Jump to content
hash.bg - биткойн форум

AdamKadmon

Members
 • Мнения

  279
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  8

AdamKadmon last won the day on Септември 11

AdamKadmon had the most liked content!

Относно AdamKadmon

 • Ранг
  Advanced Member

Последни посетители

355 профилни разглеждания
 1. Хм, аз купих малко XTZ, EOS и BAT. Мисля да им дам 2-3 дни да видя дали ще продължават.
 2. Гледах им обясненията снощи ...
 3. Не е манипулация, не.
 4. Най-вероятно ще ни дават като пример, че действително сме произлезли от маймуните
 5. Тц, някой друг беше ама няма смисъл да се ровим в сега
 6. На всички ни е ясно, че числата ще са 20-21в. Но пак ще е голям смях за поколенията след 300-400г. Ще се изучават причините какво ни е направило толкова тъпи, та да се кланяме на хартийките.
 7. Изгледах цялата поредица преди месеци. Дори бях питал тук за някакви мнения относно някои въпроси които повдига, но ми беше обяснено, че съдържанието е остаряло и всичко си е наред със световната икономика
 8. Малко е хиперболизирано цялото писание, но да. Ако си си ги пазил, сега можеш да си купиш много повече неща. Но ако си ги пазиш цял живот, и нищо не си си купил, накрая нищо няма да имаш. Аз съм твърдо против дебеловратите по света да трупат богатство което никога няма да изхарчат и пра пра внуците им. Ако всичките тези евра, долари и още какви ли не валути, лежащи в големи метални кутии с единствената им съдба която ги очаква- да ги изядат мишките, се разпръснат между милионите гладуващи хора по света ще се зароди нов проблем, който ще се усети с пълна сила след 20-30 години, така, че не мога да кажа коя от 2те крайности е по-добрата. Може би точно средния път, който в моите очи е да си ги харчиш, за неща които си заслужават за самия теб. Виждаш някой, че се опитва да направи нещо, придава стойност по някакъв начин, бори се и иска да е част от цялото движение. Ами аз бих взел нещо от него и бих заплатил - без значение дали говорим за услуга, прозиведение на изкуството или помощ за да продължи да се развива по пътя по който е избрал индивида. Нека го погледнем по този начин. Ами Сатоши ако мислеше по начинът по който мисли човекът от статията ? Казва си аз го измислих, много е хубава идеята, ще струва много пари биткойна един ден. На никой няма да казвам, ще си държа всичките 21 милиона за мен и ще ги продам половината като си преценя, другата половина за внуците. Сами се сещате, че това няма как да стане, понеже стойността я придават хората. Ако не беше казал на никой, нямаше нищо да струва. Сатията повече ми прилича на някакво извинение за собствената алчност на автора, лепящ етикети на всички като скамъри, та да е спокоен като си държи всичките биткойни под възглавницата.
 9. И то БТЦ кранчето дава 10 сатошита, всички останали шитни общо 5-6 сатошита ми дадоха ...
 10. Кмете, направих си труда да си направя регистрация от рефералката, видях ги тея кранчета, но къде го видя да дава по 25 на час ?!? Или пък 250 ? Нацъках 30 от тях, да не говорим, че ако объркаш нещо ти дава, че си клеймнал а всъщночт не си и трябва да чакаш още час, ами и общо от всички тези 30 събрах 15 сатошита за около 20 мин ? Едно голямо губене на време ми се вижда това, кое точно дава 25 и кога дава 250, че ми е интересно ?
 11. Аз щях да съм гневен ако още ги държах, не знам защо се гневиш след като си ги подарил
 12. AdamKadmon

  Вицове и смешки

  Тези момчета са гении.
×
×
 • Създай нов...