Jump to content
hash.bg - биткойн форум

tzakarda

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tzakarda's Achievements

 1. Мислите ли, че следния сценарии за следвщите 4-8 седмици е възможен. Биткойна удря нива между 100-200к, после следва спад на биткойна и паралелно с това ибухване на алткойните и финал на тоя цикъл?
 2. Здравейте, някой по-запознат с тези проекти https://coinmarketcap.com/currencies/alchemix/ и https://coinmarketcap.com/currencies/non-fungible-yearn/ може ли да хвърли светлина с какво точно са полезни и преспективни. Чета и следя дефи-то но в главата ми е голяма бъркотия, със всичките тези проекти, термини и операции. Ако някой може да дискутира темата с мен, че да си разясним някои неща в дефито. За алхимиста това което горе долу знам е ,че е платформа в която можеш да даваш и да заемаш стабле койн. Също да стакваш техния койн. Имат и някаква функционалност, която аз я разбрах като да ти дават токен, който може да го слагаш по ликвидити пуловете, но без риск от "impermanent loss". За non-fungible-yearn вече малко съм объркан с тези НФТ-та, но мисля че става въпрос че може да си даваш нфт-то на заем. Аз се сещам, в гейминга че може да е полезно това, ако искаш да счупиш някав бос, вземаш на заем някакво оръжие за 1 ден. (Поне такива щуротии ми се въртят като кейсове в главата). Та общо казано, ако има по-запознати да хвърлят светлина за проектите, употребата им, използваемостта им и преспективите им, ще съм благодарен.
 3. вамп, аз имам проблем с картите на iCard и Revolut и с двете немога да купувам в бинанце, на iCard e VISA, а на Revolut е mastercard Направих пробен банков превод с Revolut да видя дали ще стане поне така. Сега ще опитам и с iCard превод. Ако някой има решение за картите на някое от 2те приложение, моля да драсне : ). Успешен ден на всички.
 4. Здравейте, понеже съм нов и зелен, искам да ви попитам дали сте на същото мнение. Удачно ли е да прехвърлям печалбите от алткойните си в биткойн, независимо от текущата цена на BTC-то към момента. Все пак BTC-то нали го разглеждаме като сторидж оф валуе, за мен няма смисъл да връщам парите се във фиат къренси за момента освен ако не искам да си купя нещо. Мисля, че сам си отговарям на въпроса, но все пак друго си е някой по-опитен да ти потвърди мнението и да ти даде самочувстие да действаш : ). И втори въпрос, това е моето портфолио с алткойни: ETH, LINK, ADA, GRT, UBT, DOT, REN, MRPH, EWT, BAO да дадете някакво мнение за тях, и да предложите нещо което сте рисърчнали. Мисля да добавям: AAVE, EGLD(elrond gold), dHedge DAO мнение и по тях ако желаете разбира се.
 5. Вчера закупих през вас биткойн за 100 лв. Просто за да усетя флола на процеса и да тествам уменията си :Д. Направих банков превод от онлайн банкирането на Социате Генерали, които сега са в процес на поглъщане от ДСК-а. Обаче се поразчетох във форума и видях, че има случаи на затворени разплащателни сметки. Дори и в тази тема говорите за това. Не искам излишни главоболия, защото използвам сметката си, за да получавам заплатата си, а и да плащам някои сметки. Та исках да ви питам, по-безопасно ли ще е, ако зареждам сметка в easypay и после от там да правя транзакции към вашата сметка?
 6. Благодаря ви за отговорите. Ако искате може да изтриете темата, че да не заема излишно място.
 7. Здравейте, извинявам се на всички предварително за глупавата тема, но зациклих. Имам онлайн банкиране, имам и портфейл в blockchain.com. Каква е следващата стъпка, за да закупя койна. До колкото си спомням, мисля че трябва да направя паричен превод към борса, след което от там да обменя парите в койни и да предоставя wallet адреса си, за да пристигнат в него. Моля поправете ме ако греша. Също така искам да ви попитам за съвет коя борса да избера. Ще съм ви благодарен дори и да ме пренасочите към вече съществуваща тема с отговор на въпросите ми.
×
×
 • Create New...