Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Wabi

Members
 • Мнения

  279
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  14

Wabi last won the day on Август 9

Wabi had the most liked content!

1 Последовател

Относно Wabi

 • Ранг
  Advanced Member

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. то нещата не са се променили много - ползвай битоматите в the mall, paradise, ползвай борса+ mr tango + paysera, директен превод работи само понякога и само в някои банки, няма конкретика за съжаление. Предполагам и другите ще се включат с изпитани предложения.
 2. Баси, как все уцелвам да си го набия отзад с тва крипто баш в най-шибания момент... Хората по 100x направиха тоя месец, аз пак на загуба... деба.
 3. Ох, не мисля, че някой в тая държава ще те разбере Няма закони за тая работа в момента, не мисля, че и някога ще има. Ако парите не са много, тоест 3-4-10к няма какво да се занимаваш с НАП. Реално един вид си заложил 1 вид крипто, дали са ти друго крипто и ти си го продал, което пак си е вид сделка купувам/продавам, не е точно като кредит "пари срещу залог". Вече навлизаме в съвсем друга парадигма, с тия "експерти" къде ги имаме в министерствата ще отидат едно 15-20 години преди да имаш отговор на твоя казус
 4. Аз едно не разбирам. Всички искат биткойн да е валута за покупко/продажба на стоки/услуги, но същевременно всички искат биткойн на 1 000 000 долара Двете са несъвместими неща. При голяма волатилност, няма кой да ползва тая валута за разплащане. Според мен ръстът на биткойн ще е много малък в % отношение, може би да мине 20к и да спре до към 25к, после пак надолу и нагоре в тесни граници 20-25к, тоест някаква стабилност. Виж, алтовете вече ще има хвърчане нагоре с по 500-1000%, те вече ще са волатилните и за спекула, биткойн ще е уж стабилен за осъществяване на сделки Има ли такъв вариант според вас?
 5. Днес Crude Oil е с 237 000 % нагоре. Не знам дали сработва тоя индекс както и останалите, но ако е като останалите реално някой със 300 евро и достъп би станал милионер за около 3 часа. После биткойн бил волатилен, крипто бил измама. За 1 ден петролът направи повече печалба за някого отколкото цялото крипто за 10 години съществуване
 6. Цел N1 на Щатите - разпад на ЕС. Тоест 1 противник по-малко в търговията. А тогава в БГ хора няма да останат, без евро субсидии тука на практика бизнес няма, без отворени граници също. Така че се молете да не се разпадне, защото всички сме на терминал 1 тогава.
 7. Абе с 10 милиона безработни (6.6 милиона само предните 7 дни) в САЩ пазарите ще се сринат днес/утре, не мисля, че биткойн ще удържи положението. За сравнение предната криза 9 милиона безработни за 3 години общо, сега са за 14 дни... Засега всичко върви нагоре, ама е крехка работа, няма никакви обеми, цената се качва, обема на 15% от тоя в началото и средата на март. Нямам как да се поддържат тия цени, залагам на спад аз, да тестваме пак 4000 долара...
 8. айде да не изпадам в подробности, ама нещата не говорят добре за бюджета.
 9. Злато има много, ама като стане 3500 долара тогава ще почнат да го продават
 10. Те печатат с идеята, че хората си искаш кеша, не вярват на електронните разплащания в този тип времена - не са се доказали като надеждни. И хукнат ли всички да си теглят кеша отиде коня у ряката. Иначе очакват дефлация, което уж било лошо, ама само за банките, за хората е ок Между другото - в САЩ, в някои малки градове, вече са свършили ПАТРОНИТЕ. Не храна, а патрони. Хората там се готвят за война, не за карантина. Който смята нещо, за което му трябва ток, за да се изпълни, за надеждно, да се замисли отново. Спрат ли тока и нета в БГ остава само кеша.
 11. Не говорим за нови ATH, а за възможност за печалба. Сега, ако някой е купил на 9ти януари 2018-та и мисли да избие сега - няма да е. По-скоро след като BTC направи new ATH и евентуално стигне 25-27к според сегашния модел. Което ще е края на 2020-та до края на 2021-ва година. Тоест отново не сега. Но пък 30-50% gains за 2-3-4 седмици с няколко спада с възможност от ново за екстра % са добре дошли за който иска да се пробва. Все пак 99% от хората в крипто са за кеш дошли, останалите 1% заради биткойн и трупат от него. Дето се вика по-добре 10% сега отколкото 0% никога
 12. За биткойн на 20к се съмнявам и аз, но пък BTC dominance пада устойчиво и в зависимост от кое дъно ще удари алтовете имаш шанс за 50-100% gains.
 13. Мдаа, удря 20к края на април, после алткойн сезон баш до халвинга 9-10 май, после дъпм и пак нагоре след 1-2 месеца, Идеал Петров Мен ме устройва, гласувам "за".
×
×
 • Създай нов...