Jump to content
hash.bg - биткойн форум

burned

Members
 • Мнения

  14
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

Скорошна репутация

 1. Like
  burned reacted to vamp111 in За цената на биткойн   
 2. Like
  burned reacted to vamp111 in За цената на биткойн   
  парите директно в БТЦ ще носят повече пари в БТЦ 
 3. Like
  burned reacted to vamp111 in Биткойн новини от света   
  btw тези терминали са са по 20тина хиляди долара годишно, представи си да плащаш такива пари, за да четеш подобни глупост, като можеш да влезеш в hash.bg и да си ги четеш тук ФОР ФРИИ 
 4. Like
  burned reacted to hpz in За цената на биткойн   
  Време е за 6.2к
 5. Like
  burned reacted to ivan in Глобални тенденции   
  156.76млн и 4% безработица (мисля така беше 2019)(останалите са деца/студенти/пенсионери/инвалиди и тн.) => общо трудоспособно население - 163.29млн
  сега 33.5млн безработни 0,5 да го кажем че са почнали нещо =>  33млн = 20,2% безработица
  най-вероятно по голямата част е от бедното население и от работни места от по-бедна класа.
  Въпроса е че сега започват да се регистрират повече от средната класа с по-високи доходи. До колко ли процента ще стигне? Отделно на много други доходите им са намалели със сигурност. Дали ще стигнат 30% предстои да се види. Дали Европа ще стигне-задмине САЩ или ги е стигнала?
  България къде ли ще  е в статистиката?
  Но както всички икономисте винаги познават  ще видим следващият месец/тримесечие/халф/година/петилетка V shape възстановяване, петрола ще е 100$ и самолетите ще летят на гъсто без да са социално дистанцират на по един в страна във въздуха.
  пс. Само не разбирам как официалните власти докладват безработица 5-6% като бяха 15+ млн регистрирани.  
  Wiki
   
  Голямата депресия има тежки последствия както в богатите, така и в бедните страни. Личните доходи, данъчните приходи, печалбите и цените спадат, а международната търговия намалява с повече от 50%. Безработицата достига 25% в Съединените щати, а в някои страни дори 33%.[5] Последствията от кризата са най-тежки в силно индустриализираните градски центрове, в много страни строителството напълно замира, а селата страдат от срива на цените на земеделските продукти с близо 60%.[6][7]
    Ескалиращата безработица в Канада води до масови протести Обикновено се смята, че кризата започва да отшумява през 1933 г., но показателите за промишлено производство, цените на акциите и БВП надхвърлят нивата от 1929 г. едва след Втората световна война. Икономическата криза от 30-те е най-тежкият траен спад в промишленото производство и производителността за последния век и половина, за който има редовна икономическа статистика.
 6. Like
  burned reacted to vamp111 in Биткойн новини от света   
  направо си нямаш идея какви обороти правят OTC бюрата, не случайно борсите се надпреварват в това, кой да пусне по-ликвидния продукт
  Кракен и Финекс в това отношение са на първо място, м/у другото 2-рия най -търгуван продукт OTC са синтетичните долар (в частност USDT)
 7. Haha
  burned reacted to ivan in Глобални тенденции   
 8. Haha
  burned reacted to vamp111 in Глобални тенденции   
 9. Like
  burned got a reaction from vamp111 in Глобални тенденции   
 10. Like
  burned got a reaction from ivan in Глобални тенденции   
  Интересни разсъждения. 
 11. Like
  burned reacted to vamp111 in Биткойн новини от света   
  Bitcoin by Ross Ulbricht: A Strong Signal for Lower Prices
  https://medium.com/@RossUlbricht/bitcoin-by-ross-9-a-strong-signal-for-lower-prices-87d2cdcdba95
 12. Like
  burned got a reaction from vamp111 in Биткойн новини от света   
  Байнанс ще купува койнмаркеткап?

  https://cryptorandgroup.com/binance-about-to-acquire-coinmarketcap-for-a-massive-400-million/
 13. Like
  burned reacted to vamp111 in Глобални тенденции   
  Германския парламент гласува 1.1 трилиона евро стимул, гледат да не изостават от американците
  https://www.brecorder.com/2020/03/25/583435/german-parliament-passes-1-1-trillion-euro-rescue-package/
   
 14. Like
  burned got a reaction from Pistolero in Глобални тенденции   
  https://brucewilds.blogspot.com/2020/03/damage-done-to-market-signals-end-of.html
 15. Like
  burned got a reaction from vamp111 in Корона вирусът и крипто валутите   
  Warren Buffet: Corona-pandemy probably will not end in summer.
   
