Jump to content
hash.bg - биткойн форум

kmeta

Members
 • Мнения

  319
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  9

Всичко публикувано от kmeta

 1. Е па тука сме малко по така от другите форуми. И се изразявам малко по така научно ама се надявам да сте ме разбрали правилно. Сега обмислям последните две страници със съдържанието. Да има от къде да се почне. Ако не ме домързи да ги измисля ще ги пусна първо тука.
 2. Ало админчетата ко не разбрахте? Диагнозата не е хазарт а раздвоение на личноста !!! Ще ме ядосате и найстина ще напиша : Наръчника на младият мошенник.
 3. Твоето е диагноза а тука не сме доктори.
 4. Е ко толкова се притеснявате? То страшното мина. Почти 60% спад. Останаха някакви мижави 40% да спадне !!!
 5. На цената на видеокартите не ми се мисли по въпроса.
 6. kmeta

  В ХОРЕМАГА СМЕ !!!

  Петък вечер. За добро настроение и за любителите на рока:
 7. Най-злобеех когато получавах SMS - /добре дошъл в Индия /, - и си мислех ЕЛА ТИ БЕ !!! Корупцията там е ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА . Така , че там няма какво да ме учуди.
 8. Имам дълги с текущи неприятности ама дребни и нямам никакво намерение да ги затварям освен ако борсата не се сками. ! - инфлация ама както си трeбе. 2- Само 21 000 000 BTC . 3- И аз съм алчен също като тях.
 9. Ахъ - трябва да се доизкоси, на овошките и асмата да се направи нормировка по кошерите да се добавят рамки а някъде и магазини, да се досее в оранжерията. Ти първи почна- в неделя вечр да говориш за работа !!!
 10. Тамън сега кондуктора ги фърга повечето от влака щото нямат заверени билети.
 11. Цитат: "Когато успееш да накривиш рогата на биковете и то няколко пъти не забравяи да оскубиш и козината на мечките и то няколко пъти. Не им чупи рогата на биковете и не дери кожите на мечките да не останеш без клиенти." :От ненаписаната ми още книга "Наръчник на младият мошенник"
 12. А сега си пожелай да продадем на някава цена. Ми то докат го напишеш и вече е факт.
 13. 1, Регистрация тук: https://www.binance.com/bg/register?ref=MRNTHMNB 2, Активираш си дебитната карта. 3, Харчиш си ги или през виртуалната карта /вече пробвано-работи/ или си чакаш пластмасата /още я чакам, 2 седмици минаха/.
 14. kmeta

  Вицове и смешки

  На летящите мъже им викат Супермен а на летящите жени Вещици:
 15. След около час ще са новините за лихвите на ФРС в щатите. Освен ако вече не е отиграно.
 16. Тука има една полу развалена: Предупреди, че Пернишките двама братя дето баща им винкелвозил, изляха 60 000 царевици днеска. Ама може и да не са те.
 17. kmeta

  В ХОРЕМАГА СМЕ !!!

  Според мен е помпило мускули на парапета и ги гледа съжаляваики ги.
 18. kmeta

  В ХОРЕМАГА СМЕ !!!

  Де да ги хостна та да се покажат. Ако някой може да ги ""прояви"" та да не се мъча. Лично съм ги правил.
 19. kmeta

  В ХОРЕМАГА СМЕ !!!

  https://dox.abv.bg/download?id=2ff6cc0b6a https://dox.abv.bg/download?id=393fdc157f https://dox.abv.bg/download?id=a5b5309aa2 https://t.me/c/1299164237/3 https://t.me/c/1299164237/2 https://t.me/c/1299164237/4 Две снимки и едно клипче. От пощата не се показват от телеграм пак не се показват и скърцам. В биттубето имат някво подновяване и не ме пускат щот съм го изтървал и пак скърцам.
 20. Я го преведи на български та да видиш коментари. Знаели как. Опс. не е лично ама само като чуя ноухау и съм в екстаз.
 21. Аз вече съм дядо Мраз а вие още вярвате в индикатори !!!
 22. Аз, че не съм добре е ясно. Ама "черната линия която е зелената стойност минус червената" ми звучи като това. - Два крокодила си летели. Кой е по рошав?
×
×
 • Създай нов...