Jump to content
Честит празник на всички БЪЛГАРИ ×
hash.bg - биткойн форум

hpz

Members
 • Мнения

  896
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  10

Скорошна репутация

 1. Haha
  hpz reacted to vamp111 in За цената на биткойн   
  Според мен топ-а ще е около 100К  в края на тази година,  после всички ще разпродадат, за да свежнат след ковид кризата, 2022-ра края или началото на 2023-та ще е за пазарене примерно БТК около 30-26К като дъно, после пак бавно но славно нагоре, цикъл повтарящ се и реагираш на халвинга както винаги до сега.
  200-400К бих казал след следващия халвинг и това може би ще е и последния от рода си цикъл, от там нататък бавно но стабилно покачване, без резки спадове и сътресения на пазара, 1 милион долара за биткойн си е на масата от където и да го погледнеш. Акции на компании като Бъркшър Хатауей и днес струват близо по половин милион долара, представете си какво ще е в следващите 10 години за ТЕЧ компанните като МикроСтратеджи и Тесла с големи суми БТК в баланса си, ако искаш да участваш в бъдещето, не може да залагаш срещу него и това го вижда всеки един инвеститор без значени дали е Бъфет или е мъфет.
  *с толкова много долари в обръщение единствен вариант е да се влеза в твърди активи, а 21-ви век изисква дигитални такива, Биткойн ще се превърне в дигитално злато!
  Ванка, разбира се както всеки друг и аз също бих желал всичко това да се случи докато все още ми става патката.
   
 2. Like
  hpz got a reaction from batibon in За цената на биткойн   
  Ако и аз имах кеш, и аз бих купил. Но кеш няма, или са стотинки при тази цена.
  На левъридж - пак стотинки, за да не се зануля ако нещо стане. В този пазар няма нищо сигурно. Чудесна новина, и логично от над 50к паднахме на 49к. Къде е логиката?!? Някой пори пазара по шевовете с мега поръчки, а цената не само, че не реагира, но и бавно се влачи в другата посока. Вярвам не съм единственият, на който му е писнало. Много големи риби опорочиха всичко, само заради лична изгода и манипулация. Но пък без всичко това нямаше да има левъридж изобщо.
  Аз няколко пъти го казвах, но аз самият не го осъзнавам. Левъриджът е нещо лошо, което не трябва да съществува. Или да му сложат лимит 1x.
 3. Like
  hpz reacted to Facira in За цената на биткойн   
  Няма нужда от притеснение, онзи ден последно напечатаха $Т800М, днес се очаква новото отпечатване.

   
  само почистват позиции и продължаваме нагоре
  just tether

 4. Haha
  hpz reacted to vamp111 in За цената на биткойн   
  най-смисления коментар, който съм чел от теб 
  хората още не са свикнали с движения от по $1000, представяш ли си какво ще се с такива от по $10К или 100К 
  нещо по половин милион долара да си  +/-  в едночасова свещ 
 5. Haha
 6. Haha
 7. Like
  hpz reacted to vamp111 in Тактики и стратегии на търгуване ... day trader или валидолче в джоба :)))))   
  наблъскал съм ордери от 49.0 до 37.5 като най-голяма ликвидност има на 42.0
  не повече от 5х левъридж
  малко безплатни пари, успех на всички!
 8. Like
  hpz reacted to ivan in Тактики и стратегии на търгуване ... day trader или валидолче в джоба :)))))   
  Понеже все не съм пишел като пада. Ето пиша биткойна падна срина се до нива не виждани от една седмица, направи игли и до нива не виждани от преди 2 седмици.
  И така седмица две и ще се възстанови, нали се сещате обемите които се извъртяха, големият опен интерест ги пое и изкупиха и сега плавно с ретейла и дребните инвеститори с по 100-200 млн, пак нагоре. Пък следващият месец като се разберат и новите имена които са купили този с милиарди ще се започне новото рали.
  Разбирам, че играете на марджин и търсите такива движения. Но това си е хазарт който спечели да печели, който не е играе не печели но и не губи. Така че да приеме моите коментари, че са за дългосрочен поглед а не за дейтрейдъри.
 9. Like
  hpz got a reaction from vamp111 in За цената на биткойн   
  Гледай процентно. 1000$ при почти 60к си е под 2%. Това при 6к цена би било 100$.
 10. Like
  hpz reacted to vamp111 in За цената на биткойн   
  във Фейсбук има един крипто инфлуенцър Yordan Micikulev, каквото каже правиш обратното 100% успеваемост 
 11. Like
  hpz reacted to bersi in За цената на биткойн   
  Според мен може да отиде до последния връх, т.е 41..Докато има хаховци (дето купуват скъпо и продават евтинко) ще има големи корекции.
  .  
   
