Jump to content
hash.bg - биткойн форум

tzakarda

Members
 • Мнения

  5
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Всичко публикувано от tzakarda

 1. вамп, аз имам проблем с картите на iCard и Revolut и с двете немога да купувам в бинанце, на iCard e VISA, а на Revolut е mastercard Направих пробен банков превод с Revolut да видя дали ще стане поне така. Сега ще опитам и с iCard превод. Ако някой има решение за картите на някое от 2те приложение, моля да драсне : ). Успешен ден на всички.
 2. Здравейте, понеже съм нов и зелен, искам да ви попитам дали сте на същото мнение. Удачно ли е да прехвърлям печалбите от алткойните си в биткойн, независимо от текущата цена на BTC-то към момента. Все пак BTC-то нали го разглеждаме като сторидж оф валуе, за мен няма смисъл да връщам парите се във фиат къренси за момента освен ако не искам да си купя нещо. Мисля, че сам си отговарям на въпроса, но все пак друго си е някой по-опитен да ти потвърди мнението и да ти даде самочувстие да действаш : ). И втори въпрос, това е моето портфолио с алткойни: ETH, LINK, ADA, GRT, UBT, DOT, REN, MRPH, EWT, BAO да дадете някакво мнение за тях, и да предложите нещо което сте рисърчнали. Мисля да добавям: AAVE, EGLD(elrond gold), dHedge DAO мнение и по тях ако желаете разбира се.
 3. Вчера закупих през вас биткойн за 100 лв. Просто за да усетя флола на процеса и да тествам уменията си :Д. Направих банков превод от онлайн банкирането на Социате Генерали, които сега са в процес на поглъщане от ДСК-а. Обаче се поразчетох във форума и видях, че има случаи на затворени разплащателни сметки. Дори и в тази тема говорите за това. Не искам излишни главоболия, защото използвам сметката си, за да получавам заплатата си, а и да плащам някои сметки. Та исках да ви питам, по-безопасно ли ще е, ако зареждам сметка в easypay и после от там да правя транзакции към вашата сметка?
 4. Благодаря ви за отговорите. Ако искате може да изтриете темата, че да не заема излишно място.
 5. Здравейте, извинявам се на всички предварително за глупавата тема, но зациклих. Имам онлайн банкиране, имам и портфейл в blockchain.com. Каква е следващата стъпка, за да закупя койна. До колкото си спомням, мисля че трябва да направя паричен превод към борса, след което от там да обменя парите в койни и да предоставя wallet адреса си, за да пристигнат в него. Моля поправете ме ако греша. Също така искам да ви попитам за съвет коя борса да избера. Ще съм ви благодарен дори и да ме пренасочите към вече съществуваща тема с отговор на въпросите ми.
×
×
 • Създай нов...