Jump to content
hash.bg - биткойн форум

krasial3

Members
 • Posts

  44
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by krasial3

 1. Пуснаха го GIfto на Binance ,цената в момента е 80% над ICO. Утре пускат второто си ICO -Bread ако дохода е същия за 5 дни ще им стана почитател .
 2. Нашумялата в последно време борса Binance(вече е в топ 5 по обем) пуска на тяхната платформа първото си ICO https://support.binance.com/hc/en-us/articles/115003360011. Проекта не е нещо кой знае какво,но е възможно да има голяма помпа и ентусиазъм ,като първи проект на платформата.
 3. Доколкото виждам crypto.bg ползват КрестонБулмар ?Тяхното мнение какво е
 4. Това не е вярно,всяко лице(физическо или юридическо),което има 50000лв приход(т.е ако си продал за 50000лв без значение на печалба или загуба) за последните 12 месеца подлежи на регистрация по ДДС(освен няколко определени дейности),но в случая дали не попадаме в изключенята,ккоито не подлежат,дали е 0% или 20%? Ще е интересен коментара на счетоводител запознат с матерята,защото повечето счетоводители си нямат на идея за какво иде реч .
 5. Разтълкувай го ако си наясно.Интересната част е с ДДС-то?Кога се регистрираш,като физическо лице ,а каква е ставката-0% или 20%?Имаше решени на европейския съд ,че не подлежи на облагане с ДДС,в случая на тези коментари така ли е?
 6. Интересни коментари от НАП: http://pixelmedia.bg/%d0%bd%d0%b0%d0%bf-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%bb%d0%b0%d0%b3%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%be%d1%82-%d0%ba%d1%80%d0%b8%d0%bf%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%b0%d0%bb%d1%83%d1%82%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b0/
 7. A messenger-ите някой поглежда ли ги ,че нито отговор има ?
 8. Ако все пак ще добавите ,наистина messenger ,пробвайте със Signal - https://whispersystems.org/.
 9. - вземате частния ключ на адреса - пращате ни го по имейл, заедно с предпочитания начин за плащане Не може ли да се добави някаква опция през сайта,това изглежда несериозно.Всеки mail ще съдържа минимум 1000лв .
 10. Въпроса тук е дали наистина Brendan Eich стои зад проекта или е опит да използват името му. В http://icoindex.com са отбелязали ,че не могат да потвърдят ,че наистина това са членовете на проекта,за сравнение в повечето други знайни и незнайни прокети това е потвърдено. Сайта им https://basicattentiontoken.org/ меко казано не е впечатляващ ,като за създателя на javascript. Но ако все пак той стои зад този проект си заслужава само заради името да се вложи в него.
 11. Добре де не е ли факт ,едно от нещата ,които Данчо каза в едната статистика броя на core нодовете беше около 10 пъти увеличен,това манипулация ли е или не? Тук https://coin.dance/nodes колко са и тук колко са http://luke.dashjr.org/programs/bitcoin/files/charts/software.html?2 ? В интерес на истината има разлика и в unlimited нодовете.
 12. Ами ако съм използвал бот с по 1000 сделки на ден и на 10 пазара на алтернативки ?А ако съм ги изкопал като алтернативки и съм ги продал за биткойн ,каква е покупната цена,която се признава?
 13. krasial3

  Ethereum

  Отиват точно в zcash,може да се докаже с елементари сметки:една карта r9 390 прави към 47-50 sol/s на zcash и прави 27-30mh/s на ETH.И мрежата на Zcash избощо не е микросопична ,бих казал че е около и малко над ЕТH
 14. От 4.11 в Bitmex позициите ще се затварят по "fair price" от Poloniex a не както досега по last price на самата Bitmex.Става интересно ,като цените в момента са много различни.
 15. Това е една спекула в Bitmex,обемите са малки и някой с 30-40btc манипулира пазара.Аз съм открил на 0.22btc доста къси позиции пък ще видим.Цена 0.22btc е нереална при положение ,че броя на Zcash e колкото BTC.Тази може да се задържи в началото ,но до 30 декември е абсурд.
 16. Тук може да я видиш https://bitcoinwisdom.com/markets/bitfinex/btcusd и да си избереш период и борса.
 17. Кой да го забрани,как ще забранят някой да депозира BTC или USD a друга да ги заема и да търгува с ливъридж (както е в Bitfinex)?.Според мен не е там проблема-ако борсите не са децентрализирани винаги те ще са най-слабото място,но изграждането на децентрализирана борса с флат ще стане трудно(има доста интересни идеи в bitcointalck...).В борсите ,както са сега ако решат могат да играят с цената без да имат толкова налични койни или USD и ако го правят разумно може и да не се разбере.
 18. Ще си позволя да ти дам един съвет.Времето което ще прекараш в цъкане на фосети го прекарай в четене за биткойн и ориентиране в криптосвета.Ако искаш лесна печалба пробвай търговия с алтернативки или следене на нови монети и проекти-там риска е голям ,но ако се качиш на правилния влак доста се печели.Иначе е много хубаво ,че си проявил интерес,но фосетите са загуба на време
 19. Да манипулацията е най-вероятна ,но въпроса е защо се прави демонстративно?Така има по-голяма съпротива.Иначе не е много сигурно какво ще могат квантовите компютри,набързо попрегледах и ако станат реалност има коментари ,че цялата криптография ще трябва да се промени.Но навлизаме в сферата на много ако.
 20. Стамене има ли достатъчно койни за продажба утре?
 21. Друга леко фантастична възможност ,която небражно е спомената и в bitcointalck e квантовите компютри да се реалност и да чупят лесно private key-овете.Рзбира се това е меко казано доооста съмнително.Но просто много демонстративно се дъмпва цената и вече ми минават налудничави идеи.
 22. Единствената възможност нещата по-горе да се окажат неверни е да има дупка в протокола и някой да е разбрал и да се освобождава докато е време.Не намирам друго обяснение.
 23. krasial3

  Ethereum

  Има си адрес където може да се види как вървят продажбите: https://blockchain.info/address/36PrZ1KHYMpqSyAQXSG8VwbUiq2EogxLo2 .Много сериозна сума е събрана.Разбира се това не изключва възможноста да прехвърлят BTC oт други свой адреси за да манипулират обема.За сравнение друг интересен проект http://storj.io е събрал над 10 пъти по малко :https://blockchain.info/address/132aBrspLgL54cm9eQfGNFLGqXwBRQrugc .Определено ,който има излишни BTC и обича рисковете Ethereum e проекта.Или ще се окаже измама и досегашните разработки,срещи и т.н са прах в очите или ако това което обещават дори отчасти се изпълни цената ще скочи многократно.
 24. krasial3

  Ethereum

  Е това изглежда най-сериозния и обнадеждаващ проект от всички.Аз мисля да се включа с по-сериозна сума,но все още чета всичко свързано с проекта.Малко странно ,че така изведнъж обявих старта на продажбата от днес за днес-почти всеки ден следях форума и не видях никаква информация и сега изведнъж стартират-чудя се дали такъв им е бил плана или има някаква причина ги е накрала да стартират .На тази цена 2000ETH за 1BTC ще са 2 седмици-всеки има време да чете и преценява.
×
×
 • Create New...