Jump to content
hash.bg - биткойн форум

bubo

Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by bubo

 1. Моята стратегия в тая ситуация би била, да отида в клона на моята банка и да им кажа "Гледайте ся, смятам да изтегля ХХХк от крипто борса. Ще ми мине ли превода и при какви условия или да ходя в друга банка?" Скоро познат направи точно това в ПИБ и се разбраха за условия, казаха му само преди да нарави превода от борсата да мине през офиса им и да им каже кога ще е и сумата.

 2. Добре де коинбейс мисля не са спрели регистрации, верифицират за един ден(поне декември беше така) и може да вкараш пари с карта което си е голямо предимство защото става веднага, не чакаш 2-3-4 дена за превод. Купуваш там лайт или етер прехвърляш другаде и купуваш каквото ти душа сака...

 3. Хаха значи аз ти пращам етера пък ти ако искаш после ми превеждаш нещо, а? :D Пич яко си влезнал във филма, я по добре иди на почивка с тея пари и не се занимавай с тия работи... 

 4. Добре де на какво Основание отказват превод? Пише ли някъде в договора ми с банката, че те могат да решават на кой да преведа пари и на кой не...това ми се вижда абсурдно. Ако моята банка ми ги въртеше такива определено щях да се консултирам с адвокат.

   

   

 5. Аз онзи ден направих превод 20евро от булбанк до коинбейс. Реф номера го сложих в полето за детайли, днеска пристигна и коинбейс ми верифицираха сметката. За това удоволствие банката ми взеха BGN19,56+BGN17,60. Но пък вече мога директно от там да withdraw-вам, без други врътки. Някой има ли идея за входящ сепа превод банката как ще ме чарджи?

×
×
 • Create New...