Jump to content
hash.bg - биткойн форум

peweb

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  1. За милиони няма закони. Вие имате ли милиони? Сори ама мисля че в момента в който решат и ще ви спрат отново като този път може да го отнесете повече. Струва ли си да се захващате с нещо подобно заради едната комисионна? Ако го правите не за пари а за каузата тогава просто обучете желаещите как да си търгуват с крипто без да пллзват бг банките и оставете на всеки да си носи кръста. Казах го вече, правите си сметка в някоя нормална държава от EU и си търгувате с каквото искате. Ако забранят преводите в Германия и Естония значи по добре да се излезе от играта. Аз не бих ползвял тази ваша нова система. Старата работеше добре.
  2. Ще ви налазят прокурори и всичко ще спре преди да е започнало. Единственият начин да не ви спрат е да минете в нелегалност.
  3. Това е сложно за реализация и не виждам смисъл да си усложнявате живота. След като БГ банките не желаят да работят с вас защо просто не си направите сметка в чужбина? В Германия банкте са си ок, в Естония също - там може да си откриете сметка без да се ходи до Естония. Coinbase имат сметка там. Имаше и една друга банка която е само онлайн (излизат ми реклами във FB но не и помня името) която казват че ок също. Успех!
×
×
  • Създай нов...