Jump to content
hash.bg - биткойн форум

sertys

Members
 • Мнения

  18
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

sertys last won the day on Януари 11 2014

sertys had the most liked content!

1 Последовател

Относно sertys

 • Ранг
  Member
 1. sertys

  Bitcoin Ticker

  Ние ползваме предимно bitcoin paranoid на андроид и bitcoinwisdom.com на браузър. Обаче на форума ако сложиме отгоре на title-а тикер ще е много добре. Напоследък си държа по един таб за хаш.бг постоянно.
 2. sertys

  BitFriends.co

  Може да се ползва отвсякъде. Но ако искаш да ти мине по-бързо ордера, пробвай bitcoin.de
 3. Най-добрият wallet за андроид засега е Mycellium wallet. Него ползваме и в My Taste за директни плащания. Той си прави криптирани бекъпи и има secondary pin за изходящи транзакции. За линукс ползвам multibit. Но online wallets са доста напреднали вече и е безопасно да се ползват.
 4. sertys

  Китай

  И тука наистина стигаме до това противоречие. Дори и новините да имат ефект върху цената, да предвидиш положителен или отрицателен ще е този ефект си остава въпрос на късмет...
 5. sertys

  Китай

  Фундаменталния анализ при трейдинга винаги ти служи на първо място да "надушиш" промяна на тренда. Ако една новина предизвиква корекция, това значи, че няма импликация, а просто хората, които са си направили труда да я прочетат се правят на хитри. Това си е моето базово разбиране.
 6. sertys

  Китай

  Фундаменталният анализ и трендпробинг не работи с биткоин. Енд оф стори.
 7. Всички говорят за навлизането на биткоин в търговията и все повече интеракции с крайния потребител. Когато говорим за merchant processor, обикновено споменаваме bitPay, но това е ужасен процесор с особено много ограничения и почти нулева мобилна интеграция. Кой от вас има опит в приемането на фиксирани/осчетоводени плащания с bitcoin? Ако се развихри дискусия, ще ви разкажа и моят опит.
 8. sertys

  Litecoin

  to the moon. nice infographics.
 9. sertys

  OFFtopic

  Аз лично избягвам да давам прогнози. Прекалено много спекулативни трендове се пресякоха вече един в друг. Съветът ми към всички е да печелят по какъвто законен начин намерят за добре, докато има възможност. След това ще видиме кой ще плати сметката.
 10. След октомври месец значително се забавиха верификациите във всички exchangers, заради големия рибен поток. Не че не ти приемат верификацията, както преди, но отнема дни и седмици, докато те верифицират. Аз имам верифицирани акаунти и в стамп и в btc-e още преди да имаше верификация.
 11. sertys

  Китай

  Чак пък да излизаме... По-скоро внимаваме за някой по-силен тренд да направиме още пари. Иначе за момента съм 60/40 фиат/крипто аз.
 12. Разумна комисионна би било 3.5% - 5%. Най-ниската комисионна, която можеш да получиш в момента е 2.5% за btc-e цена(1% swift fee + 1% btc-e fee + 0.5% incoming) или около 1% за bitstamp sepa deposit. А и не мисля, че португалците въобще имат интеграция с btc-е. Оператора на подобен atm би могъл да печели по купища начини, включително и от реклама. Но много повече ще спечели този, чийто биткоиномат обменя и в двете посоки.
 13. Използването на дълги пароли не е навик, който се създава за един ден. Препоръчвам да се ползва chaining на стрингове, в зависимост от това колко ти е значим акаунта, който защитаваш.
 14. My Taste - https://facebook.com/mytaste . Вече добавихме и един playstation3, за тези, които не са много по разговорите
×
×
 • Създай нов...