Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Socks & Sandals

Members
 • Мнения

  2
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно Socks & Sandals

 • Ранг
  Newbie

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Имам акаунт в кракен, не е верифициран. Преди време бях пробвал да пратя някаква малка сума към Кракен, за да видя как става и тн и беше минал успешно. Допада ми идеята за купуване на BTC с кеш. Досега никога не съм купувал от човек. Бих купил от някои от по-големите имена в форума ако продават, защото вдъхват повече доверие отколкото някой непознат
 2. Здравейте, обмислям да направя покупка на BTC за X сума и се колебая по какъв начин да си закупя койни. Имам сметка в ДСК и мислех да пращам от ДСК към Кракен. Това, което ме притеснява е, че официалната позиция на банка ДСК е, че не работи с криптовалути и не осъществява преводи свързани с криптовалута. Доколкото разбрах по някаква причина през ДСК все още върват преводите към Кракен. Това, от което се опасявам е да не стане така, че след време да искат да ми правят някакви мизерии от ДСК като закриване на сметки и тн (имало е подобни случаи с други банки по света). Попаднах на следната фирма, която предлага продаване и купуване на BTC и други крипто валути чрез кеш. https://dg.cash/ Какво мислите за нея. Имали доволни, които са ползвали услугите ѝ. Също така какво мислите като вариант за купуване на BTC лично от човек. Има ли такива, които са го правили, можете ли да споделите опита си и някакви съвети.
×
×
 • Създай нов...