Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Outsider

Members
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Outsider's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. +1 Аз чак съм изненадан от стабилността която показва последните месец-два.
 2. Взели са ми Етериумите от MEW. Влизах в него чрез MetaMask. Разбили са ми паролата за MetaMask и така са ги взели ли?
 3. Outsider

  Ethereum

  Във fork delta при опит да прехвърля едни токени от Wallet->ForkDelta транзакцията стои pending вече 5-ти час. Преди ставаше за секунди. Някаква идея защо? Благодаря.
 4. Доста съм бос в операциите с крипто, та просто да ми потвърдите, че тази такса която изглежда огромна в сравнение с изпращаната сума е нормална. Благодаря.
 5. Моля пишете и към кой жанр/стил спада/т. Иска ми се да прочета нещо качествено и със сигурност ще почерпя идеи от вас.
 6. Revolut е приложение само за мобилни телефони, няма десктоп версия, правилно ли съм разбрал?
 7. Мисля, че ще е удачно да сложите нещо като калкулатор каква част от сумата за закупуване на Биткойн ще отиде за такси.
 8. http://bit.ly/2I11eGz Игра в която печелите Биткойн, Лайткойн и др. Може би едно от най-стойностните и интересни неща от този тип на които съм попадал. Постоянно вдигате нива и доходност. Не се изисква инвестиция/депозит. Доказано плащат.
 9. Имаш интересна гледна точка, точно като на мишка. Едва ли ще си полезен на някого от тук.
 10. Здравейте, имам желание да си купя ОМГ и това се очертава да бъде първата ми активност в крипто света/технологиите/валутите. Моля за съвети и препоръки как най-лесно и изгодно мога да направя това. Коя борса бихте ми препоръчали (ще депозирам кеш)?
 11. Със сигурност не е измама.
 12. Изключително лесна и бърза форма за регистрация (по-малко от минута). Изисква само телеграм и е-мейл. https://airdrop.havven.io?kid=M15ZH
 13. Благодаря, не случайно въпросът ми е в тази тема на този подфорум. Биткойн и Етериум не подлежат на обсъждане.
 14. Здравейте, от известно време чета форума и ми стана доста интересно, взех решение да си направя нещата още по-интересни и аз да се включа в играта. Ще вложа дребна сума. Ще се радвам всеки един от вас да ми помогне в избора. Става въпрос за дългосрочна "инвестиция" (нямам особено високи очаквания и амбиции това да е инвестицията на живота ми). Хвърлил съм око на Омисего и Кардано. Също така NEM (XEM), но поради невежествеността ми в тази сфера, не мога да разбера напълно проекта. Моля, с няколко думи да опишете плюсовете и минусите на последните и да дадете вашето мнение. Кои са вашите топ три към момента? Със сигурност всяко ваше мнение ще ми е от изключителна полза за което ви благодаря предварително. Хубав ден и успехи желая.
×
×
 • Create New...