   
 16. Like
  burned reacted to vamp111 in Глобални тенденции   
  Китай вече е номер едно в света, чрез тази "криза" надмина САЩ в икономическо преимущество.
  Не съм много голям фен на конспиративните теории, но всеки с малко по-освободен поглед над нещата може сам да си навърже какво се случи.
  Първо ЕС отказа да подкрепи САЩ във войната с/у Китай, Русия, Иран и Близкия изток. Под война визирам тази за петрола, природния газ, а Иран включвам зарди ембаргото. На всичкото от горе ЕС имаше наглоста да обяви, че обмисля вариант в който да има собствена армия.
  После Тръмп обяви, че е постигнал триумф във търговската война с Китай и икономиката на САЩ е във възхода си, т.е подготви дребните инвеститори да си купят върха на акциите. 
  Последва активирането на едно билогично оръжие с две основни цели. Първо Китай в/у собственото си население, уж сривайки собствената си икономика а всъщност накара Американските инвеститори паникьосано да разпордадат акции в Американски компании базирани в Китай, което даде възможност на Китайците да изкупят мажоритарни дялове в същите тези компании, даващи им контрол в/у основни стоки пригодени спецялно за Американския пазар. Освен всичко друго Китай демонстрира по този начин и на света, че една огромна военна и икономическа сила, която не би се поколебала първо да използва биологично оръжие дори и върху собствения си народ и второ, че може безпроблемно да се справи с подобен проблем в най-кратки срокове.
  Второ, Китай върху Европа, като това биологично оръжие както нагледно вече може и да видим не цели да се унищожи голям брой от населението, дори напротив, грипа се лекува, целта е да се дестабилизира икономиката на Европа, та отново да сведем глави. Каква по-добра бизнес ниша от една разединена европа, стоки и акции на промоция.... докато Европейската централна банка се чуди как да реагира, Американски, Китайски и Руски инвеститори изкупуват дялове от Европейски компании на безценица.
  Между времнно ако някой слуша живото предаване на Тръмп от белия дом, щеше да види как Тръмп буквално приватизира Център за контрол и превенция на заболяванията подарявайки го на няколко компании от частния сектор, в които по случайност то има акции, все пак човека е бизнесмен.
  И отново Тръмп осигури ликвидност на Американските компании да изсипят акции върху малките инвеститори с изказванията си, че икономиката е в подем, осигури на Китайците това за което се бяха съгасили а именно да им върне бизнеса и научи Европа на урок, че не сме нищо повече от едни Съединени Европейски Щати!
  Междувремено Италия се обърна за помощ към ЕС за справяне с проблема, но за съжаление не получи позитивен отговор, дори напротив, всяка държа се оправя сама за себе си, съюз някак си няма точно сега....
  Какво следва от тук нататък, първо разрастване на епидемията и вероятно затваряне на границите на отделните страни. Всеки се спасява поотделно с каквото може. Икономическа криза първо в по-бедните държави, после в по-големите. Отменяне на Европейското по футбол, отменяне на Олимпийските игри в Токио и още куп други мероприятия струващи стотици милиарди на Европейския бизнес, да не говорим за Туристическия бизнес, който ще понесе най-големи загуби. Премахване на кеш плащанията. Кризата се задълбочава, започват да фалират големи компании и най-вече частни банки.
  Идва избавлението, фалиралите предприятия и частни банки биват изкупени на безценица от Централните банки. Правителствата, за да се справят с икономическата криза искат още повече пари от Централните Банки, чиите принтери работят неуморно, за да срещнат това търсене и в замяна получават все по-голям контрол над ресурсите на една нация. Всичко това преди края на тази година.. Нямаше да звучи толкова добре, ако крайното салдо нямаше да го плащаме ние, обикновените данъкоплатци под формата на невъобразима ИНФЛАЦИЯ!
  Целта на войните винаги е била икономическа, защо не една по-безкръвна Трета Световна такава...
  *всичката информация за сливането на банките от 2008-ма год. както и икономическите загуби на Азия към момента може да бъде намерена в интернет от по-любопитните, дестабилизирането на Европа го гледаме на живо...
 17. Haha
  burned reacted to vamp111 in За цената на биткойн   
  днес е Китайския Свети Валентин, не се учудвайте на "прайс екшъна" 

