Jump to content
hash.bg - биткойн форум

AdamKadmon

Members
 • Posts

  500
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

AdamKadmon last won the day on June 30 2021

AdamKadmon had the most liked content!

Recent Profile Visitors

1,589 profile views

AdamKadmon's Achievements

 1. Здравейте, някой по-технически запознат може ли да обясни как точно работи Blockclock часовникът ? По-специално ме интересува какво е необходимо като хардуер, за да показва точно изкопаването на блоковете ?
 2. Toчка 8 ти казва not your keys, not your crypto, което се учи в първи клас и е точно така. второто пак не го разбрах ?
 3. А можеш ли да обясниш, защо на първата картинка "стъпалото" стои на 100к, а на втората около 140к ? Благодаря !
 4. Между първата и втората снимка има видима разлика. S2F линията е стъпаловидна при втория случай и доста по полегата при първия случай, не знам каква е разликата, защото се напълни със 10 модела които линията им е различна и всички са S2F, но да не се задълбочаваме. Визирах модела от 1вата снимка, на която оранжево-жълтинеещата ни точка е мнооого над S2F линията, докато в момента сме доста под линията. Напълно противоположно се наблюдава на стъпаловидния вариант (вората картинка) на която действително жълтооранжавеещата ни точка се намира под стъпалото (горната му половина) докато сега сме дори по-надолу и се намираме в долната половина на стъпалото. Може би това имаш предвид, като казваш че скокът ще е още по-голям, защото очакваш да пробием горната част на стъпалото с много. Искам само да отбележа, че пробивът на стъпалото който сме наблюдавали 2014 е доста по-голям от този който видяхме 2017, а този едвам ще стъпим над стъпалото, ако изобщо го стигнем. Ако не успеем, според мен можем да говорим за край на този модел ?
 5. Ако съдим по S2F модела, цикълът няма нищо общо с този през 2013. По-скоро сме на дъната от Юли 2017...
 6. Направо за 2 месеца ударихме дъната на беърмаркетите, продължили с години. Това показва нагледно, в каква еуфория се намираше пазара. Някои хора по-скоро биха купили сега отколкото на 50к
 7. Някаква статия или информация относно часът на приемането ? Благодаря !
 8. Сигурен съм, че не си го направил с някаква задна мисъл. Мисля, че коментирахме Декред в Биткойн новини по света, така, че и преди това си беше в грешна тема. А сега за да влезем малко в тази, искам да питам къде мога да намеря някаква информация за Тапроот ? Минаха ли пуловете с над 90% , прие ли се, отложи ли се, какво се случи ?
 9. Майтапа настрана 12 дни по-късно видяхме топа
 10. Не ми се харесва, че са се вадили някакви мои въпроси и мнения, и са се местили в други теми. На този мой въпрос съм цитирал @ivan, "Мигновени плащания с нищожна такса! Нещо което не предлага никой Алткойн!" а не виждам неговото мнение по-горе. Това, както и, че действително нямам спомен да сме коментирали Тапроот по време на разговора ме навежда на мисълта, че тези мои думи са извадени от някакъв контекст и сложени тук. Не знам дали е практика и каква е целта, просто искам да изкажа раздразнението което изпитах, като видях случилото се. Биткойн е censorship resistant, a това е Биткойн форум, затова го изказвам това. Поздрави !
 11. Добре дошъл в "криптото" Казвам ти го за да се почувстваш по-добре, понеже останах с впечатлението, че искаш подкрепа. Ти си влязъл на 25-30к с някаква сума, с която на 60к едва ли си бил милионер ( просто предположение) Сега си представи тези които са влезли когато биткойна не е имал цена, и са притежавали между 5000-10 000 койна и са ги продали на 5 $ Ето на това му се вика пропуснати ползи. Успех !
 12. 6 корпорации държат 90% от медиите в САЩ. Сам си съгласен, че ако дадена новина е масова в Америка, то тя става масова навсякъде. Главната цел на корпорациите е да спечелят повече пари от предходната година. "Новината" която ще използват за тяхната цел е без значение. Когато собствениците на тези корпорации седнат на една маса и започнат да обсъждат какво е времето, ние си бъркаме в носа пред изипей да платим водата. Така, че да. Абсолютно всяка масова новина може да е лъжа, стига една шепа хора в САЩ да го решат
×
×
 • Create New...