Jump to content
hash.bg - биткойн форум

varsam

Members
 • Мнения

  8
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 1. Кой спира? Просто вече си има собствена платформа (без ботове).
 2. https://prnt.sc/ogrs50 Има за прехвърляне още 180 000 гроша, края на срока е Август.
 3. Аз нямам нищо общо със строенето, аз съм прост спредаджия.
 4. Ами хубавото му е че се придържа към децентрализацията, няма шеф, няма план, изцяло зависи от търговците. Самият Грош слага ордери по 1000 на всеки пробит връх и ги обръща в с валутата изкупува ако има дроп на цената. Сделките се извършват за под 60 секунди, таксите са 0.003 waves (около 0.03лв) без значение за обема, да платформата е още бета, но не е болка за умиране. Попълнени са повечето двойки за лесно влизане и излизане: btc, waves, eth, zec, ltc, xmr, dash, btcash, eur, usd, try. Цялата търговия е оставена на търговците Маркет мейкър, триъгълен арбитраж, инвестиране, миньор и тн. Не може да се копае, но съм подочул че няколко миньори са вкарали месечната си печалба. Грошът има само 2 нули след запетаята, няма платени статии, ревюта и тн. Няма новини който да бъркат цената и да прави резки движения, идеята е да бъде по стабилна криптовалута. Броят е безкраен, но с максимално количество в обръщение за да няма монопол. Горе долу това е основното, инвеститорите са всички който искат да притежават от валутата, програмисти знам само че има някакви на заплата. Като ''инвеститор'' или акционер или просто търговец тези които сме се надушили сме си наумили да качваме цената, до където можем и да продължаваме да вадим пари от там на каквато и цена да е. Дали ще е 1$ или 0.50$ печалбата си е печалба.
 5. Поне ще си запазят същата стойност та дори ще се увеличат леко. Както гледам засега от не искане за 5 месеца стигна до 30 човека и стигна 0.08$, доволен съм от такъв растеж.
 6. Доста хора сме купи грошове и смятаме да си пазим инвестицията.
 7. Има нова българска криптовалута от януари - Грош. Търгува се само на waves платформата засега и все още е евтина(0.08$). Сайтът на криптовалутата е www.grosh.org.
×
×
 • Създай нов...