Jump to content
hash.bg - биткойн форум

gradeva

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gradeva's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Дефинирай продаваш всичките налични. Ако имам 1 BNB и ми трябват примерно 0.3 BNB за такси, няма ли да ми останат 0.7 BNB?
 2. Може да е малко off topic, но мисля, че е доста важно и може да спести пари на всички ни. Ако сте в binance и имате да речем 1 BNB и търгувате примерно BTC/TRX - комисионната от BNB ли се взима - сиреч 0.05(изхождайки, че 1 BNB е достатъчно да покрие цялата комисионна)?
 3. Здравейте, днес 10.05 пуснах малка сума от ДСК до кракен със сепа. Пуснах ги сутринта около 10 с нормален трансфер(не със експресен). Парите вече са по сметката ми в кракен а денят не е изтекъл. преведох под 100 евро и таксата е 10евро. Сега ще видя обратно как става и ще докладвам.
 4. Да знаете само, че реномето на Fidor е трагично и във времето ще ви изиграе лоша шега. Живял съм в Германия и се гледа с много лошо око на тази "банка". Не се знае кога ще има проблеми/ревизии/забрани и знам ли още какво. Само го споменавам като информация. Ако оперирате с по-сериозни суми - не е препоръчително да минавате през тях - мое мнение.
 5. @stamat пробвал ли си дали работи схемата "произволна БГ банка <-> paysera <-> mistertango <-> kraken" но вместо kraken да е coinbase накрая?
 6. Моля те, когато решиш да теглиш да пишеш дали е минал.
 7. Някой писа, че вече с ДСК не ставало. Пиши дали е минал превода.
 8. Здравейте, да речем, че искам да вкарам по-голяма сума -==== Кой според вас е най-удачния вариант. В момента съм в Райфайзен, но те не работят с крипто. Някой пробвал ли е да преведе към Mistertango от Райфайзен? изчетох всички предложения до момента, но всеки говори до суми около макс 5000€. За момента имам преведени пари към Койнбейс, но това беше миналата година през ПИБ и сумата беше до 5000€. Не ми се работи с български борси, защото са трагедия, а и не се знае кога ще изчезнат или бъдат затворени. При такива суми не ми се рискува да работя с тях. Благодаря предварително за информацията!
×
×
 • Create New...