Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Гари

Members
 • Мнения

  640
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  55

Гари last won the day on Април 16

Гари had the most liked content!

1 Последовател

Относно Гари

 • Ранг
  Advanced Member

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. First Inverse Bitcoin ETF to Debut for Betting on Crypto Plunge Най-после ETF за всички предричащи, че цената на биткойн ще падне до нула. Да инвестират и да правят пари.
 2. Тръгна със скок от 130 долара над референтната цена на NASDAQ -$250, но ентусиазмът много бързо спадна. Отвори на 381, стигна 430, спадна до 311. И целия пазар се движеше по този начин, вкючително и биткойн.
 3. Какъв е пък тоя лимит от 4000 лв.? При мен е 10 000 лв., този месец съм пращал три пъти по 5000 евро. По-голям проблем е месечния лимит от 30 000 лева.
 4. HSBC Bans MicroStrategy Shares Citing Bitcoin Investments Банките започнаха да забраняват на клиентите си не само да купуват биткойн, но и да купуват акции на компании, които купуват биткойн. Да продължават, така по-бързо ще останат без клиенти.
 5. Правителствата ще си направят собствени криптовалути, в които да имплементират разни гаднички неща като например отрицателни лихви. Ще задължат всички да си имат криптортфейли и ще им знаят идентификаторите. И понеже всички транзакции ще се записват в блокчейна, никой няма да може да крие данъци. Мечтата на всички политици. Какво ще измислят срещу биткойн не знам, сигурен съм, че няма да го забранят, а ще измислят нещо по-фино.Нищо не пречи например да се съберат Г-20 и да обявят някаква нова международна криптовалута, която също както биткойна е с гарантирано по някакъв начин ограничено предлагане и затова е защитена от инфлация. Само че няма да се копае, а ще си поделят количеството на някакъв квотен принцип. И я пускат в употреба като се използва за международни разплащания. Тогава ще има държавно гарантирана алтернатива на биткойн и ние ще духаме супата.
 6. Най-вероятно. Биткойните изкопани преди 10 и повече години са все още твърде малко.
 7. 2 млн. биткойна не са местени повече от 10 години. Изгубени ключове най-вероятно.
 8. Такива постове трябва да се изтриват, а авторът им да получи бан.
 9. Паника някаква. Тия продават биткойна по $45 200.
 10. 2,4 млн. BTC на борсите струват $120 млрд. по днешни цени.
 11. Още нещо за размисъл. Ние сме спокойни, защото виждаме че количествата BTC налични по борсите намаляват, тоест предлагането се свива. Но и наличните стейбълкойни по борсите намаляват. В момента стойността на биткойните на спот борсите е 194 пъти по-голяма отколкото на наличните там стейбълкойни. Ако тръгнат масирани продажби, цената може да слезе надолу много лесно. Това за информация на търгуващите с ливъридж. За ходлерите проблем няма.
 12. Когато дирижьорите започнат да улесняват влизането в някакъв актив, това май невинаги е добър знак. Не ги пуснаха тия ETF-и когато цената беше 5000, ама на 50 хилки вече айде инвестирайте. Нали помниш какво стана през 2017 г. с фючърсите. Пуснаха ги и ...
×
×
 • Създай нов...