Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Alexleo

Members
 • Мнения

  85
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  3

Alexleo last won the day on Октомври 8 2019

Alexleo had the most liked content!

Относно Alexleo

 • Ранг
  Advanced Member

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. При 100 хил. евро, ако ги пуснеш към БГ банка, трябва да ги декларираш в данъчната декларация и отделно, ако имаш толкова пари би трябвало да си разбрал, че това не е опция с трансфер на такава голяма сума. Дръпаш малко по - малко и минаваш през други посредници или както каза @vamp111 отиваш "право куме в очи" в някой ексчейндж и там договораш начини за изтегляна на сумата. Аз дълго време набивах в крипто и сега започнах да си дърпам кеша малко по малко (моя профит от дейли трейд и хоДл на някой друг алт).
 2. Приятел, прегледай предишните страници и според мен ще намериш голяма част от отговорите там
 3. В последните няколко дни дръпнах на няколко превода над 1000 евро от Койнбейз, без никакви проблеми.
 4. Не мога да повярвам какво гледах i will dance for bitcoin ....
 5. Не знам кой какво чака, но ако ви покажа моята история на покупка на Биткойни, варира от нива от 14000 Евро през декември 2017, 5400 Евро през април 2018, 3400 евро през март 2019 и така още нива през 2019 на 7100, 6000, 9800, 11500, 7200, 6500, 5000, 7000 евро за бтк и така до наши дни, когато е пак над 10000 евро биткойна (2020 година - август) Та от зимата на 2017 акумулирам и увеличавам, чрез алтове и чат пат продавам, за да генерирам капитал да закупя пак на друго ниво. Идеята е, че и 500000 статии и линкове и бичи/мечи новини да се постват, пишат и споделят, когато човек иска да си купи, ще си купи. Взима си топките в ръцете и си харчи парите за виртуалното крипто. Не съм разбирач и не следя ежедневно туитове, постове и други подобни. Отварям 2 форума (единият е този, но все по - рядко, понеже само празни приказки, кой как вижда бъдещето) - но за сметка на това си гледам байнанса ежечасно и трейдвам. Корекции ще има винаги - бичи/мечи всьо. Това, е моето скромно мнение..... и само като се сетя за онази част от форума с коронавируса и "златните" стейбълкойни и що празни постове се изписаха.....мале мале. Не искам да засягам никого, радвам се, че сте тук "fellow crypto traders"
 6. баси това е изключително грозна рисунка
 7. @vamp111 Вамп, ти ли имаше бизнес с камиони (транспорт и логистика ), понеже в нашият град, вече паркираха тировете на паркинзите и шофьорите са вече в карантина по 14 дни вкъщи, при теб как са нещата? т.е. Преустановиха дейност фирмите на този етап, а кредите по камионите Евро 6-ци си вървят и трупат загуби в момента
 8. Имам и крипто, имам и фиат, имам и тоалетна хартия. Без трите не може човек в наши дни Но сериозно , като си погледна портфолиото имам и значително количество алтове
 9. Да правилно, обърках човека. Мерсаж @vamp111 за поправката. А иначе, само аз ли продължавам да купувам Биткойн, с тази падаща цена надолу?
 10. Прощавай моята невежест, но ти Не си ли този, който искаха да задържат от американска страна за търговия с биткойн и пране на пари. То според американските власти, всичко върху което нямат контрол е нелегално, но това е друга тема. Ако си същият Росен Тотев от ержи койнс, сподели какво стана и как се разви случаят?
 11. Къде са тези хора, къде сме ний, с нашето плоско мислене и смотана управа. Хората инвестират в бъдеще, в средства. Като ги гледам тези хора от снимката, са интелигнетни служители, инжинери може би на ризки и чисти каски, не като нашите тумбаци по ТЕЦ-а - бай Иван, бай Пешо, Кирил сина на един кой си.... с дочените дрехи и намръщени кисели физиономии
 12. Трябва да декларираш доходи от крипто. Финансов инструмент, само че как ще разберат колко и кога си печелил?
×
×
 • Създай нов...