Jump to content
hash.bg - биткойн форум

brainsick

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Reputation Activity

 1. Like
  brainsick reacted to vamp111 in За цената на биткойн   
  започва след час
  https://www.thebword.org/c/track-1-demystifying-bitcoin
 2. Like
 3. Haha
  brainsick reacted to map6283 in За цената на биткойн   
  Бойното ми кръщение мина :-D 
  Може ли някой по-запознат да сподели какво точно се случи ? :-)
 4. Like
  brainsick reacted to Divan in За цената на биткойн   
  Да не изкочи по-рано зайчето...

 5. Like
  brainsick reacted to Tzveto99 in Биткойн новини от света   
  It was inevitable
 6. Like
  brainsick reacted to vamp111 in The Greatest Game   
  https://medium.com/the-bitcoin-times/the-greatest-game-b787ac3242b2
  задължително Биткойн четиво
 7. Like
  brainsick reacted to ivan in За цената на биткойн   
  Цената е май колкото трябва да бъде
 8. Like
  brainsick reacted to umb in За цената на биткойн   
  Много не си прав !
  Ти би следвало да разбереш как работи тетъра или какъвто и да било пазар .
  За да вземеш тедър го разменяш за нещо и това за което го разменяш е нещо което и двете страни му са се доверили .. тоест има някаква стойност .Разбира се че има много измамени ,които са взели нещо, което са ги били убедили че има стойност .
  В много западни страни  от много отдавна маркеткъпа на държавната им валута е едно виртуално и теоретично число . 
  Тетъра не може да свърши никога . Все едно долара да свърши !
  Като се источи целия маркет къп от всичко фиатно що съществува аз ще си имам същия биткойн който имам и сега .
  Никога не би трябвало да се  гледа на биткойн като сравнение на долар , евро или колко маркеткъп има срещу тетър или каквото и да било ! Трябва да се гледа биткойна като 21мил и има 8 милярда човека на планетата . И ако всеки иска да има малко спестени в биткойн  го сметни колко трябва да имаш за да си купиш мечтаните материални неща ! 
  Много дългосрочна перспектива но сегашната система просто 90 % от хората ,които познавам вече знаят че сегашната финансова система  е налудничева , неработещата и т.н ! Което е чудестно и следва че дори и биткойн да дропне до 30 долара няма никакво значение ,защото  биткойн вече има доверието , което му трябва .
  Повечето сте максималисти тука и нямате нужда от подобен коментар ама ей така да го има
   
   
   
 9. Thanks
  brainsick reacted to vamp111 in Тактики и стратегии на търгуване ... day trader или валидолче в джоба :)))))   
  p.s  Не съветвам никой да шорти в тоя тренд и в тоя фъндинг и особено 4 месеца преди халвинга, обстановкта се променя всяка минута, на 200МА сме царевицата може да тръгне навсякъде. Всъщност не съветвам никой да търгува освен ако не иска да си изгуби спечелените с пот сатошита. Аз съм висял по казина с години и сега си чеша крастата, всъщност не знам какво се случва и какво правя, нищто не разбирам от ФА и ТА просто се опитвам да синхронизирам пазара наблюдавайки човешкото поведение. От както търгувам деривативи съм реализриал повече загуби от колкото печалби, за който не вярва мога да му покажа колко акаунта съм ликвидирал в Битмекс преди да започна да печеля с последните два, като както вървят нещата ще ми трябват годинка две поне за да се избия!
  За всички, който си мислят, че това е лесно, членуват в платени групи и се настройват според социалните мрежи, срещу вас стоят хора, които 5 години са ходили на училище за това, после 5 години са търгували на хартия, в момента има 5 човека, които ги съблюдават и съветват какво да правят, разполагат с неограничен капитал с който да покрият всяка една позиция, скъп хардуер и още по-скъп софтуер. Освен това масата ползва ботове, които екзекутират заявки и правят милион изчисления базирани на абсолютно точна математика хиляди ако не милиони пъти по-бръзо от човешката реакция. Всяко едно движение на пазара и точна цена в даден период от време може да бъде предвидено с абсолютна точност от тези алгоритми. Тук няма шанс, съществува само премерен риск!
  Да си купиш спот и да си холдваш, тихичко очаквайте цената да достиге таргет (аз нямам такъв но повечето хора имат) е много по-добрия вариант, много по-малко риск и още по-малко стрес, а ако може през това време и да се образоваме още повече и да успеем да направим нещо полезно за всички, било то и бизнес в биткойн сферата то какво по-добро от това. Докато масата се дъвче за цена взирайки се ежедневно в екрана и чартове, някъде там има добри хора, които не спират да строят и да градят собственото си и общо бъдеще. Аз съм на пълен работен ден и с малко дете, м/у временно намирам време да се образовам всеки ден, преравям интернета, намирам време да споделя информация която считам за важна и тук и на други места. За 2019-та съм превел две книги, участвал съм в изграждането на един проект свързан с биткойн, финансирал съм друг такъв, в момента участвам в изграждането и финансираноето на трети. Спонсор съм на един студент чрез една организация, същевремнно момчето ме учи на C++ (часовете по информатика в училище съм ги пропуснал) и още куп други работи съм свършил, от които например, че се научих да карам уиндсърф (всяка година е нещо ново при мен, например. карам мотор, сноуборд и съм тренирал почти всички спортове с топка, както и бойни такива) Тази година ще пробвам ски. 
  Биткойн да достигне милиони долари цена и всички да изглеждаме гении и да си уредим животите е просто една мечта, която колкото лесно може да стане реалност толкова лесно и може да бъде разбита. Не се оставятайте по-течението, работете за себе си и използвате всеки един ден за да се самоусъвършенствате, започнахме ново десетилети, добре е човек да седне и да помисли, къде се вижда следващите 10 години и да започне да работи над това още днес.
  Поздрави на целия колектив и благодаря, че ми търпите глупостите вече 3 години!
  ,
   
 10. Haha
  brainsick reacted to vamp111 in Биткойн новини от света   
  Bitcoin Named the Best Asset of the Decade by Bank of America Merrill Lynch
  https://u.today/bitcoin-named-the-best-asset-of-the-decade-by-bank-of-america-merrill-lynch
  https://www.crypto-news-flash.com/bitcoin-is-the-best-asset-of-the-decade-according-to-bank-of-america-merrill-lynch/
  ш*бан вирус човек, казвам ти..
 11. Haha
 12. Like
  brainsick reacted to vamp111 in За цената на биткойн   
  дневната доза хопиум

 13. Like
  brainsick got a reaction from vamp111 in Български банки и крипто валути   
  Мерси за отговра
  Проблема е бил в Койбейс. Не мога да кажа защо, но днес вече можех да купя.
  Иначе вечерта звъннах на съпорта и казаха, че нямам проблеми с картата. Интересното е че въобще не са получили заявка от Койбейс за осъществяване на тразакция.
  Разквам го това, в случай, че и при някой друг се появи подобен 'проблем'.  
×
×
 • Create New...