Jump to content
hash.bg - биткойн форум

arcsales

Members
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

arcsales's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Не, но очаквах да е някой в по-светлите среди. В интерес на истината избора на порно индустрията не е никак лош в дългосрочен план. Въпроса е дали от маиндгеек ще успеят да лансират правилно монетата. Ако успеят и да я разпространят из рекламната си мрежа... ще стане мазало, но това са недоказани хипотези. Общо взето се оказах прав, че ще има скок преди новината. Не беше много голям, но беше достатъчен да се направят пари. Както казах и преди, цената след това зависи от обявения партньор. Инвестицията трябваше да се направи в 2 траншна. 1. Инвестиция преди новината последвана от продажба точно преди обявяването на партньора. 2. Ако обявения партньор беше някой известен от светлите среди, трябваше да се закупи монетата на ново и да се чакат повече приходи. Който разбрал, разбрал Който спечелил, спечелил. Аз отдавна минах на други валути. Нямам намерение да задържам средства и да треперя ден и нощ дали ще се качи или падне цената на нещо. Следваш новините и печелиш по вълните благодарение на проста психология.
 2. Да, голям резил с това порно, защото всички очакваха партньор от типа на ибей, пейпал и т.н. ама да не забравяме, че всеки втори знае и за порнхъб Аз хванах вълната преди новините и направих няколко търговии по суинга. Накрая останах с едни верджове в джоба и ще си ги държа да видя какво ще се случи. Може все пак да има happy end...
 3. Прав си. Този пост е преди другия. Тук все още не знаех това, което знам сега и по-скоро питах какво мислят другите..., а в другия е явно, че мнението ми е вече променено.
 4. Има слухове, че партньора е Flipkart. Това е туитър акаунта на флипкарт... и те ще обявяват партньорства на 17-ти. https://twitter.com/Flipkart
 5. Наблюдавай тълпата, когато става дума за търговия на валута. Ако тълпата продължава да инвестира.... инвестирай и ти. Сигналите са си сигнали и те трябва да те държат в по-изострени позиции готов да продадеш при първи симптоми на спад. В момента вместо да четеш статии, просто погледни графиката, движението на капитали, обеми и най-вече нагласата на масата хора (инвеститорите). Не отричам сигналите, но не мога и да пренебрегна целия бъз около предстоящата новина. Всеки сам решава за себе си. Аз прецених, че ще инвестирам и ще чакам 17-ти, за да видя дали ще продам или ще купя още.
 6. Факт, е че са успели да съберат необходимия бюджет още преди крайната заложена дата и много хора хванали вълната около новината са прибрали доволна сума. Разумна инвестия би била да се купи сега преди обявяването на дълго очаквания партньор и да се продаде преди самата новина, а ако новината е позитивна и партньора е лесно разпознаваем.... се качваш отново на влакчето и чакаш още приходи в дългосрочен план. Аз поне смятам така да направя и реших да споделя. Има голяма емоция и нагнетена атмосфера тези дни.... съответно и много чакащи поръчки
 7. Доста хора непрестанно инвестират във валутата през последните дни и създават голяма вълна. Очаква се разкриването на тайно партньорство на 17/04. Закачайте се и се носете по-вълната... възможно е и да има разочароващи новини на 17, но поне ще хванете някой лев преди това, а ако сте смели инвеститори, почакайте до обявяването на партньора. https://cryptorecorder.com/2018/04/13/waiting-for-april-17th-with-verge-xvg/
 8. Не е важно, а и не смятам, че е необходимо да спамим поста на потребителя. Споменах го просто като алтернатива.
 9. Ето я статията: https://www.coindesk.com/no-action-vitalik-opposes-plan-disable-ethereum-asics/
 10. Не съм му сутиньор ако това питаш Човека с това се занимава по цял ден. Работата му е да чете, анализира, прогнозира, пише код и смята. Даваш му достъп до машината и го оставяш да прави каквото прави. От време на време може да ти звъни ако машината има нужда от ръчен рестарт или е спряла работа поради друга причина. Достъпа е отдалечен. Няма нужда от физически контакт или да знае къде се намираш. Не съм сигурен дали ще го намеря в момента. До колкото четох, собственика на етериум не беше много щастлив от новите разработки на асиците и се закани да промени нещата.
 11. Вече има на пазара асици, но от етереум планират да променят алгоритъма, за да извадят от строя тези асици и да не позволяват централизирането на валутата. Мартен е прав като цяло. Ако все пак решиш да инвестираш в риг, но не си сигурен какво правиш... мога да предложа на разположение моя анализатор. Той работи на % от добива. Тоест за него е по-добре да се добива повече. Той ще решава кога, какво да се добива, а от теб остава да решиш кога и дали да продадеш, инвестираш добитото. Освен това той поема софтуерната поддръжка и се грижи да не се изпържи машината от претоварване или други неблагоприятни условия.
 12. Преди малко купих около 1000 verge и се чудя дали има и други инвестирали във валутата? Какви са вашите прогнози и таргети? Аз мисля, че ще удвой текущата си цена в следващите 2 месеца на база на днешни прогнози и анализи.
 13. Той sundy ти е обяснил ама го е обяснил като на вещ миньор. Има значение каква електроника ще поръчаш според зависи от това какво искаш да копаеш. Крипто валутите са базирани на различни алгоритми и за решаването на транзакциите им трябва да се подходи с различен хардуер. Има няколко основни алгоритъма, съответно и няколко основни групи конфигурации, към които да се насочиш. Най-популярни са Етереум конфигурациите. AMD и Nvidia са почти еднакво добри, но според зависи от модела на картите може да има разминаване в консумацията на ток, производителността, температурата на работа и т.н. Първо реши какво ще добиваш. Разбери какъв алгоритъм ползва избраната валута. Търси хардуер според алгоритъма.
×
×
 • Create New...