Jump to content
hash.bg - биткойн форум

100M

Members
 • Posts

  22
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

870 profile views

100M's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

 1. @bubo Аз мога да пратя първи не е проблем стига да съм сигурен, че потребителя (примерно ти) е точен. Аз съм точен нещо не си ме разбрал. Къде казвам, ако искам ??? Иначе наистина як филм си набих искам просто да купя и да холдна и после на почивка щото ако почна и да търгувам ще полудея сигурно, но не се знае може да напипам нещата.
 2. Значи за повече от 2 седмица аз реално или съм много тъп или наистина още нищо не съм разбрал може и да не разбера. Искам да си купя крипто валути, а всичко е толкова тромаво и бавно, минаваш верификации само не са ме питали още какъв номер гащи нося и да се снимам с тях. Всичко е толкова анонимно, че изобщо няма начин да разберат кой купува кой продава Моля ви обяснете ми ква точно революция е тва, че не разбирам? Как точно крипто валутите ще променят света към това, че след време да не ми хакнат един чип в гъза и да ме следят къде кво правя всяка секунда???
 3. Може ли някой да ми каже сигурна борса, която ще ме верифицира и ще мога да депозирам в USD или EUR и да си закупя ОМГ,ЕТН,НЕМ,КАРДАНО,ЛТК,др. ??? Какви методи след това има за изтегля в USD и EUR ? Какви са таксите за това?
 4. Не знам не съм наясно въобще аз ти казвам как е най-удобно. То ясно че някой ще иска да те скамне то и за това и не знам кои борси са доверени ако има такива и на кого да вярвам ако правя Р2Р трансфер. Е къв тийййййт...червена точка капан икономическа искам да си купя от човек някви койни брато за некви малки пари стига ме филмира. Примерно разбирам се с тебе да ми пратиш 0,2ЕТН давам ти там моя етх адрес (не знам и още как точно не съм правил трансфер тотал 0 в jaxx и ethereum други нямам ) ти ми пращаш пръв и аз после мога да ти дам кеш на ръка, скрилл или ибан с тия методи съм работил аз. Те първа явно, за да търгувам ще ми трябват и други. Депозит със skrill някоя борса приема ли и кви са методите за депозит по тия борси ? Редакцията пак моя, стига с тоя капан.
 5. ''3,xchange.bg И да толкова бързо е ! '' ВРЕМЕННО НЕ ПРИЕМАМЕ ПОРЪЧКИ! Поръчките са спрени. Около 16:00ч. 11.1.2018 ще възобновим работа.
 6. Би ми решил проблема някой Пейо на колело да обикаля от адрес на адрес, за да прави преводи и да получава кеш на ръка
 7. Не брат не е кракена чакам и ми пишат втори майл да чакам. На верификация пише не е достъпна сега и тва ги питам в е мейла ми защо не е достъпно. Същото важи и за депозит няма никакви методи. А в момента и цял ден правят подръжка. Бинанцето видях че вампа пише че не става и не съм се мъчил там. крипто.бг не бачка и то както и от алткойн бг не мога да си купя също. битстам, бинанце и още няква чакам.(доно стане тази година) Аз забрах вече в колко сайта съм влязъл и къде кой кво съм питал. Лудница ми е в главата толкова много въпроси.В толкова сайтове не съм влизал през цялата миналата година. Но така е захващам се с нещо напълно непонятно за мен.
 8. Мерси за съветите имам jaxx и ethereum. Живея във Велико Търново затова и писах тема ако има крипто маняци от моя град да ми пишат да се видим. Иначе гледах да някви клипчета на бг и на английски но са с минала давност. До coinmarketcap стигнах и сам и постояно питам чито гогъл и в тубата how to еди кво си. Пошурях. За черпенето нямаш грижи те тия пари от койните само да изкарам ще са само за черпене хаха. Първо да си купя че големи мъки ме чакат после депозити тегления такси кое как е направо не знам. Тоя океан как ще го преплувам като още съм на пясъка.
 9. Аз не знам защо @Sundy. На мен най-удобно ми е да намеря доверен човек от форума експерт в крипто търговията и да му дам Х лева ,за да купи Х от еди кои си валути и когато аз реша да му кажа брато тегли и си задръж 10% за услугата и така. За седмица откакто съм потребител на форума просто ми гръмна глава да чета къде ли не и да се мъча вече в 5 борси да се регистрирам, да си купя не мога, а аз си мислех че е супер лесно като да си купя сладолед. Ей веднъж да си купя в момента, който искам примерно 2020г без значение от цената тегля, че превъртях вече. И няма нито да следя нито да чета и да се зомбирам, че направо си прецаках съня, а още няма и 1% от материала да съм осмислил и напълно разбрал.
 10. @StanchoBS Значи трудно ще мога да забогатея от крипто валути понеже за момента съм в бета тест или нещо такова 0,01% разбирам от написаното. Иначе се опитвам да мисля доколкото мога да разбера форума, но все едно да вляза в самолет и да се мъча да го оправлявам. Това, че не разбирам не значи, че няма да го разбера. От това, от което разбирам съм заделил средства, за да инвестирам в това което не разбирам (крипто валутите) с цел да вадя профит от това. Първо още никъде нито мога да депозирам нито да верифицирам за да си купя няква валута. Сложна работа мислех го за по-лесно.
 11. Каква ви е прогнозата за стойностите на популярните крипто валути и не само? В кои ще е доходоносно да се инвестира? В какво друго да се инвестира освен крипто валути- роботика нанотехнологии ....
 12. Какво ви е мнението за това https://coinpoker.com/ ??? Тука има ли хляб CHP ?
 13. Как се става крипто милионер? Има ли милионери от търговия на крипто валути в България? Как са започнали? Начини и съвети за бързо забогатяване?
 14. @Sundy мерси. А има ли борса, в която може да се депозира със skrill и какви са методите за депозит тегления, който съществуват освен Ибан ???
 15. Има ли успешни трейдъри от В. Търново? Начинаещ съм в търговията с крипто валути и бих желал да се запозная с някой занимаваш се с това. Да се видим на кафе ще почерпя
×
×
 • Create New...