Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Altov

Members
 • Posts

  33
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Reputation Activity

 1. Thanks
  Altov got a reaction from Alexleo in "Предсказанията" на Алтов   
  Хубаво, ама защо приканваш и другите да го правят ? Не би ли било по-разумно "да си мълчиш", и да им продадеш тогава, когато те ще купуват, вместо сега да влизат, заедно с теб? Дали не искаш да ги "обуеш"?
   
  п.п. ако дедото направи +20%, алтовете ще направят най-малко по +50%!
 2. Haha
  Altov got a reaction from dreamer4o in "Предсказанията" на Алтов   
  Виж сега, биткойнчето отдавна не става даже и за трейдване, защото в няколко пъти по-малко волатилен даже и от етериума. За инвестиция въобще не го броя - Х-овете му отдавна свършиха. Ще се видим, когато алтовете разбият стареца и го пратят в пенсия - който се смее последен, най-добре се смее! 
 3. Haha
  Altov got a reaction from ivan in Lightning Network - Какво е и кога ще се появи.   
  Ами вместо сляпо и машинално да отхвърляш това, което ти казвам, поне да се беше поразровил в интернет  и да разбереш смисъл и начина на функциониране на този вид транзакции, за да разбереш, че това което казвам е ИСТИНАТА, цялата истина и само Истината за това - как , по какъв начин лихварите ще сложат (или вече са сложили) ръчички върху биткойнчето, което е публична тайна, че те и създадоха, за да се измъкнат от Фиата, който вече работи против тях! Това е Истината!
 4. Haha
  Altov got a reaction from ivan in Lightning Network - Какво е и кога ще се появи.   
  Този т.н. лайтинг нетуърк е дефакто повторение на функцията, която сега изпълняват баМките - посредник! Т.е. лайтинг-нетуърка дефакто прави биткойнчето централизирано (макар и в скрита форма) и го откъсва от уж генералната идея при съдаването му - децентрализация и не зависимост от трети страни! Фактически при тази схема на транзакции, ти се доверяваш на Трета Страна в транзакцията, тя става посредник в сделката, а значи - ЗНАЕ всичко за нея! 
  Лайтинг нетуърка води до:
  * излизане от децентрализацие и p2p - връзки и вкарване на централизация
  * изисква доверие на трета страна
  * сделката се извършва извън публичният регистър /блокчейна/ а значи би могла да бъде манипулрана
  ЛН всъщност ВКАРВА банките в блокчейна и изцяло ликвидира идеята за "свобода"!
  Това още една причина - биткойнчето да НЕ успее да се наложи, ако феновете му навреме прогледнат за реалната ситуация, към която тласкат стареца!
×
×
 • Create New...