Jump to content
hash.bg - биткойн форум

artificial Intelligence

Members
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

artificial Intelligence's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Не, на бота не му пречи, че ти търгуваш допълнително ръчно с тези сметки. Ако това имате в предвид? Binance, Bittrex, SouthXchange, CEX, Bleutrade, Coinbase.
 2. Какво представлява роботът Arbistar! Това е алгоритъм за работа в ексчейнджите, така нареченият арбитраж. Ботът не прави търговия, а арбитраж в ексчейнджите. Каква е разликата между, арбитраж и търговия? При търговията са важни нивата на определените валути, съответно риска е много голям, при арбитража риска е сведен до 0. Съответно нашият бот следи за стойността на определени криптовалути в различни борси, като закупува валута от ексчейнджа с най-ниска цена и я продава на друг ексчейндж, съответно с по висока цена. Предвидени са следните варианти, при мануална работа, които могат да доведат до знак минус на сделката! Първото е когато има забавяне в блока на между два ексчейнджа на сделка. Всеки път когато стигне до сделка бота, първо се допитва до главният сървър, дали сделката е реална и на същата стойност. Тоест сделки под 3% печалба не се осъществяват! Съответно бота изчаква сигнал дали да се насочи към друг ексчейндж или да остане в същата борса и да изчака за следваща сделка. В този момент, когато има натрупване на сделки и в даденият ексчейндж има 3 сделки, а чакат 4 бота, четвъртият бот автоматично получава сигнал от главният сървър да се пренасочи към ексчейндж със друга сделка. Новото, което въведохме за по продуктивен арбитраж, това е работа в дълбочина и триангулация. Работата в дълбочина позволява на бота да взима сделки под снижаемият минимум на определени борси. Голяма част от борсите, минимума за сделка е между 5-10$ и сделки, които са в порядъка на 0.04$ и 4$ реално те не мога да бъдат изкарани. Бота работи с натрупване, съответно той може да изкара сделка калкулирайки няколко малки сделки и тя да е по-голяма от минимума на дадената борса. Разликата в ботовете е в 4 нива: 250, 1000, 2500 и 5000 евро!
 3. Всеки понеделник правим уебинар за всички сегашни и бъдещи участници в проекта! Говорим за новостите и който има въпроси ги задава!
 4. Заповядайте на нашият уеббинар тази вечер от 22ч, всички са поканени и могат да задават безброй въпроси ! Това е линка: https://zoom.us/j/414425878
 5. Аз никога не съм цитирал такива суми! Бот от 1000евро на този етап между 6 ексчейнджа, прави средно 15-17$ на ден, не работи с такова натрупване, което вие твърдите!
 6. Софтуера е лимитиран, което значи, че ще има определена бройка за активация, няма да е до безкрай! Сметнато е колко да се активират, за да не повлият на доходноста!
 7. Здравейте! Според вас, за да разсъждава човек логически, не трябва ли да има факти,информация на които да обоснове собствената си логика? Той, каза директно че съм мошенник, това ли е логичното мислене? Аз лично, никога не бих си позволил да обида човек по този начин, без да го познавам лично, просто възпитанието ми не го позволява!
 8. Виж "пич", аз мисля че всички коментари, които правиш, без да познаваш проекта и хората зад него са несериозни! Аз мога да докажа, че работи, а ти не можеш да докажеш нищо! Разговора става вече философски, празни приказки можем да си говорим цял ден!
 9. Видеото е на испански, защото един от създателите е испанец! Цената на биткойн от видеото е 6590$! Далеч съм от мисълта, че ви е грижа за който и да е било във форума да не попадне в измамна схема! Вместо да спамите, и след, като сте такъв пазител на правдата, може да създадете нещо качествено и да го дадете на хората да го ползват! А за да постигнете максимален ефект от разобличаването заповядайте на бул. Черни Връх 47, бизнес център Витоша, ет.6, ползваме целият етаж, така че няма да е трудно да ни откриете!
 10. От коментари ви разбирам, че за вас всички са мошенници! Причината поради, която го разбитам така е че вие не познавате мен, не познавате проекта и правите такъв коментар! Мисля, че съм спазил всички правила на форума за публикация, така, че ако не ви харесва просто подминете, няма нужда да хейтвате!
×
×
 • Create New...