Jump to content
hash.bg - биткойн форум

dodoto

Members
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

dodoto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

 1. А както се е почнало дали ще има връщане към алтове? Дотук колективния мозък на форума е далеч от средния резултат. Май научния експеримент пропадна
 2. Незнам защо, имам усещането, че ще видим един обърнат Барт
 3. А помните ли само какъв алтай имаше навремето в хоремага?
 4. Не мисля, че може да имаш 0.001 биткойна. Само се изхвърляш за пред форума.
 5. Дам. При оборот на 30 милиярда( според коинмаркеткапа) едни 30 милиона, които са 0.1% от оборота свалиха цената с 20%. Значи при заложени 150 милиона за продажба трябва да се занулим и да прибираме сергиите.
 6. Защото когато поръчат 1 тон кобалт, реално се доставя за да го използват в производството. И когато бензиностанцията поръча 5000 литра бензин си ги търси за да ги налее по автомобилите, не ги държи на хартйийки. Та в тоя ред на мисли, реална цена на биткойн може да има само тогава когато се разменя "физически" с/у фиат или стока.
 7. Аз като един лаик да попитам. След като фючърси/деривати са без покритие, не изкривяват ли търсенето и предлагането? Т.е някой предлага завишени бройки от нещо което го няма ? Нещо подобно на примера по горе за златото на Vamp111. Или ако трябва да говорим за БТС, ако изкопаните до момента са 17,701,612 BTC, а на пазара се продават фючърси за 27,701,612 BTC, това няма ли да изкриви цената? И не е ли подобен проблема с прословутия тетър, където не е ясно с какво е обезпечен?
 8. Накъдето решат ММ. Пускат се едни измислени анализи, на които по принцип биткойн не се поддава и офцете са готови за действие. А по принцип няма никави лоши новини, технолгиите си се развиват, и лайтинг ще стане по човечен с времето и умни договори ще има , че дори и при алтовете добри проекти има, обаче...
 9. Понеже съм лаик и не разбирам от ТА и онея ММ. Според мен просто няма пари. Всеки е инвестирал каквото е имал на някави нива когато е смятал, че е някакво дъно и сега всичко е блокирано някъде между етажите. Онея дето са ММ ли, #кой ли? искат да продават защото цената ги кефи. Обаче баланса много бързо се губи защото няма оборот. ММ ли, #кой ли? и те не искат цената много да пада и се спират. Играят едни сценки дето им викат ТА .... малко FUD ... две три таблички и така. Чакат да влязат нови агънца и да ги изядат и тях, обаче с тоя пазар нови инвеститори след края на 2017 и цялат 2018 , трудно може да има. И ако не влязат малко свежи пари, нивата може и да отидат на нива първото полугодие на 2017г, една- две години затишие и после пак големия бум.
 10. "Венецуела заема 3-то място в света по износ на нефт . Дневното производство е приблизително 3,2 млн. барела. " Извода е, че навсякъде по света където управлява Мадуро, нищо добро не може да се случи.
 11. Май не е от най талантливите като му гледам постъпленията от март месец до сега.
 12. Ползвал съм услугите им. Коректни са.
 13. Можеш да продадеш лайткойн на cryptobank.bg . Минимума е 0.25. За биткойн е 0.01
 14. https://www.cryptocompare.com/mining/calculator/ltc?HashingPower=1500&HashingUnit=MH%2Fs&PowerConsumption=2400&CostPerkWh=0.11&MiningPoolFee=1
×
×
 • Create New...