Jump to content
hash.bg - биткойн форум

AdamKadmon

Members
 • Мнения

  120
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  3

AdamKadmon last won the day on Декември 5 2018

AdamKadmon had the most liked content!

Относно AdamKadmon

 • Ранг
  Advanced Member

Последни посетители

167 профилни разглеждания
 1. AdamKadmon

  Биткойн новини от света

  Дали ще дойде време, когато няма да има човек на планетата който да притежава повече от 1000 койна ?
 2. AdamKadmon

  За цената на биткойн

  Ясен си ми като прочетена книга. Нали се сещаш, че 95% от населението на България мисли като теб ? Всичко това което казваш може и да е вярно( никога не съм мислил, че това което аз мисля е на 100% вярно) BTC да се окаже една голяма измама, пирамида и комар, но от всички 9 коментара които си пуснал няма нито едно вярно нещо, което да се отнася за BTC. Той може да се окаже такъв за какъвто го мислиш, но няма нищо общо с това което си описал. Странно запознат си с материята, та чак и битконект, явно не си чак като 95%. По-скоро си като онези 1% от тези 95% които са инвестирали в него. И ти си бил мн надъхан по пирамидата май ? Разбира се ще отречеш и най-вероятно ще си прав. Шансът да си вкарал в битконект е твърде малък като се замисля .... Нищо де, пожелавам ти да гледаш малко по-напред в бъдещето от собствения ти живот, все пак това, че има държавно устройство от 2000-3000 хил год. не означава, че ще го има още толкова нали ? Искам да кажа, че това да няма държави не е непременно лошо, след като никой от нас няма никаква опитност в такова битие. Само можем да си мислим, че ще е лошо или, че ще е добро поради хиляди причини, които за теб може да са лошо, за друг добри и така. Едно чисто човешко качество е страхът от промяната. И можем да измислим всевъзможни причини за да докажем най-вече на себе си колко лошо ще бъде ако нещата се променят. И тъй като съм сигурен, че ще дадеш отговор, въпреки, че не съм задавал въпрос, ще ти кажа от сега, че в близките 3-4 дни няма да мога да отговоря, тъй като съм на 12 часови смени( ехх и аз да можех да съм свободен когато си поискам като теб) ... а чакай, днес пуснах молбата си за напускане. Опа, промяна към по-добро ( въпреки неизвестно) Надявам се ме разбра
 3. AdamKadmon

  За цената на биткойн

  С една дума, няма толкова долари за да покрият съплая на btc при цена от 100 милн. Смешно ми стана, понеже всички знаем, че $ могат да се печат по всяко време, колкото е необходимо ....
 4. AdamKadmon

  За цената на биткойн

  Не разбрах защо при такива цени доларът ще се смята в Биткойн ?
 5. AdamKadmon

  За цената на биткойн

  Най-вероятното според него е да се върне златния стандарт и цената на златото да скочи до небето, другото по-малко вероятно е да се случи някакво международно споразумение за опрощаване на част от дълга при определени условия.
 6. AdamKadmon

  За цената на биткойн

  Тази цифра е пряко свързана с един от начините за излзиане от световния дълг според него. При тази цена BTC би могъл да го изкупи някак си. Има още 4 начина според него, като 2 от тях са много по-вероятни. BTC на 100 милн. е 3тия по вероятност.
 7. AdamKadmon

  За цената на биткойн

  Ай да го закръглим на 1666 !
 8. AdamKadmon

  За цената на биткойн

  Какво мислите за мнението на Tyler "Hyperwave" Jenks който явно е човекът обособил идеята за Hyperwave, че BTC влиза в тази графа и че евентуално ще падне до 1000$ тази или следващата година след което би предизвикал нова вълна, която би довела до 100млн за BTC ?
 9. AdamKadmon

  Вие от кой тип сте?

  Аз съм ентусиаст
 10. AdamKadmon

  За цената на биткойн

  STRAT скочи с 100% за 3 дни, един по един взеха да избухват алтовете
 11. AdamKadmon

  За цената на биткойн

  Ще е голям късмет ако хванеш на една от тях абсолютното дъно, ти се надяваш да хванеш 10 И аз изтървах помпата на STRAT. Продадох няколко дни преди странното пропадане с 95% за минути и стабилизирането му на същото ниво. Изчаках няколко дни да видя какво е положението, и само наблюдавах как за 6 дни скочи с още 110%. По принцип страня от такива анормални движения. Явно някой кит си е решил да излезе от играта там, но който си е сложил абсурдни ордери надолу си е направил едни 800-900% печалба Случи се подобно нещо с OYSTER миналия месец, но едва ли ще се върне някога. Един от разработчиците си е решил да си направи ексит на гърба на "инвеститорите",малко след това ги свалиха от всички борси. А мисля, че имаше някакъв работещ продукт там..
 12. И аз мога да се включа с моята ръчна изработка Лампата е 20/25/5 см, работи с 12v адаптер с многоцветна лед лента. Дистанционно с управление на цветове, интензивност на светлината, и няколко различни системи на премигване. Изработена е от шперплат и плексиглас. Цената е 80 лв в BTC според моментният курс. Имам я като готов продукт от 4 месеца, продал съм досега една, а в сайта в който съм я пуснал няма никакви лампи свързани с биткойн или някоя др крипто валута. Пазарът в тази посока е залят единствено с китайските btc и ltc монети и разни други сувенирни неща.
 13. Да споделя на какво се натъкнах днес От време на време си пускам серии на един сериал който е доста известен. Става въпрос за" the big bang theory", има си цели 12 сезона може някои от вас да са го чували. Става въпрос за 4ма приятели нърдове, физици. Та в 9 епизод на 11 сезон целия епизод се завърта около Биткойна, разбирам, че се е излъчил когато биткойна е бил около 5000$. Със сигурност доста хора са чули за Биткойна и от този сериал по това време. Било е миналата година. Ето някои моменти от самата серия. Така де, изкопали са купища Биткойни 2010, но се оказва, че са загубили флашката на която се намират, като случайно я намира един собстеник на Комикс магазин и решава да изтрие информацията за да я продаде като нова за 10 $ Лек уикенд !
 14. AdamKadmon

  Вицове и смешки

  Поздрав за всички с това парче !
×