Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Wabi

Members
 • Мнения

  283
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  14

Wabi last won the day on Август 9 2020

Wabi had the most liked content!

1 Последовател

Относно Wabi

 • Ранг
  Advanced Member

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. На борсата няма значение колко имаш, няма значение дали ти е печалба или не, това е междинна сума в сметка, която утре може да стане 10 пъти повече или 0. Няма как да дължиш каквото и да било на когото и да било. Като минат парите в личната ти банкова сметка, това вече е официален документ с който ти имаш доход, тогава има данъци.
 2. https://support.kraken.com/hc/en-us/articles/360000390063-General-information-about-SEPA?utm_source=product+announcement&utm_medium=email&utm_campaign=sepa+announcement&utm_content=content+link
 3. От коя да е борса към коя да е банка в БГ не става. Няма смисъл от проби, ползвайте си заобиколните начини. Ако БГ случайно реши пак да забранява преводи и разни такива тъпотии - всичко в офшорка на Ман срещу 300 евро на година и да духат супата.
 4. Не съм чул някой да му е правена проверка, а и като си платил данък най-малкото си чист пред данъчните, няма да имат голям зор да те проверяват задълбочено. Тук ставката е 10% и е доста просто да си сметнеш и платиш данъците стига да искаш. Това с разпечатките може да е доста сложно начинание, особено, ако търгуваш с 15-20 валути през 2-3 борси. Пък как ще обясняващ трейдинг тип alt/btc или eth/btc ми е бедна фантазията Според мен най-лесно е просто да си попълних X пари изкарани, 10% платен данък, пък ако някой дойде да ти иска документи просто им даваш цялата трейдинг история и да се оправят. Само имай предвид, че някои борси не пазят за повече от година назад историята ти, та е хубаво да си бекъпнеш данните.
 5. то нещата не са се променили много - ползвай битоматите в the mall, paradise, ползвай борса+ mr tango + paysera, директен превод работи само понякога и само в някои банки, няма конкретика за съжаление. Предполагам и другите ще се включат с изпитани предложения.
 6. Баси, как все уцелвам да си го набия отзад с тва крипто баш в най-шибания момент... Хората по 100x направиха тоя месец, аз пак на загуба... деба.
 7. Ох, не мисля, че някой в тая държава ще те разбере Няма закони за тая работа в момента, не мисля, че и някога ще има. Ако парите не са много, тоест 3-4-10к няма какво да се занимаваш с НАП. Реално един вид си заложил 1 вид крипто, дали са ти друго крипто и ти си го продал, което пак си е вид сделка купувам/продавам, не е точно като кредит "пари срещу залог". Вече навлизаме в съвсем друга парадигма, с тия "експерти" къде ги имаме в министерствата ще отидат едно 15-20 години преди да имаш отговор на твоя казус
 8. Аз едно не разбирам. Всички искат биткойн да е валута за покупко/продажба на стоки/услуги, но същевременно всички искат биткойн на 1 000 000 долара Двете са несъвместими неща. При голяма волатилност, няма кой да ползва тая валута за разплащане. Според мен ръстът на биткойн ще е много малък в % отношение, може би да мине 20к и да спре до към 25к, после пак надолу и нагоре в тесни граници 20-25к, тоест някаква стабилност. Виж, алтовете вече ще има хвърчане нагоре с по 500-1000%, те вече ще са волатилните и за спекула, биткойн ще е уж стабилен за осъществяване на сделки Има ли такъв вариант според вас?
 9. Днес Crude Oil е с 237 000 % нагоре. Не знам дали сработва тоя индекс както и останалите, но ако е като останалите реално някой със 300 евро и достъп би станал милионер за около 3 часа. После биткойн бил волатилен, крипто бил измама. За 1 ден петролът направи повече печалба за някого отколкото цялото крипто за 10 години съществуване
 10. Цел N1 на Щатите - разпад на ЕС. Тоест 1 противник по-малко в търговията. А тогава в БГ хора няма да останат, без евро субсидии тука на практика бизнес няма, без отворени граници също. Така че се молете да не се разпадне, защото всички сме на терминал 1 тогава.
 11. Абе с 10 милиона безработни (6.6 милиона само предните 7 дни) в САЩ пазарите ще се сринат днес/утре, не мисля, че биткойн ще удържи положението. За сравнение предната криза 9 милиона безработни за 3 години общо, сега са за 14 дни... Засега всичко върви нагоре, ама е крехка работа, няма никакви обеми, цената се качва, обема на 15% от тоя в началото и средата на март. Нямам как да се поддържат тия цени, залагам на спад аз, да тестваме пак 4000 долара...
 12. Те печатат с идеята, че хората си искаш кеша, не вярват на електронните разплащания в този тип времена - не са се доказали като надеждни. И хукнат ли всички да си теглят кеша отиде коня у ряката. Иначе очакват дефлация, което уж било лошо, ама само за банките, за хората е ок Между другото - в САЩ, в някои малки градове, вече са свършили ПАТРОНИТЕ. Не храна, а патрони. Хората там се готвят за война, не за карантина. Който смята нещо, за което му трябва ток, за да се изпълни, за надеждно, да се замисли отново. Спрат ли тока и нета в БГ остава само кеша.
×
×
 • Създай нов...