Jump to content
hash.bg - биткойн форум

kmeta

Members
 • Posts

  330
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by kmeta

 1. Като ви се мълчи ваша си работа. Аз пък ще се изфукам - купих си малко /колкото за 5 каси бира/Лайт на 160 с Рамо- Рамо друже мой x2. Не е препоръка.
 2. Свинското и пръжолите за коледа си уредих: https://swincoin.io/. щото кучетата много почнаха да лаят. Хехехехе не е препоръка.
 3. Черен петък, всичко с намаления.
 4. Скръндзи единствения лайк сам си го нарисувах. Ще ме излъжете, че всички са неграмотни и не знаят как - при условие, че е безплатен ? Ами питайте бре - на мен знаете ли колко нещо / проба- грешка / е било платено щото не питам. Някой да ви е отказал ?
 5. Плажовете отдавна свършиха а тука голяма скука я малко усмивки. https://jgnnft.com/assets/0x3E31F70912c00AEa971A8b2045bd568D738C31Dc/4558?owner=0x042e0731b2b97bfc1a7d39cbcc66e086f1544d1b Поне един лайк сложете ако обичате.
 6. На али-експреса работи: Получих едно старо /Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2630L v3/ и всичко ново около него. На АТМ не съм я пробвал още по разбираема причина. От кранчетата толкова.
 7. Вътре съм със малко даже съм на зелено. Стопа на +
 8. Чакам да потърсят - директор на водопад - Аз съм първи и със стаж.
 9. За утре: https://www.thebword.org/c/the-b-word Ма нещо как са праснали не ми харесва.
 10. Когато ти се подиграят с детето на "гласът на детето":https://www.youtube.com/watch?v=td7-0sAKrys Се задействат законите на физиката- на всяко ЛГБТ действие - противодействие. Приятно гледане в събота вечер. : https://www.youtube.com/watch?v=C056vtZdQKc
 11. Е ко толкова се притеснявате? То страшното мина. Почти 60% спад. Останаха някакви мижави 40% да спадне !!!
 12. На цената на видеокартите не ми се мисли по въпроса.
 13. Петък вечер. За добро настроение и за любителите на рока:
 14. Най-злобеех когато получавах SMS - /добре дошъл в Индия /, - и си мислех ЕЛА ТИ БЕ !!! Корупцията там е ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА . Така , че там няма какво да ме учуди.
 15. Имам дълги с текущи неприятности ама дребни и нямам никакво намерение да ги затварям освен ако борсата не се сками. ! - инфлация ама както си трeбе. 2- Само 21 000 000 BTC . 3- И аз съм алчен също като тях.
 16. Ахъ - трябва да се доизкоси, на овошките и асмата да се направи нормировка по кошерите да се добавят рамки а някъде и магазини, да се досее в оранжерията. Ти първи почна- в неделя вечр да говориш за работа !!!
 17. Тамън сега кондуктора ги фърга повечето от влака щото нямат заверени билети.
 18. Цитат: "Когато успееш да накривиш рогата на биковете и то няколко пъти не забравяи да оскубиш и козината на мечките и то няколко пъти. Не им чупи рогата на биковете и не дери кожите на мечките да не останеш без клиенти." :От ненаписаната ми още книга "Наръчник на младият мошенник"
 19. А сега си пожелай да продадем на някава цена. Ми то докат го напишеш и вече е факт.
 20. 1, Регистрация тук: https://www.binance.com/bg/register?ref=MRNTHMNB 2, Активираш си дебитната карта. 3, Харчиш си ги или през виртуалната карта /вече пробвано-работи/ или си чакаш пластмасата /още я чакам, 2 седмици минаха/.
 21. На летящите мъже им викат Супермен а на летящите жени Вещици:
 22. След около час ще са новините за лихвите на ФРС в щатите. Освен ако вече не е отиграно.
×
×
 • Create New...