Jump to content
hash.bg - биткойн форум

srce

Members
 • Мнения

  7
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 1. До всички! Оправих се, намерих IBAN и SWIFT, изпратих успешно ( след 2 неуспешни опита) SEPA трансфер до Coinbase и ме увериха, че всичко ще е 6. Благодаря на всички за помощта!
 2. Здравейте, Някой може ли да ми каже как се линква Revolut account към Coinbase? Bank Name- ясно, но на IBAN и SWIFT не знам какво да попълня. Изпратих им 2 евро за верификация, но след това видях, че кодът е за верификация на ПИБ сметката ми, а аз направих превода през Revolut (защото от ПИБ отказват превода). Не знам за всяка сметка дали е различен кодът за верификация, затова реших да им опиша обстойно ситуацията в писмо до съпорта, но тъй като се съмнявам да ми отговорят скоро, успоредно с това реших да се опитам да линкна Revolut акаунта ми, но си нямам идея какво да попълня на IBAN и SWIFT. Намерих само клиентски номер. Да не би да има друг начин за линкване на Revolut акаунт?
 3. Благодаря много! Последен въпрос- Revolut сметка се потвърждава в Coinbase по същият начин, както и обикновена банкова сметка (изпращане на малка сума по определена тяхна сметка) или има друг начин? И ако да(скобите), някой може ли да ми каже какви са таксите? @Pistolero , в момента са ми нужни парите, а и аз ги купих още преди първия форк- на ~$2750 и не съм загубил, губя само евентуални пропуснати ползи, но честно да ви кажа лека-полека губя доверие в тази система и това е най-главната причина да се оттеглям.
 4. Здравейте отново, Извинете за невежеството, но от прочетеното не можах да разбера мога ли да изпратя ПАРИ от Coinbase към Revolut или трябва да изпратя БИТКОИНИ (Coinbase към Revolut) и след това в Revolut да ги продам и да изтегля вече към ПИБ? Благодаря!
 5. Ще разгледам и ще видя какво ще правя. Благодаря ти!
 6. Здравейте, Не се занимавам с търговия на криптовалути, а просто си купих BTC преди 1 година и сега се опитвам да си изкарам парите. Та... прехвърлих си BTC в coinbase, от там ги продадох, но за да мога да си изтегля парите от сайта ми искат потвърждение на банкова сметка, чрез изпращане на минимална сума на определена тяхна сметка и с определено основание (по този начин да са сигурни, че сметката е моя). От банката ми обаче (ПИБ АД) отказват да извършат превода, защото е "свързан с търговия на криптовалути". В документа за превода никъде не се споменава крипто, коин и т.н. и все пак някак знаят и го свързват. Въпросът ми е как мога да си изкарам парите от сайта?
×
×
 • Създай нов...