Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Bitcoinfan

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  1. Crypto Hub На 18-ти Февруари стартира ИКО за набиране на средства за разработка на микро портфейл описван от създателите си като: The only micro-wallet you will ever need Продажбата на токените наречени CryptoHub Coin ( CHPC ) приключи предсрочно преди около седмица. Обещават дивиденти на притежателите на коини като всеки 10 000 коина са равни на една акция. Но не това е интересното. Това което ни интересува е че при кратка регистрация в сайта и потвърждаване на e-mail всеки регистрирал се получава 100 коина подарък. Тези коини можете да продадете веднага за Биткоин вътре в самия сайт на цена между 100 и 1000 сатоши за 1 CryptoHub Coin. В момента най-високата оферта "Купува" е за 105 сатоши но можете да поставите и ордер за продажба. Последните няколко дни всичко до цена 1000 се изкупува ( вероятно от самите собственици според мен) След продажбата на коините си можете да си изтеглите сатошките към ваш адрес. Без такса. Самите CryptoHub Coin имат и друго приложение в дъщерния сайт BitCoinFun който беше а и все още е отлична възможност за заработване на сатошки. За съжаление е обявен за продажба тъй - като нямали достатъчно време да го поддържат. Аз лично от 9-ти март до сега съм изкарал над 50 000 сатоши там. плаща - проверено е. Ако се задържи след 1-ви април ще го опиша в отделна тема. Успех!
  2. Актуализирам информацията за крана,тъй като има промени и неща които съм пропуснал. Преди няколко дни промениха размера на наградите,като сега големите са увеличени. В първия момент си помислих,че освен минималната едва ли ще дава нещо друго. Оказа се че греша. Пак дава всякакви награди включително и големите. Освен това кранът е на нива. Те зависят от това колко клика сте направили. Като след първите 100 клика наградата се увеличава с 10% и т.н. А вече получих и първото плащане в рамките на не повече от 30 минути (въпреки че за членове с Базов акаунт пише че може да отнеме до 3 дни)
  3. BitsFree Сайта е нов и доста щедър за сега. Наградите са от 20 до 500 Bits на всеки 60 минути,като 1 Bits е равен на 1,5 сатоши. Дава реално всички награди. Аз поне за два дни съм ги печелил. Има и други начини за печелене но не са добре платени. Няма агресивна реклама. само една капча. Минимумът за теглене е 10 000 сатоши или около 6667 Bits .Събират се бързо.
×
×
  • Създай нов...