Jump to content
hash.bg - биткойн форум

hpz

Members
 • Мнения

  507
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  7

hpz last won the day on Август 10 2019

hpz had the most liked content!

Относно hpz

 • Ранг
  Advanced Member

Последни посетители

505 профилни разглеждания
 1. Да не се скатавам, ще направя и аз една прогноза. Долно ниво 7.8-8, горно - 9.3-9.5 Засега очакванията ми са това. В момента сме почти посредата, т.е. едно голямо нищо. Ако стигне някой от нивата - вече ще се прави анализ. От сега казвам, че вероятността да върне е по-голяма.
 2. Добре съм аз. Е, с 1-2 БТЦ назад, но с гордо вдигната глава. Живот и здраве... има и други важни неща. То понятието милионер е хубаво нещо, ако ти се случи малко по-рано от 60 години. Има време и за печалби и за избиване на загуби. Вече всичко е ясно, да не се носят много яйца само в една кошница. А колкото гурута има из нета - толкова и грешки. Тези дето знаят какво ще стане не пишат. То аз и затова спрях И сега сериозно, при този равновесен пазар сериозно ли има някой който да твърди нещо? На пазара му трябва малко време. Аз разбира се нямам търпение да стане нещо - хубаво или малко лошо. Но едва ли съм сам в това. Важно е коняка, винцето, мезето и хубавата музика. Топло семейно огнище. Всичко друго "уж" се оправя с тез гадни пари! Живота стана с пари! И те това е лошото момчета (и момичета).
 3. Това е от вчера сутринта. Нещо се готви ама какво... Както каза късите намаляват и дори продължават да намаляват. Всичко това на фона на хашрейта няма логика. Но като погледна и ликвидациите на мекса, все си мисля, че трябваше да сме на 5к до момента и да е възстановен баланса. Всичко за да пасне, само едно остро слизане до 2500...и обратно над 7600. Или пък нов алт сезон.
 4. Баланса на позициите показва надолу. Ама аз нещо не му вярвам много. Това почти 7500 вчера ясно показа, че са гладни за обиране, дългите явно нямат таргети и онея си правят с цената каквото искат. Може твоя ордер да е спасил пробива над 7500 Други пък чакат да купуват евтино (и аз съм от тях)... те ще бавят капитулацията
 5. Те борсите знаят какво правят. Мерси за инфото. Това дава яснота какво следва. (борсите и начина на обработка на позиции е най-ясният индикатор) И друг път споделяй за гапове като чуеш нещо... няма да ти фалираме стратегията, 2-3 маймуни повече.
 6. Има един сайт BTC Paper Wallet. Тегли се офлайн копие и се пуска на стар компютър, без WiFi и мрежа. Компютъра трябва да е поне на 15-16 години. Иначе - не се знае знае ли се...
 7. Тук картинката позна (в някаква степен). Точното пропадане се оказа с малко по-различна форма.
 8. @vamp111 това за FED и конспирациите няма смисъл да го обсъждаме. Не един президент е изгърмял, а перчема е поредната пионка. FED и банките и Блокстрийм и борсите, Amazon, M$, Facebook, Intel (големи производители на храна, корабните монополи, нефта и т.н.)... Всичко това се държи от едни и същи хора. Може да ги наречем Масони - за по културно. Дъгата е хубава, но не казва нищо. "видимо" сме в дъното, което спорде дъгата е до към 4к. Тук специелно не съм съгласен да има такава граница, но има голяма вероятност да познае. Аз парите ги държа в нещо направено от дърво. И кодирана китайска флашка от най-евтините. Не ползвам телефон или компютър с камери около тях, нищо че съм сложил допълнителен ключ. Който разчита на някакви си хардуерни или софтуерни портфейли, за мен постъпва направо безрасъдно с престъпна безотговорност към себе си и към блокчейна. Но пък смятам, че борсите са по-сигурни от тях... до някаква степен. Но повече от 10 000$ (около 1 BTC) е рисковано да стоят в борсата за дълго време, поне за мен. Повече от 1000$ в нехартиен портфейл - също.
 9. Две неща не съм съгласен: 1. "Правителство на САЩ притиска Федералния резерв да започне да работи с нов вид актив" - подчинения нарежда на шефа... отделно те са едни и същи хора, правителството са назначени от федералния резерв - техни служители "пионки" 2. Блокстрийм контролира биткойн - зависи доколко Китай е независим наистина. Китай имат финанси да изкупят Биткоин, и Блокстрийм могат да си заврат софтуера и борсите където слънце не огрява. Цената просто ще стане висока като има хипер търсене. Борсите с всичките им извращения и манипулации НЕ СА BTC, не са част от блокчейна. А контрола на тетъра - вярно е, но не виждам разликата с напечатаните долари. То напрактика си е едно и също.
 10. Да, аз това си мислех, отдавна не са имали от хубавите свещи. Дали не може да докарат една до 10k и обратно за няколко секунди. Дали всички го виждат показва натрупването на позиции Мен ме притеснява дали няма да ни направят номер и с грешна информация да разтоварят повечето маймуни преди началото на голям bull run.
 11. Нека и аз дам моите 5 стотинки по темата. (не са много, но могат да свършат работа на някой) Сценария на @vamp111 за черния петък и клаймването на дългите много ме забавлява - не стана, но наистина е възможен. Имаше и една графика по-горе с едни лъчи на извънземни... нещо като черно и бяло без сиво Истината е, че всичко може да стане и дори най-големият експерт не може да гарантира нищо. (Моите напомпани къси взеха да плесенясват и мухлясват, тук таме паяжина, но малко над водата са) Ако банките и FED са едно и също, логично следват борсите и копането да са вече част от монопола. Реално има само 2 варианта - нагоре и надоле: 1. Надоле - почват да се затварят мощности. Идеално за монопола при копането и обирането на дългите. (доста хора приемат, че "mining cost" определя цената, като забравя "яйцето или кокошката") 2. Нагоре - тук трябва някой друг да се изкаже. Възможно е късите и дългите във финекса да е най-големият номер на китайката. Едно е сигурно. Почти всички ни ще оберат и излъжат. Как точно ще се случи ще бъде доста интересно. (най-възможно ми се вижда плавно потапяне с големи,бързи корекции >70% , примерно последното падане от 7800+ до 7000+ в момента - има ли изобщо някъде "сигурен вход"?!?)
 12. Те тез звезди са малко грешни Финекса дава "хеджирани сделки", не "собствено финансиране". Собственият капитал е HODL и изобщо не му е мястото в тези сметки.
 13. От къде го взе това инфо? Интересно е...
 14. Винаги има 2 варианта, и 2 подварианта, и още 2... хиляди теории и картини, а истината 1 от 2 1. Информацията от финекса е вярна 1.1. Утре ни помпят да стопят късите, докъдето позволяват таргетите на дългите и удрят брадвата когато тренда почне да изглежда на обръщане 1.2. Бавно и мазно ни стапят надолу, отвреме на време с подскоци 2. Информацията не е вярна 2.1. Нов бул рън до над 20к 2.2. Нова помпа малко над 14к последвано от потапяне под водата Това са само част от всички възможности. Но едно е сигурно. Ще смъкнат цената, когато финансово изчерпат "спекулантите", за да може малко да купуват. Напомням пак за иглата на кракен до 100$ в канадски долар Няма начин да няма начин. И логично - дори да сме от свърх пичовете, да бяхме сложили яко на левъридж на 150$, щяха да ни ликвидират с 100$ преди нагоре - абсолютно чист обир спрямо ордер бука. Само се надявам утре да няма курвенски номера...
×
×
 • Създай нов...