Jump to content
hash.bg - биткойн форум

starstar

Members
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

starstar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Така не се ли дължи данък печалба, като си ги преведеш в банковата сметка?
 2. В Coinbase ми излиза съобщение, че са с нова банкова сметка. От къде мога да я видя, за да си я сменя в Revolut-а или е нужно да изтрия стария линкнат акаунт и да направя наново верификацията?
 3. starstar

  Ethereum

  И аз същото се чудя - с 10 карти от 1-2 месеца - няма и 0,1btc от nicehash. 1100W консумация - 275mh/s. 4500лв инвестиция за всичко ново С всеки изминал ден все по-малко плащат на dagger hashimoto. Трябва много да скочи биткойна и да уцеля момента, за да се избие.
 4. До 100 евро колко е таксата, защото четох нещо за 10 евро такса?
 5. Здравейте, мислех в gdax да си обръщам btc после към Coinbase -> Revolut -> DSK, но gdax стана pro.coinbase.com, а там нещо не работи deposit и withdraw с coinbase акаунта. Излиза това съобщение - Whoops! There was an error, and we couldn't load this page right now. Please try again. If the problem persists, hard refresh your browser. Четох, че не било изгодно да се обръщат от coinbase акаунта? Така ли е? Някой пробвал ли го е тези дни? Може ли да изпращам директно в pro.coinbase.com на BTC адреса (с "миньорска такса") и после withdraw EUR към Revolut (без да минават към основния coinbase акаунт), защото гледам че и там я има сметката ми в Revolut. Какви други са ми вариантите с минимална такса към DSK? Kraken?
 6. Мм, имах предвит от Revolut към друго име. Иначе от coinbase само към моя сметка. Карта поръчах виза с безплатна доставка. Днес получих известие.
 7. Четох за mastercard, а тази виза на картинката няма чип, затова питам.
 8. С Standart card VISA може ли да се тегли от нашите банкомати? И каква е таксата? Тя ли се води безплатна? Гледам има 6 евро за доставка.
 9. Здравейте, мойте драми с EURO акаунта се оправиха. Потвърдих си сметката в coinbase, пратих си няколко евра за проба. Сега, ако искам да ги пратя към ДСК има ли значение дали ще е в моя сметка или на познат? Превода пак трябва да е SEPA? А до колкото разбрах ще трябва да ги изпратя в евро, не в лева. Нали като добавям сметката да избера Country Bulgaria, Currency EURO и после данните на сметката? Има ли нещо друго което пропускам? За най-ниска такса има ли лимит 100 евро на превод?
 10. Не ми дава да активирам акаунта. Май има някакъв проблем, че има 2-3 поста от тия дни в техния форум които също не могат да активират.
 11. Здравейте, искам да верифицирам сметката ми от Revolut в Coinbase. Тук данните от графата SWIFT в евровата сметка ли трябва да вкарам. (от Revolut) Тези данни от SWIFT на моята сметка ли са или бъркам нещо. Също този номер най-отгоре които премигва трябвали да го вкарвам някъде? Графата Local за какво е? Пробвах да цъкна Activate най-долу, но нищо не става, а подозирам, че от там трябва да взема IBAN и др.
×
×
 • Create New...