Jump to content
hash.bg - биткойн форум

milen8401

Members
 • Мнения

  8
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 1. оправи се като инсталирах по стара версия на Jaxx 1.3.9 сега мога да пращам да обменям и всичко останало , незнам защо с най новата версия неставаше
 2. махнал съм го напално и appdata напално съм я изтрил тегля го наново вкарвам думите и същото
 3. имам в предвид мога да си пращам в портфела Jaxx , но отам нито мога да ги обменя нито мога да ги пратя в борса да ги продам да речем
 4. ами нищо не става ,имам тези дванайсет думи ,ресетнах го няколко пати ,даже го изтрих напълно и драбнах мисля най новата версиа 1.3.12 и пак нищо ,немога да ги пратя в кракена да ги обменя или продам ,пиша адреса за получаване и като дам сенд нищо не става , нито мога да ги обменя за друга валута просто си седат в портфейла неизползваеми , иначе мога да си пращам на него .
 5. нестава , пробвах и това , немога и да ги пратя към борса с една дума седят неизползваеми
 6. вчера пробвах да ги изпратия в борса и ми дава че адреса за получаване не валиден ли или не правилен и аз незнам , маи кеша си остава неизползваем в Jaxx как се абдейтва??????????
 7. искам да попитам имам биткойн кеш в Jaxx и немога да ги обменя за никаква друга крипто валута, от портфейла немога пробвах и директно в shapeshift ,нищо нестава, аз ли греша нещо или Jaxx е проблемен потфейл?
×
×
 • Създай нов...