Jump to content
hash.bg - биткойн форум

ANdCapital

Members
 • Мнения

  7
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Всичко публикувано от ANdCapital

 1. ANdCapital

  ANdCapital

  Всъщност от 2013г. Благодарение на тогавашното внимание на медиите и интернета към пазара. Признавам си, че не го следя от създаването му.
 2. ANdCapital

  ANdCapital

  Не казвам, че я открих. Просто споделям за хората, които не знаят. За хората на, които ще им е от полза.
 3. ANdCapital

  ANdCapital

  Тук е показана психологията на един пазарен цикъл (червената линия). Показано е доста подробно кога влизат "Умните пари", "Институционалните инвеститори" и "Тълпата". Всяко движение е обяснено. СИНЯТА ЛИНИЯ показва движението на Bitcoin до 22.12.2017г. Вижте движението до момента. Защо нещата се повтарят на пазарите? Просто зад всяко движение стоят две много силни човешки емоции.. СТРАХ и АЛЧНОСТ. Все пак пазарите се движат от хора и техните емоции. А и да не забравяме, че на пазара има само два играча.. КУПУВАЧИ и ПРОДАВАЧИ! А графика просто отобразява действията на тези играчи и техните емоции.
 4. ANdCapital

  ANdCapital

  100,75,50,25 това са единици с които Google измерва интереса към дадено търсене. Съответно 100 за максимално висок интерес и 25 за минимален интерес.
 5. ANdCapital

  ANdCapital

  Историята има свойството да се повтаря. Същата ситуация само, че през 2014г. Интереса достига ниво 100 в Google Trends и цената се обръща, и Bitcoin губи 85% от стойността си. Само че много добре знаем какво стана с цената му после. Вероятността това да се повтори пак? Ще оставя на вас да решите. За повече подобна информация присъединете се към групата ми във Фейсбук
 6. ANdCapital

  ANdCapital

  Учим се от историята. Ако погледнете графика на Google Trends от 2014г., когато биткойна се срина ще забележите същата ситуация. И мн добре знаем какво стана с Биткойна от тогава. Използвайки информацията от миналото можем да предположим какво би могло да се случи в бъдеще. Та целия технически анализ в търговията е базиран на това.
 7. ANdCapital

  ANdCapital

  За да получавате първи информацията харесайте страницата на ANdCapital Графикът на Биткойн, който никой не гледа. На тази картинка са показани два графика. Горния: Google Trends, който отразява търсената думичка от хората "купи Биткойн". Пикът на търсенето е Декември месец 2017г. (когато цената на Биткойн се изстреля до 19 хиляди.) Иначе казано графикът показва сантимента на тълпата. Графикът долу: Показва цената на Биткойн. Пикът на цената също е Декември месец. Съвпадение? Извод: Може да използваме това като индикатор за купуване или продаване на Биткойна. Когато няма интерес, цената пада. Съответно ние купуваме по-евтино. И обратното, когато интереса на тълпата се засилва, цената расте. Съответно продаваме по-скъпо. Мнения: 1 Регистриран на: 31 Мар 2018, 11:51
×
×
 • Създай нов...