 18. Like
  burned got a reaction from AdamKadmon in За цената на биткойн   
 19. Thanks
  burned reacted to vamp111 in За цената на биткойн   
  бях решил да не коментирам, че така или иначе съм флат, но помпата от вчера съвпада със сваления Ирански дрон!
  преди помпихме на новини за ракети от С.Корея, сега Иран е на дневен ред, бих се ослушвал за подобни новини...
  м/у временно ето една графика на едночасовата, със зони на съпорт и резистанс м/у които мисля ще ни чопват до края на лятото
  не бих си позволил да коментирам сериозни спадове или покачвания, тъйкато такива биха били в следствие само на екстремни ситуации
  за мен 14К си беше топ, 8К си беше дъно, до края на лятото рейнджваме, игра на стопове...
  https://www.tradingview.com/chart/XBTUSD/iWf55IBV-XBTUSD60MINSUPP-DEMZONE/
 20. Like
  burned reacted to vamp111 in За цената на биткойн   
  тъй като темата е за цената, цената е и това което вълнува 99.9% от всички Биткойн ентусиасти, моля всички да си направят труда да прочетат този коментар на Theymos по повод изказването на конгресмена Патрик МакХенри "There's no capacity to kill Bitcoin"
  (за тези които не знаят кой е съветвам да задълбаят по-дълбоко в заешката дупка, започвайки в r/bitcoin и https://bitcointalk.org/ )
  Че събития от този тип, биха повлияли на пазара е повече от сигурно, въпроса е до колко биха повлияли и на ежедневието ни. Нека разсъждаваме малко над написаното.
   
  Въпреки биткойн ентусиазма ми да е пряко свързан с едно утопично бъдеще, където модерната цивилизация съществува съвместно с пиратството и всички форми на управление са автоматизирани и автономни, постигайки желания баланс чрез налагане на норми и стриктно следене да бъдат те спазвани осъществимо само когато човешкия фактор е премахнат напълно. Настроението ми спрямо политическата мафия и банковите картели управляващи големите империи като Сащ и ЕС (вкл. България) и бунтовническия ми дух, аз рядко си позволявам съзнанието ми да бъде замъглено от идеята, че някога този капиталистически модел ще бъде изкоренен и всички ще заживеем като равни в едно по-социално икономически ориентирано общество, където гладни и боси няма! Не далеч съм от тези мисли, далеч съм от идеята и че Биткойн е непобедим и напълно споделям опасенията на Theymos. Биткойн за мен ВСЕ ОЩЕ е инструмент за борба с/у вечното вмешателство на държавата в личната собственост и права на обикновения човек, въпреки спекулативния характер, който придоби след Q42017 ....
  Най-учтиво моля колегите с мнение по въпроса да се включат. Пак да кажа подобни действия пряко бих рефлектирали в/у цената на Биткойн, за това и си позволявам да коментирам това в тази тема!
 21. Like
 22. Like
  burned reacted to vamp111 in За цената на биткойн   
  аз съм за малко над $11К (примерно 11200-11300) до края на Юли, че ще видим после малко да спихне до към под 8, но не под 7 и после на есен с нова песен
  всичко това ми го каза на 100кила майка му, която е знахарка и познава всичко с невероятна точност
  м/у другото ако се чудите защо изпомпихме през Уикенда така силно, не е заради отлива на пари от алтове към бтк след блокирането на US клиентите на Бинанс, нито заради Цукербърг койна, нито защото Артур Хейс обича да ликвидира CME търговците на фючърси с цел да ги привлече към неговата си платформа ами, защото имах Рожден Ден и моите приятели от https://www.facebook.com/maimunderesvoge/ ме изненадаха много приятно 
   

 23. Like
  burned got a reaction from vamp111 in Глобални тенденции   
  Global Trade Collapsing To Depression Levels

   
×
×
 • Създай нов...