Jump to content
hash.bg - биткойн форум

kmeta

Members
 • Мнения

  321
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  9

kmeta last won the day on Януари 5

kmeta had the most liked content!

Относно kmeta

 • Ранг
  Advanced Member

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. За утре: https://www.thebword.org/c/the-b-word Ма нещо как са праснали не ми харесва.
 2. kmeta

  В ХОРЕМАГА СМЕ !!!

  Когато ти се подиграят с детето на "гласът на детето":https://www.youtube.com/watch?v=td7-0sAKrys Се задействат законите на физиката- на всяко ЛГБТ действие - противодействие. Приятно гледане в събота вечер. : https://www.youtube.com/watch?v=C056vtZdQKc
 3. Е ко толкова се притеснявате? То страшното мина. Почти 60% спад. Останаха някакви мижави 40% да спадне !!!
 4. На цената на видеокартите не ми се мисли по въпроса.
 5. kmeta

  В ХОРЕМАГА СМЕ !!!

  Петък вечер. За добро настроение и за любителите на рока:
 6. Най-злобеех когато получавах SMS - /добре дошъл в Индия /, - и си мислех ЕЛА ТИ БЕ !!! Корупцията там е ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА . Така , че там няма какво да ме учуди.
 7. Имам дълги с текущи неприятности ама дребни и нямам никакво намерение да ги затварям освен ако борсата не се сками. ! - инфлация ама както си трeбе. 2- Само 21 000 000 BTC . 3- И аз съм алчен също като тях.
 8. Ахъ - трябва да се доизкоси, на овошките и асмата да се направи нормировка по кошерите да се добавят рамки а някъде и магазини, да се досее в оранжерията. Ти първи почна- в неделя вечр да говориш за работа !!!
 9. Тамън сега кондуктора ги фърга повечето от влака щото нямат заверени билети.
 10. Цитат: "Когато успееш да накривиш рогата на биковете и то няколко пъти не забравяи да оскубиш и козината на мечките и то няколко пъти. Не им чупи рогата на биковете и не дери кожите на мечките да не останеш без клиенти." :От ненаписаната ми още книга "Наръчник на младият мошенник"
 11. А сега си пожелай да продадем на някава цена. Ми то докат го напишеш и вече е факт.
 12. 1, Регистрация тук: https://www.binance.com/bg/register?ref=MRNTHMNB 2, Активираш си дебитната карта. 3, Харчиш си ги или през виртуалната карта /вече пробвано-работи/ или си чакаш пластмасата /още я чакам, 2 седмици минаха/.
×
×
 • Създай нов...