ми пише "Тоken is not valid. Please, try again"
 12. Идва време, когато всеки ще трябва да си отглежда сам храната. Ще го доживеем това време ...
 13. BTC не се нуждае и най-големия скептик да се присъедини към мрежата, скептиците и хората погълнати от ежедневието си в печелене на "пари", вкарване в банка за да може пра пра пра внуците му да живеят "добре" имат нуждаят от BTC. Сатоши го е осъзнал това много точно казвайки " Нямам време да обяснявам" защото дори да го раздроби на 1 годишен курс обснявайки всяка една дума, пак ще има хора които няма да му се доверят. Изгледах обобщаващата серия на този бих казал много добър плейлист Chapter 26. Tам нещата са прекрасно представени. По мое мнение развръзката не е много далеч. До 20 години ще се случат неща, които в момента не можем да си представим
 14. Т.е това те поставя в топ 1% на 1% от хората които притежават BTC ? Сметката обаче за притежание на BTC изобщо измежду всички хора не трябва ли да стане като разделим всички BTC (21 млн) на всички хора в момента на планетата (7.7 милиарда) което е 0.0027 и то без да смятаме, че не са 21 млн, а много по-малко. при 18 млн са 0.0023 на човек и без да смятаме, че до 2025 се очаква да сме вече 8.2 милиарда.
×
×
 • Създай нов...