Jump to content
hash.bg - биткойн форум

AdamKadmon

Members
 • Мнения

  442
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  13

AdamKadmon last won the day on Ноември 7 2020

AdamKadmon had the most liked content!

Относно AdamKadmon

 • Ранг
  Advanced Member

Последни посетители

767 профилни разглеждания
 1. Моето мнение съм го споделял и друг път. Аз на цифри които са ми показани от някой си борса, сайт или каквото и да било не вярвам. ТЕ (борсите, сайтовете) имат техни си цели, които нито аз нито таксиметровия в квартала знае. И те няма да покажат на ТЕХНИЯ си дисплей-прозорец към света, цифрите които няма да им послужат добре. Те винаги ще показват това което и ме угодно на тях. Мнението ми е много силно установено, и все пак съм си оставил 1% шанс да греша, и Байнанс да показва, всичко точно както си е, ордер бук, бройки, цифри и т.н....
 2. Понеже забелязвам, че често го използваш този израз- ВСИЧКИ, поне добавяй ВСИЧКИ които познавам. Защото първо, няма как да познаваш всички и второ, дори да ги познаваш, няма как да знаеш дали всички ги чакат тея нива. Най- лишеното от всякакъв смисъл понятие е да кажеш, всички правят това, затова аз ще направя обратното.
 3. Не знам, но при всички положения не е на хубаво.
 4. Ще кажеш ли какво интересно видя, или само с пуканките си остана ?
 5. AdamKadmon

  В ХОРЕМАГА СМЕ !!!

  Не знам дали това е най-подходящата тема, но ще се позова на това определение и ще ви покажа тук новата ми BTC ламп само за максималисти. Работи на 12v, дистанционното е с обхват 30 м, 7 цвята, различни модове на светене, копчета за намаляне/увеличаване на светлината, скоростта на пресвятквания и смяна на цветовете. Емблемата е гравирана на плексиглас, а зад него има огледало, което отразява още веднъж изображението и увеличава още повече интензитета на светлина. Отзад съм сложил и вратичка за да се правят корекции по връзките ако трябват такива, и чекмедженце с магнити в края, с които се прибира много удобно в хралупката и остава там, без опасност от изпадане. Лека и спокойна вечер !
 6. Не ти прави чест да показваш/осведомяваш/просветляваш когото и да било, че може да ползва до 700 левъридж
 7. Аз ви казах, че няма смисъл от дебати, защото достъпът на информация до всеки един от нас е различна. Както когато се регистрираш в пинтерес. Интересуваш се от интериори, градина, кухня и цветя, и на дисплея ти ( прозорецът към света) няма да ти излезе никога колко спътника има Нептун. Установени идеологии се променят много трудно, и то само след силна травма или загуба. А когато говорим за нашата раса- Всезнайко Булгарикус шанса да сменим възгледите си и след това, са нищожни. Само ракията се увеличава. Ако не беше така, нямаше да сме в това цветущо положение. И да, знам, че поне 30% от Бълграите смятат, че сме си много добре Ха наздраве !
 8. Hypernormalisation, в тубата го има. На BBC е, но ако някой ти напише всички неща за които се говори във филма, по скайп, ще му кажеш конспиратор. Още ли не сте разбрали, че изразът " конспиративни теории" е измислен от същите хора за които се отнасят ? Дезинформацията тече на всички нива, и когато Иван напише в гугъл "конспиративни теории" ще му излязат съвсем различни статии от тези които ще излязат на Факира. Всичко видимо и невидимо е така добре организирано около всеки един от нас, че си нямате идея. И цялата информация която ще се опитате да си набавите ще продължи да ви затвърждава вече установената ви позиция. Иван ще е все по-убеден, че Факира трябва да се хоспитализира, Факира ще го е все по-яд как хората продължават да избират да тънат в невежество въпреки цялата информация навън, веганите ще са по-сигурни, че само те са спасението, което ще избави човечеството от сигурна гибел поради унищожаването на ресурсите на планетата и плоскоземците ще мислят, че всъщност Земята е дори по-плоскоска отколкото са си мислили първоначално. Всичко това е организирано така за да държат хората колкото се може по-разделени, всеки с неговите си разбирания. За да може пропаста между бедни и свръхбогати да става все по-голяма. Разделяй и владей е най-подценения израз на нашето време.
 9. Аз мисля, че ще стигнем 28к макс 2021, но честно казано ми е много трудно да си представя да счупим 20к. В обороти, обеми и всякакви статистики показани от някой си борса или сайт, аз не вярвам.
 10. Само заради думата блокчейн, станах моментално 10 пъти повече бик отколкото бях.
 11. https://www.facebook.com/groups/3214367755278652/permalink/3428988330483259/ Изглежда Тръмп този път наистина ги хвана в капана. Интересни времена !
 12. Ако малките играчи са започнали да влизат от 13к нагоре, това не говори добре изобщо. Лично мое мнение е, че на този етап вече нищо не зависи от малките играчи. Малките играчи които докараха 20к преди 3 години, изгоряха много лошо и повече няма да си помислят да вкарат пари тук. Другите малки играчи които го изтърваха, но наблюдаваха няма да посмеят да вкарат толкова близо до 20к защото видяха какво се случи след това. Всички видяхме и, че цената може да направи -40% за ден. Аз смятам, че малките играчи ще влязат след 20к, но няма да са толкова много, че да се усети изобщо и тогава ще има разтоварване от страна на големите играчи. Флуктуациите преди 20к са изцяло китове и борси според мен. Може би 3-5 % малки играчи
×
×
 • Създай нов...