 12. Like
  hpz reacted to vamp111 in Биткойн новини от света   
  защо просто не купиш на спот и ако те притеснява да хеджираш с 1/10 от стойноста х10 левъридж 
 13. Like
  hpz reacted to vamp111 in За цената на биткойн   
  значи просто не сме се разбрали, аз съм на мнение, че сме в средата на този цикъл и до края на годината бтк трябва да направи още 2х, просто това 2х няма да дойде от днес за утре и без да има друсане на клона 
 14. Like
  hpz reacted to ivan in За цената на биткойн   
  Е как никой, аз колко пъти казвах, че ще се изстреля, само дето всички викахте ти си луд не може само да расте. 
  Всички чакате корекции и евтина цена. Е как ще стане това без фундаментални новини от сорта на САЩ закрива Койнбейз и другите борси, взима им лиценза и казва да го духа биткойна долара е нашето величие. (И тогава като стане 10к ще викате, ще чакем 3к, после ще чакаме 1к)
  А те биткойн борсите ще се листват публично. Големи компании навлизат. Технически анализ на който разчитате за спад на цената е базиран на валутите, които са в световен мащаб разпространени а не на валута която сега се разпространява. Техническият анализ който е за биткойна е сток ту флоу модела той е съобразен технически/психологически с биткойна, RSI MACD и другите са съобразени с USD EUR и тн, затова се чупят! Спрете да ги гледате!
  Ако борсите можеха да предсказват цената и да я манипулират както си искат до сега топ 5 те борси да имат на трупани по 1млн биткойна всяка ама то няма как да купуваш повече от продаващите и цената да пада.
 15. Like
  hpz reacted to vamp111 in За цената на биткойн   
  Моето виждане за Q2 и Q3 на годината, от тук да направи едно 2х до края на годината не би ме учудило, посочил съм Октомври, защото се очаква през Юли да започнем активация на Taproot, а на мен това ми е основния катализатор. 


  *пазара може да остане не рационален по-дълго от колкото вие платежоспособни, къде ще спре и до къде ще коригирам от там е ясно, че никой не може да предвиди, движете се по тренда без сантимент, за да се опазите от нежелани събития, просто не ползвайте висок левъридж, не се подавайте на ФОМО, че от днес за утре ще ударим 100К и стойте далече от ФЪД-а с който винаги ни спамят по основните крипто медии.
  Успех на всички!
   

 16. Confused
  hpz got a reaction from AdamKadmon in Биткойн новини от света   
  Ето защо не бих заложил на дълго.
  От друга страна триъгълникът е пробит за момента.
  Нямам причина нито за късо, нито за дълго. Влизане на дълго сега крие неоправдан риск.
  Затова смятам, че цената плавно ще се вдига с корекцийки, всички да са прецакани.

 17. Haha
  hpz reacted to vamp111 in Биткойн новини от света   
  Невежеството във Фейсбук е на друго ниво, просто не знам как хората им стига акъла да пазят равновесие прави... 
  Ще правя нова група там, CryptoOrgy само аз и един приятел, да си говорим, за да не звучим тъпи!
   


   

 18. Like
  hpz reacted to vamp111 in За цената на биткойн   
 19. Haha
  hpz reacted to bersi in За цената на биткойн   
  Що мълчите ве 
 20. Like
  hpz reacted to Гари in За цената на биткойн   
  https://bitcoinuncharted.substack.com/p/uncharted-3
  Интересен анализ.

 21. Haha
  hpz reacted to Tzveto99 in Биткойн новини от света   
  Мъск да купува Фейсбук и да го изтрие.
 22. Like
  hpz got a reaction from AdamKadmon in Тактики и стратегии на търгуване ... day trader или валидолче в джоба :)))))   
  Всички тези СУПЕР положителни новини ми говорят само едно. Следва дъмп. За сега стоя далеч. До края на 2021 може да има 100к, но това което се случва е нереално.
  При толкова много хопиум цената не може да прескочи 48-49к....
  Запомнете, хората като Мъск не го правят за нас, а за себе си. А те са партньори с FED и още много други техни корпорации. Нито той нито Гейтс са случайни. Ако всички медии бълват положителни новини а цената не излита, има нещо гнило. Бих влязъл (с наети пари) само при слизане до 40к рейнджа.
 23. Like
  hpz reacted to Гари in За цената на биткойн   
  Моите и твоите койни че няма да ги вземат, няма. Но могат да отидат при Мъск и да му кажат - виж сега, или ни продаваш всичките си биткойни, или спираме държавните субсидии за твоите автомобили? Или при някой голям попечител на койни като Gemini и кажат - или забраняваме тази дейност и излизаш от бизнеса или пускаш едни наши хакерчета да ошушкат всичко, пък ние гарантираме, че за вас няма да има последствия. Всякакви супермръсни номера са възможни, наистина ли очаквате някаква честна игра и морал от тези хора? 
 24. Like
  hpz reacted to vamp111 in За цената на биткойн   
  Честит нов ATH, не бяхме виждали такъв от 3 дни 

 25. Like
  hpz reacted to ivan in За цената на биткойн   
  @Гари Мислиш ли и другите, че това е възможно в днешният западен свят. Да конфискуват пари/имущество под каквато и да е форма в днешно време в Германия, САЩ , масово на народа, без да са извършили нещо незаконно кражба убийство измама?
  Имайки предвид, че сигурно това ще трябва да се гласува от парламент, имайки предвид, че поне половината сигурно вече са си купили или и да не са толкова, мислите ли, че ще го гласуват?
  Вярно на много хора в главите им звучи страшно идеята, нов световен стандарт. Някой са готови да проповядват омраза срещу биткойна но само защото се мислят за свръх умни и че са разбрали как работи фиата а реално са динозаври назубрили едни книги и не може да им влезне нищо ново в главите.
  Според мен САЩ ще се първите възприели биткойна под форма най-малко застрашаваща долара но така че да стане новата световна валута и САЩ да имат най-много от нея.
×
×
 • Създай нов...