Jump to content
hash.bg - биткойн форум

HAKERAKN

Members
 • Мнения

  4
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно HAKERAKN

 • Ранг
  Newbie

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. HAKERAKN

  Ethereum

  При 143 MH машината изкопава към 4 ETH за 1 година. Ако успея да ги продам на 650$ това са ми 2600$. Т.е ще съм на печалба към 500-600$ EthereumMiningCalculator
 2. Преди около 6 месеца най-сетне се реших да вляза на пазара с крипто валути. Купих си една копачка със 5 карти която прави 143 MH/s при 700W.Вложил съм към 3000лв до сега. Изкопал към 2 ETH. По изчисления трябва да си избия инвестицията за около 15 месеца. Като гледам на къде отиват нещата май няма да изляза на печалба.
 3. HAKERAKN

  Ethereum

  Преди около 6 месеца най-сетне се реших да вляза на пазара с крипто валути. Купих си една копачка със 5 карти която прави 143 MH/s при 700W.Вложил съм към 3000лв до сега. Изкопал към 2 ETH. По изчисления трябва да си избия инвестицията за около 15 месеца. Като гледам на къде отиват нещата май няма да изляза на печалба.
 4. Здравейте някой правил ли е теглене на пари от Kraken към българска банка и по-точно към сметка в Райфайзен банк ? Какъв е пътя който използвате ?
×
×
 • Създай нов...